Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Powerparret: Hemmeligheden bag deres sunde liv

Annette Heick og Jesper Vollmer er om nogen, hvad man kan betegne som et power-par. De stræber efter at leve et liv i balance med masser af sundhed, mentalt overskud og plads til hinanden. I dag får vi besøg af Annette og Jesper i Matas LIVE, hvor de løfter sløret for et helt særligt samarbejde – og et endnu mere særligt produkt, som kan bidrage til din daglige sundhed. Gå ikke glip af, hvad vi har i ærmet til dig i dag!

Vi sendte LIVE torsdag d. 29/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

AKTIVIVA - Nyt kosttilskud, som bidrager til et sundt og aktivt liv

I dagens Matas LIVE har vi besøg af powerparret Annette Heick, TV-vært, journalist og sangerinde, og Jesper Vollmer, kok og ejer af Klub Vollmer, som begge er aktive mennesker med familie og karriere, der samtidig har et ønske om en sund og aktiv livsstil.


Parret er blevet ambassadører for AKTIVIVA, et helt nyt skud på stammen inden for kosttilskud af Skønt by Matas. Nedenfor kan du shoppe og læse mere om vores nyes kosttilskud. Du kan også shoppe AKTIVIVA direkte fra LIVEN, hvor du får en masse sjove historier fra kendisparret.


Effekt & Værdier

AKTIVIVA er et kosttilskud, der tages som supplement til en varieret kost, og som indeholder mange, værdifulde og relevante ingredienser. Herunder fiskeolie, med EPA og DHA, vitaminer, mineraler og planteekstrakter, herunder ingefær. Det er ingredienser, med hver deres styrke og gavnlige effekt på flere vigtige funktioenr i kroppen.

Du kan læse meget mere om AKTIVIVA og dets indhold her.

Hvor meget skal jeg tage?


2 KAPSLER DAGLIGT

Ønsker du at opnå den optimale gavnlige effekt af at bidrage til normal hjertefunktion, anbefaler Sundhedsstyrelsen et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA, hvilket svarer til 2 kapsler AKTIVIVA dagligt. 1 pakke AKTIVIVA indeholder 60 kapsler, og vil dermed svare til 1 måneds forbrug.


1 KAPSEL DAGLIGT

Ønsker du blot at opnå de resterende effekter fra AKTIVIVA, kan du nøjes med at tage 1 kapsel dagligt. 1 pakke AKTIVIVA indeholder 60 kapsler, og vil dermed svare til 2 måneder forbrug.


Vil du se flere LIVES? Kig med her

Kendistræneren: Få succes med din hjemmetræning

Matas LIVE

Kendistræneren: Få succes med din hjemmetræning

Af Matas

Hjemmetræning er mere populært og aktuelt end nogensinde, men hvordan sikrer man sig de bedste resultater og hvordan holder man ved? Det vil træningsekspert Frida Hallqvist undervise i, i dag. Frida er personlig træner for flere kendte personligheder og laver masser af populært træningsindhold online. Hun vil vise must-have udstyr fra Casall, de bedste øvelser og meget, meget mere.

Læs Mere
Mille Dinesen: Fra stress til balance

Matas LIVE

Mille Dinesen: Fra stress til balance

Af Matas

Skuespiller og forfatter Mille Dinesen har været igennem mere end de fleste - for 20 år siden oplevede hendes krop et kollaps pga. stress og ubalance, og lige siden har hun sat sig for at genoprette dette. Det er der bl.a. kommet en skøn produktserie ud af, og i dag kan du høre historien fra Mille Dinesen selv når hun gæster Matas LIVE. Vi har sikret dig en særlig rabat i dagens anledning, og Mille vil sågar afsløre sin hemmelige "mosekonebryg" hun drikker, der booster krop og sind.

Læs Mere