Tilbage
Se alt i
Nyhed

Forkæl dine fødder

Velvære starter med velplejede fødder. Forkæl dine vintertrætte fødder – og gør dem klar til sommersandalerne med lidt ekstra omsorg, pleje og fugt med den nye fodplejeserie fra My Moments by Matas.

Ligesom de øvrige My Moments plejeprodukter er denne serie produceret i Danmark med nøje udvalgte aktive og plejende ingredienser, der bl.a. er hentet i den skandinaviske natur. Ren nydelse for både krop og sjæl.

Vi guider dig her til, hvordan du kan bruge den velduftende og effektive fodplejeserie i din hjemmespa:

1

Soak it

De fleste kan genkende den afslappende fornemmelse, når ens fødder bliver sænket ned i et skønt, velduftende fodbad.

Tilsæt 2-3 spsk. fodbadesalt til ca. 5 liter lunkent vand. Vent 10-15 minutter og den tørre og hårde hud er blødgjort, og fødderne føles igen behagelige.
Du kan her bruge “Soak Your Feet Foot Bath Salt” fra My Moments.  Soak Your Feet Foot Bath Salt er en skøn og forfriskende blanding af salt og sukker, som kan bruges i både fodbad og karbad.

Badesaltet giver et let og blødt skum, mens sukkeret og det franske middelhavssalt fungerer eksfolierende og fjerner de døde hudceller, så dine fødder efterlades bløde og velplejede.

Skulle du have tør eller hård hud, giver 10% carbamid en hjælpende hånd og bevarer fugtigheden i huden.

350 g, 99,00 kr.


2

Silkebløde fødder

Fuldend dit ”moment” og forkæl fødderne med en fugtgivende fodcreme. Prøv fx den nye My Moments Treat Your Feet Foot Cream, som er et oplagt valg, hvis dine fødder er tørre, revnede eller trænger til lidt pleje og forkælelse.  

Fodcremens bløde konsistens er sammensat af  bl.a. økologisk aloe vera, der både køler, fugter, genopbygger og tilfører huden masser af vitaminer. Også 10% carbamid er tilsat for at komme den tørre og hårde hud til livs samt sheanødsmør, der giver en luksuriøs fornemmelse på huden og hjælper med at bevare hudens elasticitet.

Fodcremen efterlader dine fødder med en skøn og forfriskende duft af mentol.

75 ml, 99,00 kr.Fri for problematiske stoffer

My Moments er made by Matas og det betyder, som altid, at produkterne er produceret uden de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer samt at de er fri for phthalater, farvestoffer, MI og parabener.


Relaterede artikler

Sådan får du sandalklare fødder

Vi guider

Sådan får du sandalklare fødder

Af Alberte Sejling

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at det snart er tid til at finde de åbne sko frem igen. Har vinteren sat sine spor på dine fødder, gælder det om at komme i gang hurtigst muligt med at pleje dem, så de er pæne og bløde til, når sandalsæsonen starter.

Læs Mere
3 nemme trin til skønne og bløde sommerfødder

Vi guider

3 nemme trin til skønne og bløde sommerfødder

Af Matas

Vil du gerne have bløde, lækre sommerfødder, så følg de 3 trin, før du smider sko og strømper og hopper i sommersandalerne.

Læs Mere
Sådan kommer du af med tørre og flossede negle

Vi guider

Sådan kommer du af med tørre og flossede negle

Af Alberte Sejling

Tørre, flossede og tynde negle er irriterende og ødelægger de pæne, velplejede negle, som vi alle drømmer om. Heldigvis kan gode produkter rette op på det.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere