Nyhed

Forårsnyhed fra My Moments: Be Fresh Deo Roll-on

Kropsplejeserien Refreshing fra My Moments bliver nu endnu mere komplet med den forfriskende forårsnyhed Be Fresh Deo Roll-on.

I takt med at temperaturen lige så stille stiger bliver behovet for en god og beskyttende deodorant også større. Når vi samtidig er fysisk aktive i hverdagen – hvad end vi bærer rundt på tunge indkøbsposer, sveder tran i et fitnesscenter eller leger med ungerne - stiller det store krav til en deodorant, der kan holde armhulerne friske og velduftende hele dagen.

Frisk, beskyttet og velduftende

Be Fresh er navnet på den nye deo roll-on i Matas’ egen My Moments serie. Deodoranten er den første i My Moments sortimentet, og som resten af serien gælder det for Be Fresh, at den indeholder veldokumenterede ingredienser og er fri for kritiske indholdsstoffer.


My Moments Be Fresh Deo Roll-on holder armhulerne friske og efterlader en opfriskende duft med et strejf af eksotiske frugter. Den effektive antiperspirant sørger for, at du trygt kan springe ud i krævende opgaver og samtidig føle dig velduftende gennem dagen.

Naturligt og økologisk indhold til en god pris

Den nye deo roll-on indeholder 20% økologisk og 86% naturligt indhold, ligesom den er beriget med nordiske ingredienser som fugtbevarende økologisk honningekstrakt og beroligende birkebark-ekstrakt.


Be Fresh Deo Roll-on er derfor et oplagt valg for dig, som går efter god kvalitet samt et højt naturligt og økologisk indhold til en fornuftig pris.

My Moments Be Fresh Deo Roll-on 50 ml
62,95
Førpris 89,95
DU OPTJENER 7 Point

Relaterede produkter

My Moments Rich Hydrating Face Cream 50 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point
My Moments Light & Fresh Body Sorbet 240 ml
97,95
Førpris 139,95
DU OPTJENER 10 Point
My Moments No Stress Shower Gel 240 ml
69,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 7 Point
My Moments Wake Up Souffle Body Butter 200 ml
111,95
Førpris 159,95
DU OPTJENER 12 Point
My Moments Helping Hand Cream 75 ml
69,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 7 Point
My Moments Sweet Treat AHA Serum 30 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point
My Moments Soak Your Feet Foot Bath Salt 350 g
69,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 7 Point

Relaterede artikler

Reboot dine trætte vinterfødder med skøn fodpleje

Nyhed

Reboot dine trætte vinterfødder med skøn fodpleje

Nu er det tid til at give dine trætte vinterfødder lidt kærlighed og omsorg. De har trods alt båret dig gennem vinteren i tætsiddende sko eller støvler hver eneste dag. My Moments fodpleje er et perfekt sted at starte, da serien er en kærlig reminder om at være god ved dig selv i en hektisk hverdag.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi giver dig overblikket over de 10 bedst sælgende dufte til kvinder, så du kender de sikre vindere.

Læs Mere
Endelig er de nye Striber til ansigtet her!

Nyhed

Endelig er de nye Striber til ansigtet her!

Er du klar til en helt ny generation af Striber? Vi har givet vores ikoniske Striber en gennemgribende makeover med et helt nyt, nordisk design og udviklet tre nye intensive og skånsomme serier af ansigtspleje.

Læs Mere