• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

3 uundværlige produkter til din forårsmakeup

Ja ja, jeg ved godt, at man aldrig nogensinde bliver trængt op i en krog og afkrævet svar på, hvilke tre makeupprodukter, man absolut ikke kan undvære. Men ikke desto mindre, kan jeg godt lide at lege legen, da det får mig til at overveje, hvor få, effektive produkter, jeg egentlig behøver i det daglige. Så den leg leger vi i dag på Stories. Her har jeg udvalgt tre uundværlige makeupprodukter på budget til et smukt forårslook.

Noget jeg absolut elsker ved forår og spæd sommer er, at jeg skifter min vintermakeup ud med nye produkter, der passer bedre til årstiden. Min foundation ryger fx i skuffen og erstattes af bronzer, og min mascara bliver skiftet ud med en, der giver ekstra god volumen. Ikke at forglemme, at jeg altid går ud og investerer i et par gode, nye børster til påføring af makeup. I dag vil jeg vise dig tre uundværlige makeupprodukter på budget til et nemt og smukt forårslook. 

En frisk, ny penselstart

Jeg har en indrømmelse! Jeg prædiker ofte til mine veninder om, hvor vigtigt det er med god penselhygiejne for at undgå bumser og udbrud i huden. Men når det kommer til stykket, får jeg ikke altid liiiige husket at rense dem hver anden uge, som anbefalingen lyder. Noget jeg til gengæld er god til, er at skifte mine pensler ud en gang om året for at markere en frisk start.


Hvis du investerer i gode pensler, holder de i lang tid, men der er også grænser for, hvor rene de kan blive ved med at blive. Derfor kan jeg godt lide at skifte dem ud fra tid til anden. Her er jeg ret så vild med M.COSMETICS pensler og makeuptilbehør, da de er af god kvalitet til en rigtig god pris. Makeupbørster og tilbehør har nemlig en stor betydning for resultatet og processen, når man lægger makeup, og jeg vil altid anbefale at købe en specifik pensel eller svamp til hvert produkt, du påfører. Både for hygiejnens skyld og ikke mindst for at få den optimale applikation.

Jeg synes især, du skal tage et kig på makeupbørsterne fra M.COSMETICS Professional serie, der er lavet af gode kvalitetsmaterialer. Skaftet er håndlavet i træ og belagt med blød og fin gummibelægning, som sikrer et godt greb. Hårene er lavet af bløde, syntetiske fibre fra Taklon, der føles bløde på huden og sikrer en god påføring.


Her er der pensler og svampe til alt fra påføring af blush og pudder til foundation og øjenskygge.
Pssst. Hvis du vil have dine pensler til at holde længere, kan du også anskaffe dig M.COSMETICS Brush Cleansing Pad, der gør det nemt at rense dine pensler. Jeg skal vist en tur forbi Matas senere i dag.
​​​​​​​

(21)
M.COSMETICS Professional Blush Brush No. 101
99,95
Optjen 10 point
(12)
M.COSMETICS Professionel Highlighting Brush No. 107
89,95
Optjen 9 point
(11)
M.COSMETICS Professionel Eye Contouring Brush No. 112
69,95
Optjen 7 point
(10)
M.COSMETICS Professional Sculpting Brush No. 109
99,95
Optjen 10 point
(19)
M.COSMETICS Professional Powder Brush No. 100
119,95
Optjen 12 point
(12)
M.COSMETICS Professional Makeup Brush Cleansing Pad
39,95
Optjen 4 point

Der er intet som en smuk forårsglød

Lige så snart kalenderen siger maj, så starter jeg officielt sæsonen for glød. Her er jeg nemlig heldig at have fået lidt naturlig kulør fra solen, og når det bliver understreget med en god bronzer, giver det et friskt, glødende look. Rimmel Natural Bronzer er et lækkert multi-produkt, du kan bruge over hele kroppen til at give smuk glød, markering og changering i huden.


Jeg påfører altid bronzer på kindben, amorbue, pande og hage, og langs kravebenet, hvis der er udkig til det. Den bløde og glatte pudder er virkelig nem at fordele på huden, så du får et solkysset look – præcis som efter en skøn solferie bare uden at udsætte dig selv for solens skrappe stråler. Bronzeren indeholder en naturlig blanding af pigmenter og lægger sig så fint og naturligt på huden uden at efterlade et ’pudret’ udtryk.


Det bedste af det hele er, at den er vandfast. Så selv efter en tur i bølgen blå til sommer, er der masser af glød på ansigt og krop. Den kommer i tre forskellige nuancer alt efter, hvor mørk en glød, du ønsker.

Voluminøse vipper uden klumper

Jeg bruger generelt mindre makeup, når det bliver varmere. Min hud opfører sig ret pænt i de solrige måneder og har derfor som regel ikke brug for ekstra hjælp fra fx foundation og concealer. Jeg kan derfor godt lide at give den lidt ekstra gas med mascaraen for at markere øjnene ekstra meget. Her er jeg ret så vild med Max Factors Clump Defy False Lash Effect Mascara.


Jeg tror faktisk, at denne mascara har lægget i min makeuppung hver sommer siden 2008, hvor jeg første gang havde den med på sommerferie til Italien. Den er virkelig blevet en keeper. Først og fremmest, fordi den får mine ellers korte øjenvipper til at fremstå lange og fyldige, og fordi den er så nem at påføre med sin gummi-applikator, der smukt separerer vipperne. Børstens tætte og jævnt fordelte børstehår gør den klump-fri, når du påfører den på vipperne, og den buede børste sikrer, at produktet bliver påført i de rette mængder.


Selvom mascaraen ikke er vandfast, er jeg ret imponeret over dens holdbarhed i løbet af dagen, hvor den ikke smitter af over og under øjet. At du ovenikøbet får den for under 100 kr., er kun en bonus.


(86)
Max Factor Clump Defy Black 01
149,95
Optjen 15 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Nyhed

Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Af Trine Brøndsted

Læg makeup som en prof. Prøv M.COSMETICS’ nye, forbedrede pensler og sponges, der med sin høje kvalitet og fine indpakning, både får den professionelle og udforskende makeupartist til at løfte øjenbrynene af begejstring.

Læs Mere
Skønne rense-gadgets holder hygiejnen i top

Nyhed

Skønne rense-gadgets holder hygiejnen i top

Af Benedikte Lundberg

Hvis du elsker sjovt og finurligt skønhedstilbehør, så skal du kigge nærmere på disse to fra M.COSMETICS, der gør det nemt at holde skønhedshygiejnen helt i top.

Læs Mere
Makeupartisten guider til solkysset hud

Matas LIVE

Makeupartisten guider til solkysset hud

Af Matas

Varmt vejr og smuk, solkysset hud går hånd i hånd. I dag deler makeupartisten Katrine Regnbue ud af alle sine tips og teknikker til at skabe en fin, solbrun hud med makeup – med et ganske naturligt resultat til følge. Hun gennemgår både makeup som passer til den lyse, skandinaviske hud samt produkter, som kan varme dybere hudtoner op.

Læs Mere