• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
Nyhed

Ny Maskulin herreduft fra ACQUA DI GIÒ

Der er kommet en ny duft til Giorgio Armanis ACQUA DI GIÒ-familie. En duft som går tilbage til ACQUA DI GIÒ oprindelse: Havet. Ligesom et spring ned i det dybe blå hav, vækkes ens sanser med den nye ACQUA DI GIÒ PROFONDO.

Lær den nye duft fra Giorgio Armani at kende her. Måske du kender en, der vil falde for den maskuline duft, som med sin friskhed giver en dyb ro.  

Den nye intensitet

ACQUA DI GIÒ er en målrettet maskulin duft-serie, der fejrer menneskets tilknytning til naturen og fokusere på at frigive sin indre styrke og frihed. ACQUA DI GIÒ er med en klassisk henvisning til moderne maskulinitet inspireret af Giorgio Armanis private ø Pantelleria ud for Sicilien. I denne nye tilføjelse til ACQUA DI GIÒ-historien genopfindes den legendariske duft, og går tilbage til hele ACQUA DI GIÒ-familien oprindelse: Havet.


ACQUA DI GIÒ PROFONDO omfavner værdier om frihed, autencitet, æstetik og natur og afslører en stadig dybere dimension.

Om noterne i ACQUA DI GIÒ PROFONDO

Ligesom et spring ned i det dybe blå ocean, vækkes sanserne af top noter af grøn mandarin og bergamot, mens noter af calone- og aquozone giver friskheden fra kølige blå vand.I hjertenoterne blandes aromatiske rosmarin, lavendel og cypress og giver duften sit maskuline udtryk.


Basenoterne af træagtig patchouliolie og indhyllende musk smeltes til sidst sammen med den saltvandige accent i en mineralfarvet akkord, og udstråler dermed en maskulin karakter af dybde og intensitet. ACQUA DI GIÒ PROFONDO er en invitation til dyb sindsro, der tilbyder en fornemmelse af styrkende friskhed.

ACQUA DI GIÒ-serien

Med den nye ACQUA DI GIÒ PROFONDO udgør ACQUA DI GIÒ-serien nu fire maskuline dufte:

​​​​​​​

 1. ACQUA DI GIÒ
 2. ACQUA DI GIÒ PROFUMO
 3. ACQUA DI GIÒ ABSOLU
 4. ACQUA DI GIÒ PROFONDO


Relaterede produkter

Relaterede artikler

10 nye dufte til mænd

Vi guider

10 nye dufte til mænd

Af Amalie Schiller

I 2019 blev en række nye parfumer lanceret fra mærker som, Valentino, Hugo Boss, Dior og Giorgio Armani. Vi har samlet 10 nye dufte, der hver i sær er beriget med velduftende noter.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere
Born in Roma – Nye dufte fra Valentino

Nyhed

Born in Roma – Nye dufte fra Valentino

Born in Roma – Den nyeste duftlancering fra det ikoniske modehus Valentino. Haute Couture dufte til ham og til hende. De nye Born in Roma fra Valentino er sofistikerede og moderne dufte inspireret af selveste Rom: byen, hvor elegance og modernitet sammenflettes, hvor det klassiske forstørres med en livsstil på kanten.

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret