• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Nyhed

Nyhed: Sæt fart på sommerkuløren med SPF 30

Drømmer du om nougatbrune ben og solkyssede kinder samtidig med, at huden er optimalt beskyttet? Med vores to nye SolStriber kan du både få en sund sommerglød og passe godt på din hud.

Spray, olie, lotion, creme, stift. Lige meget hvilken form for solbeskyttelse du foretrækker, finder du den i Matas SolStriber. De populære solprodukter består af et bredt sortiment af solbeskyttelse til hele familien. Du finder produkter specifikt til ansigt, krop og sågar hovedbunden, så du kan opholde dig i solen med god samvittighed. Udover solbeskyttelse, finder du også lækre aftersun-produkter, du kan afslutte en solrig dag med samt selvbrunere, som gør det nemmere at bevare en naturlig sommerglød året rundt. Som noget helt nyt i år lancerer vi spray og lotion, som øger hudens naturlige, brune pigment samtidig med, at den beskytter din hud med solfaktor 30.

Innovative 2-i-1 nyheder

Matas SolStriber består af velkendte klassikere men har også fået to helt nye familiemedlemmer til solsæsonen 2020.

Sæt fart på sommerkuløren med SPF 30

Med vores to nye SolStriber kan du både få en sund sommerglød og passe godt på din hud. Matas Tan Accelerating Solspray og Sollotion øger din huds naturlige, brune pigment og beskytter den samtidig med faktor 30.


Det er ingrediensen Melanobronze™, der øger din huds naturlige, brune pigment (melanin). Herudover indeholder nyhederne også antioxidativ E-vitamin, der har en beskyttende effekt på huden og kreatin, der virker cellefornyende.


Både lotion og spray er nemme at anvende og trænger hurtigt ind. Nyhederne er veganske, uden parfume, svanemærkede og RSPO-certificeret.

SolStriberne er med på mærkerne

Med Matas SolStriberne kan du trygt smøre hele familien ind. For fælles for alle SolStriberne er, at de, udover at være produceret i Danmark, er Svanemærket, ligesom de uparfumerede varianter bærer Den Blå Krans. Det er din garanti for miljø- og allergivenlige solprodukter. De er alle derfor helt uden kritiske indholdsstoffer.

Alle produkterne har desuden RSPO-certificering, som betyder, at Matas indkøber en kvote certificeret palmeolie og dermed bidrager til bæredygtig palmeproduktion.Alle SolStriberne er ligeledes veganske.

SolStriberne indeholder selvfølgelig fotostabile og bredspektrede UVA- og UVB-filtre. Og faktortallene er testet af et uvildigt laboratorium, der sikrer en altid stabil og effektiv beskyttelse. De sidste ti år har Matas desuden teamet op med Kræftens Bekæmpelse for at ændre danskernes uhensigtsmæssige solvaner og udbrede budskabet om vigtigheden i god solbeskyttelse.

Relaterede produkter

(80)
Matas Striber Kokos Sollotion SPF 30 200 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(163)
Matas Striber Ansigtssolcreme SPF 30 Uden Parfume 50 ml
69,95
DU OPTJENER 7 Point
(63)
Matas Striber Sollotion SPF 30 Uden Parfume 400 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(29)
Matas Striber Solspray SPF 30 200 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(76)
Matas Natur Ansigtssolcreme SPF 30 50 ml
74,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 8 Point
(101)
Matas Striber Sollotion SPF 50 Uden Parfume 200 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(4)
Matas Striber Kids Solsollotion SPF 15 Uden Parfume 400 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Relaterede artikler

Her er de bedste solråd

Vi guider

Her er de bedste solråd

Solens stråler kan være skrappe selv i Danmark, men du kan sagtens nyde solen samtidig med, at du passer på dig selv og din hud. Kræftens Bekæmpelse giver dig de bedste solråd, så både du og dine børn undgår solskoldninger og kommer sikkert igennem sommeren.

Læs Mere
Sund sommerkulør uden sol

Nyhed

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ helt nye serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Læs Mere
Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Af Isabel Marschall Thostrup

Nu er det sommer, og vi skal endelig ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs Mere
5 myter om solbeskyttelse

Vi guider

5 myter om solbeskyttelse

Af Solveig Høgh Larsen

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er op og ned, når det kommer til solråd, solbeskyttelse og D-vitamin. Vi punkterer her 5 myter, så det er soleklart hvordan du bedst passer på din hud i solen.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021