Nyhed
Cathrines hemmelighed bag struktur og fylde
Bliv meget klogere på, hvordan Stribernes ambassadør Cathrine Wichmand skaber fylde og struktur i sit hår med skånsomme Matas StylingStriber.

Jeg har en idé!  Når man bliver teenager, så burde man få udleveret sådan en lille boks. Den skal, udover sådan nogle lidt gængse ting som fx en menstruationskop, en GOD solcreme og en god bh (essentiels for enhver kvinde i spe), ja så skal den også indeholde en hudanalyse, så man fra helt, helt ung får hjælp til hvad man skal komme i ansigtet, så man kan undgå de værste skader, tørhed eller alt for fedtet hud. Måske var det bare mig, men jeg mindedes produkter, der både kradsede og sved, gav røde plamager, som jeg prøvede mig frem. Indtil at jeg som ældre fandt ud af, at jeg havde tendens til tør hud. Noget nemmere!

Men den sidste ting i boksen? Det skulle være en håranalyse. Simpelthen! Jeg sidder her, som 31-årig kvinde og føler først jeg for relativt nyligt har forstået, hvad mit hår egentlig vil og kan, og hvornår det opfører sig bedst. Og hvad der altså skal til for at få det bedste ud af det.

Se, jeg har meget hår. På hovedet og alle andre steder – det ligger i generne i min familie. Men det (på hovedet) er egentlig ret fint. Så ja, der er nok, men det er fint. Det betyder, at putter jeg for meget produkt i, så klasker det. Det betyder, at jeg de sidste 20 år har brugt balsam, fordi det troede jeg hang sammen som et sæt: Shampoo + balsam. Men i virkeligheden er mit hår så medgørligt, at det ikke behøver balsam. Faktisk skal det helst ”tæves” lidt.For nogle år tilbage gik jeg totalt blond; helt tætte striber i hele håret -  det betød, at mit hår for første gang havde struktur. Jeg kunne lave krøller – og de blev siddende. Jeg fik pludselig fylde! For dét at have fint hår i rigelige mængder, betyder også for mig, at det hurtigt klasker. Ja mit hår er virkelig min struggle og med de ord, hurra for at det er på det niveau, mine struggles ligger. Men ikke desto mindre. Håret bøvler for mig! Og det hjælper ikke, at det nu er gået fra kort page til halvlangt pga. Corona. Jeg behøver slet ikke så meget hår.Men ud fra en håranalyse kunne man simpelthen både blive klogere på det på toppen, men man kunne også finde ud af hvilke produkter, man skulle bruge for at få det hår, man gerne vil. Det kunne redde mangt et fejlkøb og gøre badeværelseshylden lidt lettere. Så jeg skal have fylde og struktur - gerne et lidt rodet look. Og hvad hjælper mig med det?

Jeg må give jer min # 1 på listen fra Matas StylingStriber først. Jeg har en lille version i dametasken og en større i skuffen hjemme: Volume Booster uden parfume tak. Det er en form for tørshampoo men slet ikke med det der lidt lakkede look, som de ellers kan give. Den giver struktur, og den giver mathed til håret, som jeg elsker.


​​​​​​​Ja det var min nummer 1, for den synes jeg, alle skal prøve med tendens til fint hår (hej skandinav!). Men hvis jeg nu starter lidt tidligere, så bruger jeg først saltvandsspray, mens håret er vådt. Godt i længderne, med løs hånd. Og så kommer jeg, mens håret stadig er vådt, Volume Mousse i hovedbunden – en god bordtennisboldstørrelse – og så tørrer jeg med rundbørste og hårtørrer. Først hovedet nedad, godt med blæs på og så bruger jeg rundbørsten til at løfte håret fra bunden og runde spidserne af pænt.

RockPaperDresses er Stribernes nye ambassadør

Nyhed

RockPaperDresses er Stribernes nye ambassadør

Cathrine Widunok Wichmann er ny ambassadør for Matas Striberne. Læs med, når hun deler ud af sine favoritter og hendes oplevelse med den splinternye hårplejeserie fra Striberne til tørt og beskadiget hår.

Læs også

De tre produkter, og den kulde vi oplever om vinteren, det kan godt gøre håret lidt elektrisk. Men hvis du tilføjer en hårolie, fx Argan Hair Oil, i spidserne eller fx Fiber Paste, så hjælper det til at lægge de små flyvske hår ned.


Synes du, det lyder omstændigt, så kan jeg tilføje, at jeg kun vasker hår to gange om ugen. Og hvis det ser lidt fedtet ud imellem; Volume Booster. Den er så god. Nu er vi nok mange, der blot drømmer om en tur til frisøren igen. Jeg har tilbudt min mand, om han skal en tur under saksen, når jeg alligevel tager vores søn, men den er han endnu ikke bidt på.

SPAR 21,-
Matas Striber Fiber Paste 75 ml
48,95 kr.69,95 kr.Spar 21,-Relaterede produkter

Relaterede artikler

RockPaperDresses er Stribernes nye ambassadør

Nyhed

RockPaperDresses er Stribernes nye ambassadør

Af Cathrine Widunok Wichmann

Cathrine Widunok Wichmann er ny ambassadør for Matas Striberne. Læs med, når hun deler ud af sine favoritter og hendes oplevelse med den splinternye hårplejeserie fra Striberne til tørt og beskadiget hår.

Læs Mere
Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nyhed

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Af Benedikte Lundberg

Nu er det endelig blevet hårplejens tur til at komme over i det nye, moderne Stribe-design. I den forbindelse har vi udviklet nye serier og produkter, der ligesom alle vores andre Striber, tager stort hensyn til din sundhed og miljøet, så du trygt kan vælge din favorit til håret.

Læs Mere
Matas lancerer ny skånsom hårpleje uden parfume

Nyhed

Matas lancerer ny skånsom hårpleje uden parfume

Du har måske allerede prøvet Mild-serien fra Striberne i ansigts- og kropspleje, som vi i Matas lancerede sidste år. Nu er Mild-serien endelig kommet som hårpleje med tre effektive og skånsomme produkter, der tager stort hensyn til din sundhed og miljøet.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.