• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Because you’re worth it: Bestsellers fra L’Oréal

L’Oréal Paris har i 50 år hyldet kvinder med deres ikoniske budskab ”Because you’re worth it”, og hvilken bedre anledning til at tage på opdagelse blandt nogle af brandets bedst sælgende produkter. Læs med og bliv inspireret.

50 år med ikke bare et ikonisk budskab, men også nogle ret så ikoniske produkter, som er at finde på et utal af badeværelseshylder og i et utal af makeuppunge verden over. Vi har udvalgt 5 af de bedst sælgende produkter, som vi gør dig klogere på i denne artikel. 

Volumengivende mascara

Den populære L’Oréal Paris Volume Million Lashes mascara er en favorit hos mange, særligt fordi den giver intens volumen og separerer vipperne uden at klumpe.


Mascaraens formel er beriget med kameliaolie og sort orkidéekstrakt, hvilket giver en blød og behagelig påføring samt flot og defineret volumen.


Volume Million Lashes fås I flere forskellige varianter, herunder en klassisk sort, brun, vandfast samt en ’extra black’.


Derudover findes der en række andre udgaver med forskellige børster og hver deres fremtrædende egenskab som fx volumen, længde, separation m.m.

(258)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir Mascara Black
99,95
Førpris 139,95
Optjen 10 point
(196)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Extra Black
99,95
Førpris 139,95
Optjen 10 point
(79)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Brown
99,95
Førpris 139,95
Optjen 10 point
(164)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Waterproof Black
99,95
Førpris 139,95
Optjen 10 point
(95)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Black
99,95
Førpris 139,95
Optjen 10 point
(66)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess Excess Black
99,95
Førpris 139,95
Optjen 10 point
(60)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Féline 01 Black
99,95
Førpris 139,95
Optjen 10 point

Dit perfekte match

True Match foundation er en ikke overraskende en af de bedst sælgende produkter fra L’Oréal Paris. Foundation-klassikeren er særligt kendt for at matche huden på bedste vis, så du får en ensartet og flot base i dit look.  


Den ultralette formel med 80% fugtgivende base blender med din hud og giver på den måde en perfekt, naturlig finish, der sikrer op til 24 timers fugt. Og så er den helt uden parfume.


I True Match serien finder du blandt andet også en pudder, som kan bruges alene eller til at ’sætte’ din foundation med samt en concealer.

Sæt knald på læberne

En cremet og plejende læbestift i de smukkeste farver, der har lang holdbarhed? Ja tak!


Sådan er der mange, der har det, og derfor er L’Oréal Paris ikoniske Color Riche-serie også fast inventar i mange makeuppunge.


Ikke nok med, at de fås i et væld af fine farver – fra den klassiske røde til de mere afdæmpede beige farver – så indeholder formlen hele 75% plejende ingredienser, der sikrer fløjlsbløde læber.


Konsistensen er smørblød og giver fugt i op til 12 timer, og du får den mest luksuriøse, intense farve på læberne.    

Fugtgivende hudpleje

Det er ikke kun inden for makeupkategorien, at L’Oréal Paris excellerer.


Det gælder blandt andet den populære anti-age hudplejeserie Revitalift, der indeholder en masse lækre, nærende ingredienser.


En af favoritterne i serien er Revitalift Filler, som vi faktisk har guidet til før. Det er et serum med avancerede antirynkeegenskaber, der giver huden det ultimative fugtboost ved hjælp af blandt andet hyaluronsyre, som er særlig kendt for sine fugtgivende og udfyldende egenskaber.


Resultatet er altså en fyldigere og smidigere hud, der ser mere ungdommelig ud.


Du kan med fordel anvende Revitalift Filler Serum sammen med nogle af de andre anti-aging produkter i serien, fx dag- og natcreme samt øjencreme.

(38)
L'Oréal Paris Revitalift Filler serum 1,5% HA 30 ml
129,95
Optjen 13 point
(48)
L'Oréal Paris Revitalift Filler Day Cream 50 ml
129,95
Optjen 13 point
(25)
L'Oréal Paris Revitalift Filler Night Cream 50 ml
129,95
Optjen 13 point
(17)
L'Oréal Paris Revitalift Filler Eye Cream 15 ml
129,95
Optjen 13 point

Styrkende anti-age

L’Oréals bedst sælgende anti-age pleje er Age Perfect Golden Age dagcremen, som ved hjælp af pæon-ekstrakt giver nyt liv til den modne hud.


Ansigtscremen er beriget med rosa pigment, der aktiverer hudens naturlige glød, samtidig med hudtonen bliver mere ensartet.


Derudover giver den intens fugt og modvirker tab af spændstighed, så huden føles fyldigere og ansigtskonturerne ser fastere ud.


Dagcremen fås også med SPF20, så du samtidig kan beskytte huden mod solens stråler. I serien finder du desuden en plejende natcreme og øjencreme, så du har en fuld anti-aging hudplejerutine.

Because we’re worth it

Som nævnt kan L’Oréal Paris fejre hele 50 år med deres ikoniske budskab, der er så meget mere end bare et slogan. Det er er en brandmission, der indebærer alt det L’Oréal Paris står for - nemlig female empowerment.

"Because You’re Worth It" er blevet et symbol på at styrke kvinder i alle aldre og med alle baggrunde til frygtløst at omfavne deres ambitioner og til at tro på deres skønhed og deres værd hver eneste dag. De inspirerende og kulturelt forskellige kvinder, der er ansigt for brandet over hele verden, gør sætningen relevant, ikke bare for deres generation og deres mødres generation, men også for kommende generationer. ​​​​​​​

At tage skønheden i sine egne hænder giver styrke. At tro på sin egen skønhed er noget, ingen andre kan kontrollere: Det er den virkelige styrke. L'Oréal Paris arbejder hen mod den dag, hvor du hører sætningen "We’re Worth It", og så vil kvinder allevegne svare: "Det har vi ikke et øjeblik tvivlet på."


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere