• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Klæd din hud på til vinterkulden med Decubal

Røde kinder, sprukne hænder, og hud der skaller. Vinteren er ingen joke for huden, som er særligt sårbar i denne årstid. Nordens barske klima udsætter nemlig vores hud for lidt af hvert sæson for sæson, og det skal vi være forberedte på, hvis vi vil undgå smertefulde hudproblemer såsom sprækker og rifter i huden.

Det er netop det, som vi kommer til at guide til igennem i denne artikel. Her viser vi nemlig en række beskyttende og nærende produkter fra Decubal, der har specialiseret sig i den nordiske huds plejebehov. Fra børn til voksne med selv den mest sensitive hud. Og fik jeg nævnt, at Decubal faktisk er anbefalet af hudlæger verden over? Bliv klogere herunder:

First-Aid til hænderne

Vi går koldere tider i møde, og for mig (Pernille fra redaktionen) er det næsten ensbetydende med tørre hænder. Mine hænder er særligt følsomme over for kulde, og har flere gange lidt af sprækket, tør hud på hænderne, som er ret smertefulde!


Samtidig vasker og spritter vi hænder som aldrig før. Det fører til yderligere tørhed på hænderne.
Derfor er det også ret vigtigt, at vi passer særligt godt på den hud, der er blottet og udsat i vinterperioden – f.eks. vores hænder.

Hvis du har meget tørre eller sprukne hænder, vil jeg anbefale dig Intensive Repair Cream.
Denne håndcreme består af 70 % fedt, som er perfekt til brug i kolde vinterperioder. Den fugter, plejer og beskytter den ekstratørre, udsatte og sarte hud.

Derudover indeholder den ceramider, fire fedtsyrer, kolesterol og vitamin B, der aktiverer hudens helt egen produktion af de fedtstoffer, som den tørre hud mangler. Så snart man har fået creme på hænderne, føles de øjeblikkeligt blødere.


Når man tænker på 70 % fedtstoffer, kan man måske tænke, at det lyder som en ret fedtet creme, men den har faktisk en ret let konsistens, der gør den behagelig i brug og den klistrer heller ikke som mange andre fugtighedscremer. Virkelig rart, når man efterfølgende skal bruge telefonen og ikke helt kan overskue at betjene en skærm fedtet ind i creme. Så det er en creme, der passer godt til mit temperament og tålmodighed, hvor jeg ikke altid har tid til at vente på, at en creme er trængt ind i huden.

Forebyg tørre hænderne

Det er altid nemmere at forebygge frem for at reparere!


Hvis du har lidt tørre hænder, eller gerne vil forebygge tørre hænder, vil jeg klart anbefale Decubals Hand cream. Med et fedtindhold på 37 % er det en nemlig en effektiv, fugtgivende håndcreme med en række plejende ingredienser, som beskytter og nærer hænderne.


Den trænger lynhurtigt ind i huden uden at fedte takket være fugtgivende ingredienser som E-vitamin og hyaluronsyre.Familie-cremen

Her er en lækker, blødgørende creme, som hele familien kan deles om – Decubal har nemlig en stor størrelse på 1 kg, men den kan også fås helt ned til 100g – perfekt til tasken.


Cremen kan bruges fra top til tå af både børn og voksne. Cremen er nemlig specialudviklet til sart, tør og følsom hud og bruges forebyggende samt plejende hver dag. Derudover er den uden parfume og farvestoffer.


Det middelhøje fedtindhold på 38 % fungerer samtidig som et beskyttende lag på huden, der hjælper med at holde på fugten, uden at man efterlades med fedtet og klistret fornemmelse på huden.


Jeg er særlig vild med, at cremen har et pumpesystem – det er nemlig min foretrukne emballage, når jeg ikke ønsker, at fedte rundt med låg.​​​

Sådan finder du din hudtype

Din sundhed

Sådan finder du din hudtype

Vidste du, at vi skal forholde os til to begreber, når vi skal beskrive vores hud? Hudtype og hudtilstand er to forskellige ting, men de er præcis lige vigtige at kende, når vi skal vælge de produkter, som kan hjælpe os mest. I dag guider vi dig til at kortlægge din egen hud og derigennem få de bedste resultater med dine skønhedsprodukter.

Læs også

Fugt i de dybere hudlag

Decubal Face Vital Cream er en bestseller og er virkelig elsket blandt mange!

Ansigtet er nemlig også særligt udsat i vinterkulden, men denne creme modvirker udtørring med bl.a. ceramider, frie fedtsyrer og kolesterol, som tilfører de fedtstoffer, som naturligt findes i huden, men som tør hud mangler.

Ingredienserne panthenol og glycerin hjælper med at øge vandindholdet i hudens øverste lag ved at "indfange" vandmolekyler fra luften udenfor eller fra de dybere lag i huden.


Den er specialudviklet til pleje og genopbygning af tør hud og modvirker rødme og afskalning. Den har et fedindhold på 18 % og er uden parfume.

Du kan forvente, at cremen vil fjerne følelsen af stramhed og tørhed i huden, og ansigtets hydrering forbedres, samtidig med at hudbarrieren holdes sund.

Ducubal klæder din hud på til livet i norden!
- Men hvem er Ducubal egentlig?

Decubal er et svensk brand, der blev stiftet for over 40 år siden med missionen om at beskytte huden i det barske, nordiske klima, som kan være skånselsløs – især i vinterperioden.


Produkterne byder på nærende pleje – særligt til dig, der har tør og sensitiv hud. Man kan både finde intensive og målrettede plejeprodukter, men også forebyggende og fugtgivende pleje til hverdagsrutinen.


Der er ikke noget at sige til, at Decubal som brand er anbefalet af en række nordiske hudlæger – både når det gælder pleje til huden hos de små og ældre i familien. Brandet kan nemlig bruges af hele familien, fordi der tænkt særligt over ingredienserne. Her bliver kun de mest skånsomme ingredienser brugt.

Alle produkter er fri for parfume, og størstedelen af produkterne er også allergy-certified. Det betyder, at produkterne er godkendt af toksikologer og testet for allergener, urenheder, karcinogener og hormonforstyrrende stoffer.


Klimaet er barskt i Norden med meget skiftende årstider, temperaturer og luftfugtighed. Det er særligt hårdt for huden, og især for de personer, der lever et aktivt liv udendørs.

Det aktive liv er noget, som Decubal gerne vil støtte op om med plejeprodukter, der kan støtte op om livsstilen, så du fortsat kan nyde lange ture på stranden i lunt sommervejr, efterårsblæsende løbeture i skoven og vandreture i det smukke, frosne fjeld om vinteren.Et fugtende kram til børnenes hud

Det er vigtigt at beskytte din barns hud. Børns hud er særligt sensitive og rødmer hurtigt i vinterkulden.

Derfor er det en god idé at bruge et ”skjold” på huden, inden børnene traver ud i frostgraderne. Det skjold fås i form af Decubal Junior Cold Cream, der beskytter der giver et ekstra beskyttende lag i køligt vejr.
Fedtprocenten er helt oppe på 70 %, som virkelig forbedrer hudbarrieren og beskytter mod fugttab og frostbid.


Selv når børnene ikke skal ud i vinterkulden, er det vigtigt at pleje og forebygge tør hud til hverdag. Her vil jeg anbefale Decubal Junior Cream, som har et fedtindhold på 38 %. Det er en allround creme, der hurtigt træner ind i den tørre og sarte børnehud.


Den er dog også oplagt til den normale hud, som kræver ekstra opmærksomhed, for eksempel når årstiderne skifter, hvor man gerne vil forebygge hudens tab af fugt.


Både Junior Cold og Junior Cream er Allergy-certified og uden parfume samt farvestoffer.

4 produkter fra Decubal, du også vil elske:

4 artikler om hudpleje, vi anbefaler, du også læser:

Sådan finder du din hudtype

Din sundhed

Sådan finder du din hudtype

Af Cecilia Demant

Vidste du, at vi skal forholde os til to begreber, når vi skal beskrive vores hud? Hudtype og hudtilstand er to forskellige ting, men de er præcis lige vigtige at kende, når vi skal vælge de produkter, som kan hjælpe os mest. I dag guider vi dig til at kortlægge din egen hud og derigennem få de bedste resultater med dine skønhedsprodukter.

Læs Mere
Vinterens kosttilskud: Kom gennem den mørke tid

Matas LIVE

Vinterens kosttilskud: Kom gennem den mørke tid

Af Matas

Vinteren står for døren, og med den kommer kulde og mindre dagslys. Dette kan have en stor indvirkning på vores hverdag, humør og sundhed. I dag har vi derfor allieret os med Randi Kinnerup, som er sundheds- og helserådgiver, der vil dele sin viden og guide dig til, hvor du med fordel kan sætte ind og supplere din daglige kost, for at komme bedst muligt gennem vinteren.

Læs Mere
Find den ideelle renserutine til din hudtype

Vi guider

Find den ideelle renserutine til din hudtype

Af Benedikte Lundberg

Er det nu så vigtigt at rense sit ansigt morgen og aften, spørger du måske? Hertil kan vi svare: JA! Det er altafgørende med gode og konsekvente renserutiner, hvis huden skal holdes i balance og fremstå sund gennem hele livet. Følg guiden nedenfor, og find en skræddersyet renserutine med Matas Striberne, der passer til netop din hudtype.

Læs Mere
Sådan passer du på din hud i en presset tid

Vi guider

Sådan passer du på din hud i en presset tid

Af Isabel Marschall Thostrup

Dr. Nathalie Broussard er Scientific Communication Director hos Shiseido, og hun fortæller her, hvordan du bedst plejer din hud, når det meste er lukket ned udenfor og vi opholder os mere inde. Den særlige situation vi er i lige nu, kan nemlig både stresse dig og din hud.

Læs Mere