Menu
Vi guider

Få en personlig motivator, der ikke holder ferie

Er din sommerferie også fyldt med gode intentioner? Det er min. Jeg skal blandt andet spise en hel del is, men jeg har også besluttet mig for at sætte tid af til aktiviteter af lidt mere energisk karakter. Og som de fleste andre, kan jeg godt have brug for lidt hjælp og opmuntring – og nu har jeg fundet den helt rigtige.

For mange er sommerferien ikke kun en mulighed for afslapning, det er også en chance for at være mere aktiv og prøve nye ting. Og hvis du har det bare lidt som mig, kan du sikkert også godt bruge lidt hjælp til at komme i gang og ikke mindst holde fast i de nye rutiner. Det kan Garmins smartwatches og aktivitetstrackere. Ikke bare med træning og aktivitetsmåling, men også med at holde styr på generel sundhed som din væskebalance og hvile. Mennesker og behov er forskellige, og det kan være rart med hjælp til, hvilken model man skal vælge. Derfor har vi samlet et par eksempler fra Garmin herunder – og ja, alle tre modeller kan bruges med iPhone og Android.

Så er der ingen undskyldning længere ...

for nu kan du tage din træner om håndleddet og løbe en tur ud i det blå uden at blive væk.


Forerunner 45 har nemlig indbygget GPS med satellitmodtagelse, så du altid ved hvor langt, hvor hurtigt og hvor du har løbet – eller luntet eller gået. Ret godt, hvis du har brug for hjælp til at planlægge din træning.


Men den er ikke kun til dem med fart på. Den er også din ven til alle mulige andre aktiviteter, hvad enten du dyrker yoga, badminton eller cykler rundt i lycra.


Når du har valgt det mål, du gerne vil opnå, hjælper den indbyggede træner dig, så du får en tilpasset træningsplan og vejledning, der altid er synkroniseret med din præstation.

Hvis det skal se lidt lækkert ud

Der er helt sikkert masser af cool smartwatches og aktivitetstrackere, og hvis du er til det lidt mere klassiske, feminine look i en mindre størrelse eller bare ikke lige har brug for den helt store træningspakke, bør du tjekke Lily fra Garmin ud.


Udadtil ser urskiven ensartet og rolig ud, men så snart du drejer håndleddet eller giver skiven et hurtigt tryk, lyser den op og giver dig et væld af oplysninger via dens touch screen, der er nem at betjene. Du kan se sms’er, mailnotifikationer og modtage/afvise opkald, men du kan også meget mere end det.


Lily tracker det, du beder om, så du fx kan holde styr på antal skridt, søvn, hjerteslag eller andre helbredsdata.

Helte og heltinder sætter gang i bevægelsen

Hvis du har børn eller kender børn eller har været barn, kan du måske genkende at prinsesser og superhelte bare er mere interessante end kedelige voksne. Og det er nok derfor, at vandtætte Vivofit jr. 3 hitter hos de yngste i flokken.


Uret motiverer dit barn til aktiviteter, som låser op for minispil på forældrenes kompatible smartphone. Uret tracker samtidig søvn og aktive minutter.

Relaterede artikler

Motion gør dig glad

Vi guider

Motion gør dig glad

Af Matas

Din krop er ikke skabt til at sidde stille, og det kan gå hårdt ud over ryg, nakke og skuldre. Heldigvis kan du forebygge smerter med motion – og så er det samtidig godt for dit humør og din sundhed.

Læs Mere
Træning udendørs giver flere fordele

Vi guider

Træning udendørs giver flere fordele

Af Matas

Denne tid på året føles fantastisk for mange af os. Det giver mere energi, når dagene bliver længere og lyset kraftigere og foråret venter lige om hjørnet. Måske du også har oplevet en stigende lyst til at komme udenfor? Her kan du læse om alle de fordele, der er ved at motionere udendørs.

Læs Mere
Giv energien og humøret et boost

Vi guider

Giv energien og humøret et boost

Af Matas

De fleste kender til at være trætte og ikke have det store overskud til nye eller igangværende projekter. Det kan der være mange årsager til, men heldigvis kan du ved selv små livsstilsændringer gøre noget ved problemet. Og bonussen ligger lige for i form af mere overskud og et gladere dig.

Læs Mere
Sov godt: 7 måder du kan gøre din søvn skønnere

Spot Trenden

Sov godt: 7 måder du kan gøre din søvn skønnere

Af Isabel Marschall Thostrup

Lytter man til de internationale trendforskere, drømmer vi om mere ro, nærvær og tid. Vi dyrker yoga og mindfullness, mediterer og drikker urtete. Og så vil vi altså gerne sove mere og bedre. Her er 7 måder, du kan gøre skønhedssøvnen bedre.

Læs Mere