• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Makeup guide – nemme makeup looks med Smashbox

Det behøver ikke være svært at lægge makeup som de professionelle. I denne guide, får du de bedste tips til nemme og hurtige makeup looks.

Lær mere om hvordan du laver forførende smokey eyes, hvordan du fremhæver din naturlige glød, hvordan selv de vildeste øjenskygge farver kan passe til dig og ikke mindst, hvordan du laver en perfekt foundation base, der holder hele dagen. 

Om Smashbox

Smashbox produkter er udviklet i det berømte Smashbox Photo studios i L.A., hvor holdbarhed er essentiel for et succesfuld makeup look. I denne artikel tager vi udgangspunkt i nogle af deres Best Sellers og deler makeup tips fra smashbox studiet og deres makeup artister.


Alle smashbox produkter er Cruelty Free og primerne er veganske. 

Din guide til Smashbox primere

Vi guider

Din guide til Smashbox primere

Med en ansigtsprimer får du din makeup til at holde længere samtidigt med, at du skaber den perfekte base til dit makeup look. Her kan du finde netop den Smashbox primer, der passer bedst til dig og din hudtype.

Læs også

Sådan laver du Smokey Eyes med få steps

Et smokey eye er altid flot – men det klassiske sorte look kan være meget intents og ”hårdt”. Prøv i stedet at bruge mere brunlige nuancer og bland med lidt dyb rød. Det giver et mere blødt look, der stadig passer perfekt til en aften ude.


Start altid med en lys base øjenskygge, som lægges på hele øjenlåget og i globelinjen. Derefter skal du bruge en mørkere farve i globelinjen, som derefter blendes ud. Når du påfører de mørkere farver, så er det vigtigt at blende godt, så farverne bliver naturligt blandet.


I stedet for sort eyeliner, kan du sagtens bruge en mørk øjenskygge, som lægges langs vippekanten.


Afslut med din sorte yndlingsmascara. ​​​​​​​


Tip! Hvis du vil sikre dig, at dit look holder hele dagen – og natten – så start med Smashbox 24H Shadow Primer. Påfør en smule på øjenlåget og vent 60 sekunder; så er du klar til at lægge øjenskygge.

Sådan fremhæver du din naturlige glød med bronzer og highlighter 

Flot glød er altid in. Du kan skabe et fint, naturligt look med Smashbox Cali Contour Palette, der indeholder både blush, bronzer og highlighter. Brug først en mat bronzer og tegn et 3tal med en stor børste – langs hårgrænsen i panden, ned under kindbenet og til sidst langs kæbelinjen. På samme måde kan du bruge shimmer bronzer bagefter, hvis du vil have lidt ekstra glød.


Afslut med at lægger highlighter i et ”V” – over brynet og nedover kindbenet.


Husk at vælge farver, der passer til din hud – det er bedre at bygge intensiteten op gradvist end at starte med en farve, der er for mørk.


Highlighter kan også lægges på næsetippen og på amorbuen på dine læber.


Tip! Du kan også bruge Cali Contour Paletten som øjenskygge og lave et blødt Smokey eyes look.

Sådan får du vilde øjenskygger til at passe til dig 

Hvis du normalt ikke bruger så meget øjenskygge men har lyst til at være lidt mere modig – så læs videre. Vilde farver behøver nemlig ikke se vildt ud, du kan gøre på flere måder.


Start med en lys base øjenskygge, som lægges på hele øjenlåget og i globelinjen. Derefter kan du vælge én eller flere mørkere eller intense farver, som skal blendes godt ud. Start med de mørke farver i globelinjen og arbejd dem ind. Det er en god idé at bruge lysere farver i øjenkrogen og ud mod øjenlåget for at åbne øjet.


Prøv også at lege med en øjenskygge farve som eyeliner under øjet – husk at blende godt.


Afslut med mascara.

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs også

Sådan laver du et foundation look der holder hele dagen: Step 1

Forbered din hud med en ansigtsprimer fra Smashbox, som udjævner huden og skaber en perfekt base for din makeup.


Når du skal finde den primer, der passer bedst til dig, skal du tage udgangspunkt i din hudtype og hudbekymring. Uanset om du har olieret hud, store porer, tør hud, synlige linjer eller rødme, kan en primer hjælpe med at gøre din hud mere ensartet inden du påfører foundation, concealer eller pudder.

Sådan laver du et foundation look der holder hele dagen: Step 2

Den nye foundation fra Smashbox, Full Coverage, er fuldt dækkende men føles stadig let på huden. Der er kun brug for en ganske lille smule produkt for at dække hele dit ansigt – start med størrelsen af en ært. Det er vigtigt at anvende enten en foundation børste eller en beauty blender. Full Coverage indeholder kaolin ler og bambus, der kontrollerer olie i en fedtet hud. Den indeholder også hyaluronsyre, men hvis du har meget tør hud, så bland lidt Smashbox Primer Oil i din foundation for at give ekstra fugt.


Brug kun meget lidt omkring øjnene – bland evt. med lidt concealer under øjet og i øjenkrogen. Derefter kan du bruge brush, bronzer og highlighter, som du har lyst.

Hvilken Slags Foundation Skal Du Vælge?

Vi guider

Hvilken Slags Foundation Skal Du Vælge?

Foundation findes på mange former; flydende, stick og pudder er bare nogle af dem. Men hvilken type passer bedst til dig, og hvad er fordelene ved de forskellige?

Læs også

Sådan afslutter du dit makeup look

Afslut med Smashbox Setting Spray, der forlænger holdbarheden på din makeup og samtidigt giver fugt.


Photo Finish Longwear Setting Spray sikre 16 timers fejlfri makeup og mindsker samtidig porer og skønhedsfejl. Ryst flasken inden brug og hold den 20-25 cm. væk fra ansigtet, når du sprayer settingsprayen.   ​​​

Relaterede artikler

Din guide til Smashbox primere

Vi guider

Din guide til Smashbox primere

Med en ansigtsprimer får du din makeup til at holde længere samtidigt med, at du skaber den perfekte base til dit makeup look. Her kan du finde netop den Smashbox primer, der passer bedst til dig og din hudtype.

Læs Mere
Fortryllende makeup i efterårets fineste farver

Vi guider

Fortryllende makeup i efterårets fineste farver

Af Martina Antunovic

Krøllede blade i gule, orange og brunlige nuancer lægger sig på skovbunden med et ravfarvet skær, mens himlen veksler mellem en magisk-mat blågrå og lyserød kulisse. Efteråret er her, og det byder på subtile farvespil, der inspirerer til en varm, naturlig makeup med et snært af glamourøs glød. I denne DIY-guide kan du se hvordan du lægger en makeup, der matcher sæsonens magiske stemning.

Læs Mere
Matas pakkekalendere 2022

Nyhed

Matas pakkekalendere 2022

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs Mere
How To: Makeup i stick form

Spot Trenden

How To: Makeup i stick form

Af Trine Brøndsted

En af helt store beautytrends lige nu er de buttede “stifter”, der gør det muligt for dig at “tegne” din makeup på.

Læs Mere