Vi guider

Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

I dagens indlæg sætter vi fokus velvære og skønhed, der kommer indefra. Vi har kun én krop, og den fortjener det bedste, hvis du spørger os. Derfor har vi samlet produkter, som er populære blandt vores kunder (og det forstår vi godt). Lær mere om de populære produkter i dette skriv, der sætter fokus på, hvordan skønhed kommer indefra, og hvordan du kan styrke dit velvære gennem livets faser – såsom overgangsalderen – med virkningsfulde kosttilskud.

Nani, Möllers Tran, Eskio og Raunsborg er hovedpersonerne i dagens indlæg, og det er der flere gode grunde til. For det første er der tale om brands, der er kendte for at levere høj kvalitet, og for det andet er der tale om virkningsfulde produkter, som du bør vende blikket mod, hvis du gerne vil booste dit velvære og lade skønheden blomstre indefra og ud.

Helsepakke kvinde 45+

Hedeture og rastløshed? Dårlig nattesøvn? Ofte irritabel? Vi kender (desværre) følelsen alt for godt. Men heldigvis findes der midler, der kan få dig godt igennem overgangsalderen, og som kommer ovenstående gener til livs. Lad os introducere dig til NANI, der står bag denne praktiske helsepakke, der er særligt formuleret til kvinder, der er 45+.


Tilskuddet består af en række koncentrerede urteekstrakter, der kan være gavnlig ved typiske tegn på overgangsalder. Tilskuddet indeholder urter fra naturen, og en kæmpe bonus er, at de små urtekapsler er pakket i dagsdoser, der rækker til én måned. Med andre ord får du med dette kosttilskud en løsning, der er nem og overskuelig, og dét er noget, vi kan lide her hos Matas. Mange af os hører nemlig til dem, der godt kan glemme at tage vores kosttilskud, men når kapslerne er pakket på netop denne måde, er det nemmere at huske.    

Salvie og rødkløver mindsker svedtendens, mens rødkløver desuden afhjælper rastløshed og irritabilitet. Rosenrod er med til at give øget mental samt fysisk energi, og endelig hjælper Gotu kola til vedligeholdelse af den mentale ydeevne. Når du klikker denne helsepakke hjem, er du, med andre ord, på vej til at give de velkendte gener et ”los” bagi.

Eskio-3 fiskeolie

Vidste du? Kroppen danner ikke selv omega-3, og derfor er det essentielt, at man får det gennem kosten eller via kosttilskud. Måske er du typen, der ikke har fisk på menuen særlig ofte, og for dig er det oplagt, at du supplerer din kost med netop et omega-3 kosttilskud.


​​​​​​​Denne variant fra Eskio er rig på omega-3 fedtsyrerne, EPA og DHA, der bidrager til en normal hjertefunktion. Effekten opnås ved dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA, og derfor er det vigtigt, at du gør det til en vane, at du husker dine omega-3 kapsler. Et lille hint: du kan købe netop Pure Omega-3 på abonnement, og dermed kan du være sikker på, at du ikke løber tør, når du mindst venter det. Smart, ikke?

​​​​​​​

Psst! Vi er vilde med, at Eskios fiskeolie er certificeret af Friends of the Sea, som er en international certificering for bæredygtigt fiskeri. Så kæmpe thumbs up herfra! Den er røget direkte på abonnement hos flere af os på Matas Stories redaktionen. Skal den på din abonnementsliste?

Møllers Tran m/ æble  

Når smagen er god, er alting godt. Er det ikke sådan, man siger? Ikke desto mindre kan du sætte et stort flueben ved ”go’ smag” og ”go’ effekt”, for dette tilskud giver dig de omega-3 fedtsyrer, du har brug for, uden at belemre dig med en træls bismag. Vi er fans! Denne variant har en frisk smag af æble, der behager smagsløgene, mens omega-3 fedtsyrerne, EPA og DHA fra fisk, og A- samt E-vitamin har en masse gode virkninger på koppen.     

EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion, når man indtager 250 mg af fedtsyrerne om dagen, mens A-vitamin bidrager til vedligeholdelse af et normalt syn. D-vitamin bidrager desuden til at vedligeholde dine knogler samt et normalt immunsystem.


Endelig har E-vitamin den virkning, at den bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Med andre ord kan indholdet i denne grønne flaske supplere din inner beauty rutine ved dagligt indtag, og du kan desuden glæde dig ved, at du ikke får dårlig smag i munden eller oplever en træls bismag, hvilket er et kæmpe plus. Vælg mellem 250 eller 500 ml., og gå med den variant, der passer bedst til dine behov. Psst! Er du ikke så meget til æble? Der findes andre smagsvarianter. Du kan udforske Møllers Tran sortimentet her.

Relaterede artikler

Möller's Tran med æblesmag – den smager hjernegodt

Nyhed

Möller's Tran med æblesmag – den smager hjernegodt

Vi kender historien; i gamle dage var der ikke noget, der kunne ødelægge den gode stemning, som når børnene skulle have deres skefuld levertran, og idyllen gik i fisk. Men det behøver den altså ikke! Nu kan du nemlig få dit omega 3-tilskud med en frisk smag af æble. Möller’s Tran udvider nemlig sortimentet med en ny variant: Möller’s Tran med æblesmag – og den smager hjernegodt!

Læs Mere
NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Her får du en stor guide til det populære mærke, der tilbyder en lang række forskellige kosttilskud.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Af Trine Brøndsted

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs Mere