Vi guider
Naturlige og rene dufte til dig
Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Med en større bevidsthed om de ingredienser, der er i alle vores produkter, giver det også rigtig god mening at se ind i ”parfumegardaroben” og undlade de ingredienser, du er særligt utryg ved som eksempelvis parabener eller de 26 deklarationspligtige, allergene parfumestoffer. Herunder får du guiden, så du kan vælge din perfekte, naturlige duft.

Er du sensitiv overfor dufte?

Mange er sensitive overfor stærke dufte, og kan reagere med både hovedpine og utilpashed. Her kan naturlige parfumer være et godt alternativ, da de ofte dufter mildere og samtidig består af meget rene ingredienser. Er du meget sensitiv kan det dog være en god idé at bruge duftene udenpå tøjet og i håret eller nøjes med at bruge dufte til særlige lejligheder.


Find din nye rene duft:

CLEAN

Clean og Clean Reserve er en parabenefri duftserie inspireret af duften af renhed og sæbe, som når du netop er trådt ud af badet - frisk, ren og indbydende!


Duftene fra CLEAN er 100% parabenefri, fri for sulfater, fri for kunstige farvestoffer, fri for mineralske olier, fri for animalske ingredienser og er ikke testet på dyr.

Rudolph Care

Rudolph Care har for nylig lanceret duften ’Signature Notes’, som både er sensuel, feminin og underspillet. Parfumen er skabt på de selvsamme duftnoter, som hudplejeserien.


Det er den første Svanemærkede og Cosmos-certificerede parfume i verden, og duften er fri for alle 26 deklarationspligtige, allergene parfumestoffer.


Duften findes også som en parfumeolie, der er skabt på E-vitamin, økologisk mandel, havtorn og acaiolie.

Zarkoperfume

Zarkoperfume parfumer er 100% håndlavet i Danmark og laves på Zarkos eget laboratorium.


Fordi duftene er så naturlige, har parfumen en levetid på 2 år i modsætning til mange andre parfumer på markedet, der kan holde 5-8 år. Men det gør vist ikke noget, når nu duftene er både lækre og naturlige, og derfor helt sikkert ikke kommer til at stå ubrugte hen i årevis!

10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs også

Tromborg

Måske kender du allerede Tromborgs hudplejeserie? Tromborg er baseret på økologisk certificerede æteriske olier og økologisk certificerede planteekstrakter.


Så hvis du er vild med økologi, finder du et perfekt duftunivers her, hvor kun de reneste økologisk æteriske olier er brugt.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
ZARKOPERFUME: Bliv klogere på parfumesuccesen

Bag om brandet

ZARKOPERFUME: Bliv klogere på parfumesuccesen

Af Ida Hinchely Kyhn

ZARKOPERFUME har taget det danske parfumemarked med storm. Manden bag brandet hedder Zarko Pavlov, og han er mester i at skabe helt unikke dufte. Det nyeste skud på stammen hedder Cloud no. 4. Læs mere om nyheden her, og bliv klogere på det populære brand.

Læs Mere
Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Bag om brandet

Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Af Isabel Marschall Thostrup

Du skal kunne stole på, hvad du putter på din hud. Sådan siger kvinden bag Tromborg-brandet, Marianne Tromborg, der tror på naturlige ingredienser og økologi – men ikke uden forskning og evidens bag. Manden Tim er nemlig biokemiker og er med til at sørge for, at det helt rigtige indhold lander i Tromborgs produkter, så de ikke bare virker lækre, men rent faktisk også virker.

Læs Mere
Alt du skal vide om vaskenødder - Naturens sæbe

Spot Trenden

Alt du skal vide om vaskenødder - Naturens sæbe

Af Isabel Marschall Thostrup

Vaskenødder, også kaldet sæbebær, er et alternativ til det traditionelle vaskemiddel, som du bruger til tøjvask. Fordelene ved vaskenødder er mange; det er nemlig en bæredygtig, økologisk og allergivenlig måde at vaske tøj på. Men hvordan virker de, og hvordan bruger man dem egentlig? Det får du svaret på her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.