Nyhed
December nyheder i Matas
Indrømmet: min yndlingstid på året er uden tvivl december, og for mit vedkommende kunne december ikke starte bedre i år. Der er nemlig landet nogle helt særlige beauty nyheder på matas.dk, der passer perfekt ind i den hyggelige og festlige måned, vi netop er trådt ind i. I indslaget her slår jeg sløret op for 10 af dem - heriblandt Nilens Jord hudpleje, læbestifter fra Giorgio Armani i julens skønneste farver, festlige eyeliner fra bareMinerals og nicheduften fra Parfums De Marly.

’Finally it’s christmas again’. Sådan har jeg det hvert år, når vi rammer den 1. december. Udover at december måned særligt er kendt for, at vi forkæler dem, vi holder af, synes jeg også, at det er på sin plads, at vi forkæler os selv. Bare en smule. Så hvorfor ikke forkæle sig selv med én eller to af de skønne nyheder, der netop er landet på matas.dk? Det tror jeg i hvert fald, at jeg vil gøre. Med-det-vons.

De 10 december nyheder:  

1. Hudpleje fra Nilens Jord – nu i genanvendelige flakoner og krukker 

Giv en stor hånd til den helt nye palette af hudpleje fra skønneste Nilens Jord, der er klædt på i et nyt og genanvendeligt design. Du kan vælge mellem flakonen ’Airless’ eller den klassiske krukke alt efter, hvordan du ønsker dine cremer og sera serveret. Når du har brugt dine cremer op, kan du købe en refill, som du kan bruge i krukken eller Airless flakonen fra din forrige creme. Smart!


Jeg har netop testet den nye hudplejeserie i flokken: Moisture Plus Day. Den helt perfekte serie til dig, der har lige så vintertør hud i december som jeg. Moisture Plus Day indeholder blandt vitamin B, antioxidanter, fugtgivende hyaluronsyre, mandel- abrikoskerne og macadamiaolie samt mangobutter, der sikre, at huden får et godt og grundigt fugtboost.

2. Giorgio Armani Beauty Lip Power Lipstick

På min ønskeliste til jul har jeg netop tilføjet de nye cremede satinlæbestifter fra italienske Giorgio Armani. Læbestifterne er en kombination af olier og meget koncentrerede pigmenter, der giver læberne en flot, intens farve samtidig med, at de bliver ultra bløde. Se selv på billederne nedenfor, hvor jeg har testet dem på egne læber 👇


De nye satinlæbestifter fås i forskellige farver – alt fra en neutral lys til en intens julerød farve, så alle læber kan få glæde af de cremede læbestifter. Bonus! Læbestifterne er skabt af en langtidsholdbar formel, så de sidder spot-on på læberne længe.

3. Matas Natur Hampefrø- & Mandelolie Serum

Matas Natur har netop lanceret en helt ny serie bestående af hampefrø- og mandelolie og aktive ingredienser. Blandt andet hyaluronsyre, der både fugtmætter huden i dybden og modvirker rynker. Herudover ceramide, der virker opstrammende. Indholdet af dansk, økologisk hampefrøolie og mandelolie sørger for at pleje huden i dybden og øge hudens smidighed.


Med andre ord: serien er udviklet til dig, der har tør hud, og som er på jagt efter en fugtmættende serie, der samtidig spiller på nogle anti-age egenskaber. Min kære kollega, Michelle, har netop testet serien, som hun fortæller alt om i artiklen her

4. Hovedbundskur fra Matas Natur 

Har du tør og irriteret hovedbund? Say no more! Udover hudplejeserien bestående af hampefrø- og mandelolie har Matas Natur også udviklet en hovedbundskur, der gør op med både tør og irriteret hovedbund.

For at nævne nogle af ingredienserne, der gemmer sig i tuben, er der HAIRFLUX®, som er et kompleks af ricinus- og olivenolie samt ceramide NG, der fx afhjælper kløe i forbindelse med tør og irriteret hovedbund. Herudover allantoin, som modvirker irritation, og glycerin, der tilfører fugt og beskytter mod udtørring af hovedbunden. Hovedbundskuren kan både bruges i vådt eller tørt hår – det vigtigste er, at du sørger for, at den bliver masseret godt ned i hovedbunden. Du kan både vælge at skylle den ud efter 15-20 minutter eller lade den sidde natten over.

5. Ecooking makeup

I oktober skrev jeg en artikel om nogle af nyhederne, der landede i oktober. Her nævnte jeg blandt andet lanceringen af Ecooking makeup. I december har jeg valgt at introducere jer for to andre makeupskønheder, som nogle (måske) kan få glæde af til julens årlige arrangementer?  


Lad os starte med de nye mascaraer, som faktisk er lidt atypiske fra de mascaraer, jeg normalt bruger til hverdag. Med Ecooking Mascara kan du nemlig design din helt egen mascara – du vælger nemlig selv, hvilken mascarabørste du vil bruge til formlen. Smart! Jeg har sammensat min egen mascara fra Ecooking, hvor jeg har kombineret ’03 Lengthening & Volume (Nylon)’ børsten med den sorte mascara formel, som du kan se effekten af på billedet nedenfor.


Udover mascaraen vil jeg også give de nye Ecooking Lip Gloss lidt kærlighed, eftersom jeg selv er blevet utrolig glad for dem, og netop har fundet min yndlingsfarve til hverdagsbrug. Det, der er så fantastisk ved Ecooking Lip Gloss, er, at de lægger som en smuk og glansfulde hinde på læberne, og så giver de ekstremt meget fugt takket være indholdet af hyaluronsyre og vitamin E. ​​​​​​​

6. Parfums De Marly

Jeg ved, at der er flere på redaktionen, der har armene i vejret, fordi Parfums De Marly netop er landet på matas.dk. Parfums De Marly er et high-end parfumebrand, der er udviklet af den franske parfumør, Julien Sprecher, som er pioner indenfor signatur dufte.


I indslaget her vil jeg introducere jer for den pinke flakon, Oriana Eau de Parfum, som er en unik blanding af moderne, søde, friske og sensuelle noter. Personligt har jeg aldrig duftet til en parfume, der er i nærheden Oriana Eau de Parfum. Den er virkelig unik. Topnoterne emmer af mandarin, bergamot og grapefrugt, mens hjertenoterne byder på appelsinblomst, solbær og kirsebær. Sidst er der bundnoterne af skumfidus (yum!), ambrette, chantilly fløde og moskus.

En lille fin note: på låget er der placeret en fin pink sten, der får duften til at stråle endnu mere. ​​​​​​​

7. Anti Wrinkle Leave-On Fugtmaske Uden Parfume fra Matas Striber 

Når mørket falder på, og julelysene så småt kommer til syne ude i vinterkulden fra hus til hus, er der ikke noget så hyggeligt som at sidde i sofaen med en kop varm kakao, pebernødder og en ansigtsmaske. På trods af at jeg endnu ikke har passeret de 30 år, så er jeg af den overbevisning, af min hud vil elske den nye ansigtsmaske fra Matas Striber, der er udviklet til 35+.


Matas Anti Wrinkle Leave-On Fugtmaske er en vaskeægte fugtbooster, der er rig på den aktive ingrediens kreatin, som virker cellefornyende, reducerer rynker og styrker bindevævet. Derudover bidrager indholdet af antioxidativt algeekstrakt til at give huden en masse fugt, fremme kollegadannelsen samtidig med at stramme huden op.

8. Firming Leave-On Fugtmaske Uden Parfume

En anden ansigtsmaske, der netop har udvidet sortimentet hos Matas Striber, er Firming Leave-On Fugtmaske Uden Parfume, som er udviklet til dig med tør hud på 50+. Firming masken indeholder det aktive ingrediens hyaluronsyre, som tilfører fugt og bidrager til at reducerer rynker. Derudover øger indholdet af hyaluronsyre og niacinamide hudens spændstighed og elasticitet, mens niacinamide også bidrager til at reducere aldersbetingende pigmentforandringer.


Både Firming- og Anti Wrinkle Leave-On Fugtmaske arbejder på højtryk for at give din hud den kærlighed, den har brug for, mens du sover. Derfor skal begge masker masseres ind i huden, inden du går til køjs, og vaskes af, når du vågner om morgenen.

9. bareMinerals eyeliner 

De nye eyelinere fra bareMinerals er i min optik den helt perfekte ad-on til årets jule- og nytårsmakeup. Jeg har i hvert fald set mig lun på 2 af farverne: Diamond og Copper. De nye eyeliner er mineralbaserede og vandfaste, og så efterlader de en intens farve, der sidder spot-on hele dagen.


For at spice makeup looket op kan man fx lægge en tynd streg over de øverste øjenvipper eller langs den nederste, våde vippekant. Jeg tror i hvert fald, at jeg vil eksperimentere med én eller begge eyelinere mellem jul og nytår.

10. Biosym OmniMINI

Jeg runder lige december nyhederne af med et kosttilskud til de kære børn fra 3 år – nemlig OmniMINI, som er en tyggetablet i bamseform, der har en sød smag af jordbær. For at det ikke skal være løgn, har jeg faktisk selv smagt dem, og de smager ret godt.


OmniMINI indeholder 10 µg vitamin D, som bidrager til immunsystemets normale funktion. Ultimo 2020 udsendte Fødevarestyrelsen nye anbefalinger til børns indtagelse af vitamin D – blandt andet anbefales det, at børn fra 4 år tager et tilskud af vitamin D i vinterhalvåret oktober-april. ​​​​​​​

Andre nyheder:

Relaterede artikler

November nyheder i Matas

Nyhed

November nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

November. Den der måned, hvor man så småt begynder at tælle ned til den 1. december. Det gør jeg i hvert fald! I dagens indslag har jeg testet nogle af de bedste nyheder, der er landet på matas.dk i løbet af november. Heriblandt skønheder fra Givenchy, Anastasia Beverly Hills, Origins, Clinique og mange flere.

Læs Mere
Oktober nyheder i Matas

Nyhed

Oktober nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

Efteråret er landet, og ligeså er nogle af de vildeste beauty nyheder i Matas. Jeg trådte ind i oktober velvidende om, at Kylie Cosmetics og Kylie Skin nu er at finde på matas.dk og i udvalgte butikker. Derudover går vi efteråret i møde med den nye relancering af My Moments, kosttilskud fra Vild Nord, Mivitotal og Natur Drogeriet, Ecooking makeup og mange flere.

Læs Mere
September nyheder i Matas

Nyhed

September nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

Sæt en reminder i din kalender: hver måned afslører jeg nemlig 10 store nyheder, der er landet på matas.dk, og som er til at finde i udvalgte butikker. I september kan du byde velkommen til en ny, hot duft fra Paco Rabanne, du kan forkæle din hud med nyheder fra blandet andet Nuxe, L'Oréal og Beauté Pacifique, og så får du muligheden for at skabe din helt egen neglesalon med Depend Gel iQ. Giv dem en varm velkomst, for her kommer de: de største september nyheder i Matas.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.