• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Nu kan du også pleje din hud indefra med Astion

Prøv Astions nye kosttilskud som supplement til din daglige hudpleje. Vitaminbalancen i vores krop har ikke kun indflydelse på, hvordan vi har det, men i høj grad også på hvordan vores hud ser ud.

Astion Pharma har nu lanceret 2 kosttilskud, der kan hjælpe din hud på vej. Bliv klogere på deres fantastiske egenskaber her.  

Om Astion Pharma Face Care og Skin Care

De nye kosttilskud fra Astion Pharma, Face Care og Skin Care, indeholder aktiver, der plejer din hud indefra, og hjælper til at opretholde hudens naturlige skjold.

Astion Pharma Face Care

Astion Pharma Face Care kosttilskud er til folk der ønsker at holde huden sund i ansigtet. Astion Pharma Face Care er en tablet, der tilfører din hud næringsstoffer indefra.


Vitamin A, biotin, niacin, riboflavin og zink hjælper med at vedligeholde en sund hud.

Astion Pharma Skin Care

Astion Pharma Skin Care kosttilskud er til folk der ønsker at holde huden på kroppen sund.


Skin Care er baseret på en lang række næringsstoffer og vitaminer, der understøtter en normal hud. Blandt andet Gurkemeje, Vitamin A, biotin, niacin, riboflavin og zink.

Om Astion Pharma kosttilskud

Vi anbefaler, at du tager kosttilskuddet i mindst 3-4 måneder. Det kan tage tid før, at kroppen begynder at optage de tilførte aktiver, og at man faktisk kan se en virkning.


Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 11 år.


Astion Pharma kosttilskud kan med fordel kombineres med cremer fra Astion Pharma. Serien fra Astion Pharma tæller blandet andet tre cremer – Skin Cure, Face Cure eller Hand cure. Astion Pharma produkterne indeholder det patenterede aktive Dermadexin® og genopbygger hudens naturlige beskyttende barriere ved at lægge en tynd film over den irriterede hud.

Nyheder heder Astion Pharma

Astion Pharma har netop lanceret en lang række nyheder til den daglige pleje af huden. Blandt andet en rensegel til ansigtet, for en skånsom rens af ansigtet uden brug af vand.


Desuden er det nu muligt, at supplere behandlingen med Face Cure fra Astion Pharma, med en ansigtscreme til daglig pleje. Ansigtscremen er specielt udviklet mod tør og irriteret hud i ansigtet.


Alle nyheder fra Astion Pharma kan ses på matas.dk.

(0)
Astion Pharma Face Cleansing Gel 100 ml.
119,95
DU OPTJENER 12 Point

Relaterede produkter

(16)
Astion Pharma Hand Cream 100 ml.
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(1)
Astion Pharma Daily Repair 40% 500 ml.
299,95
DU OPTJENER 30 Point
(0)
Astion Pharma Face Cream 100 ml.
199,95
DU OPTJENER 20 Point
(18)
Astion Pharma Scalp Cure 150 ml.
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(5)
Astion Pharma Anti Itch Spray 100 ml.
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Relaterede artikler

10 store nyheder til foråret, du skal kende

Nyhed

10 store nyheder til foråret, du skal kende

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er ikke altid helt let at følge med i alle nyhederne fra skønhedsverdenen, så her kan du se nogle af de spændende lanceringer fra dette forår, du absolut ikke bør gå glip af.

Læs Mere
Tips til en sund og skøn start på foråret

Vi guider

Tips til en sund og skøn start på foråret

Af Cathrine Park

På matas.dk kan du ikke bare gøre alverdens skønne beautyfund, men du kan også finde nye favoritter, der tager din sundhed og helse seriøst.

Læs Mere
Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber, som den "nye" hotte hjælper når huden skal holde sig ungdommelig, glat og fast. Vi kigger på kollagenboostende hudpleje, redskaber og ikke mindst kosttilskud.

Læs Mere
Hamp og hampefrøolie – hvad gør det for din hud?

Nyhed

Hamp og hampefrøolie – hvad gør det for din hud?

Af Isabel Thostrup

Hamp kan have mange fordele, når vi taler hudpleje og skønhed. Find ud af, hvad stjerneingrediensen gør for huden, og hvordan du kan bruge det i din daglige hudplejerutine.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret