Nyhed
4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!
Det vælter ind med skønne nyheder til din sommer her hos Matas, og i denne artikel har vi samlet fire af dem, som i den grad kan tage din beauty-rutine til nye højder! Læs med, og lad dig inspirere til, hvordan du kan optimere dine skønhedsvaner.

Hud, hår eller negle – de fleste af os har en rutine til, hvordan vi plejer os selv. I denne artikel dykker vi ned i fire spændende nyheder, så du kan finde inspiration til, hvordan du kan ændre dine beauty-rutiner til det bedre.

En genial løsning til neglene

Lige nu ser vi smukke, velplejede negle med skønne mønstre overalt. Negle er blevet en kæmpe trend denne sommer, som vi her på redaktionen er hoppet helt med på! Vil du også gerne opnå looket, men orker du ikke rigtig sidde og nørkle med neglelak og LED-lys hver anden uge? Så er det her den perfekte løsning til dig.

DUFFBeauty Press On Nails kommer i flere forskellige farver og mønstre og er superelegante press on nails, som gør det  nemt og hurtigt at opnå det er lækre, ’clean girl’-look. Neglene kommer i flere forskellige farver og mønstre, som er inspireret af de største trends og tendenser inde for nailart lige nu. De holder i op til 10 dage og kan nemt bruges igen. Du får 24 størrelser med i hver pakke, så du kan finde præcis den størrelse, der passer dine negle. Der medfølger også neglelim i pakken, så du nemt kan påføre dine nye negle.

Sådan fjernes press on nails igen:
Kom fingerspidserne i blød i varmt vand og sæbe. Efter et kvarters tid løsner neglene sig, uden du behøver at bruge neglelakfjerner.

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Matas LIVE

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Er du også træt af neglelak der begynder at skalle af efter et par timer? Så skal du se med i dette program! Vi guider til, hvordan du kan lave en smuk og holdbar gel-manicure derhjemme, og giver selvfølgelig råd til alt fra at pleje neglene før og efter til farvevalg og fjerning af lakken igen.

Læs også

Farvel til røde knopper

Et andet supergodt hack til at opgraderer sin beauty-rutine er, at få en god rutine til sin barbering. Hvis du barberer dine hår i det intime område, så kender du garanteret alt til røde knopper, irritation og indgroede hår. Men Gillette har netop skabt en ny serie af produkter, som kommer disse problemer til livs.

Venus 2-in-1 Cleanser + Barbergel er perfekt til at bruge under barbering, da den giver et beskyttende lag, når du barberer dig. Den har en gennemsigtig formel, som gør det let at se, hvor du har barberet.

Gillette Pubic Hair & Skin Barberskraber er specielt designet til at hjælpe med at beskytte huden mod irritation ved barbering. Dens patenterede Irritation Defense Bar gør, at bladene næsten ikke rammer huden, når håret fjernes.

Gillette Pubic Hair & Skin Soothing Serum er et fugtgivende serum, som lindrer og beroliger huden efter barbering. Mindsker kløe og tør hud, samtidig med at det giver en skånsom eksfoliering, som forebygger indgroede hår.

2-in-1 Cleanser + Barbergel og Soothing Serum er begge dermatologisk og gynækologisk testet, pH-balanceret samt uden farvestoffer og parfume.

SPAR 20,-
Gillette 2-in-1 Cleanser + Barbergel 190 ml
89,95 kr.109,95 kr.Spar 20,-
SPAR 30,-
Gillette Pubic Hair & Skin Women's Razor 1 stk
79,95 kr.109,95 kr.Spar 30,-
SPAR 20,-
Gillette Daily Soothing Serum 50 ml
89,95 kr.109,95 kr.Spar 20,-Tip! Husk at skifte dit barberblad ofte. På den måde mindsker du irritation og røde knopper og får den mest smooth barbering.

Sig hej til smukke krøller

Curly Girl-metoden har været på manges læber de sidste par år, og det har den, da den virkelig formår at få dine krøller til at fremstå bouncy og fulde af fugt. Så har du krøller, eller har du bare lyst til at prøve en skøn og skånsom hårplejerutine, så kan den nye Curly Girl-serie fra Striberne altså løfte dit hårpleje-game til nye højder.

De forskellige produkter i serien kommer i steps 1, 2 og 3, så du nemt kan finde rundt i, hvilke du skal bruge hvornår. Hvis ikke du kender til Curly Girl metoden, og er blevet nysgerrig på den, kan du læse mere om den her. Du kan også læse meget mere om den nye serie fra Striberne lige her, hvor vi også guider til, hvordan du bruger produkterne bedst muligt.

Alt du skal vide om Stribernes Curly Girl-serie

Vi guider

Alt du skal vide om Stribernes Curly Girl-serie

Hvis man har et krøllet hår, så kan man næsten ikke være kommet uden om at have hørt om Curly Girl-metoden. Det er en måde at pleje sine krøller på, lige fra vask til styling, som er blevet utrolig populær, da den virkelig får krøllerne til at poppe! Striberne har lanceret deres helt egen serie af Svanemærkede Curly Girl-produkter, som nu også kan fås i parfumefri udgaver. Læs med her, så guider vi til, hvordan du får den helt rigtige hårplejerutine til dine krøller.

Læs også

Beroligende og lindrende hudpleje

Hvis du har en sensitiv hud, som let blusser op og rødmer (hvilket mange af os har, det er helt normalt), så er det en god idé at passe rigtig godt på din hud med den rette pleje. Så en måde, du kan uppe din hudplejerutine her, er, at skifte til produkter som specifikt arbejder på at berolige og lindre den røde og irriterede hud. Og her kommer den spændende nyhed fra Matas Natur ind i billedet!

Matas Natur har netop lanceret deres Aloe Vera og E-vitamin Anti Rødme Creme, som er en let ansigtscreme til både morgen og aften. Den indeholder blandt andet jojoba esters, som hjælper med at reducere rødme, samt pentavin, som har en beroligende effekt på huden. Derudover indeholder den aktive ingredienser som lakridsrodsekstrakt, der modvirker irritation, samt økologisk aloe vera og glycerin, som beskytter og fugter huden og modvirker udtørring.

Produktet er desuden parfumefrit, Svanemærket og bærer Den Blå Krans. Det er derfor ideelt til den sensitive og rødmende hud.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Curly Girl Metoden: Sådan kommer du i gang

Matas LIVE

Curly Girl Metoden: Sådan kommer du i gang

Af Matas

Smukke, definerede og krus-fri krøller er det, mange krøltroppe drømmer om. Krøller er dog ikke det nemmeste at have med at gøre, og kræver nænsom pleje og særlig styling, for at tage sig bedst muligt ud. I dag guider vi til "Curly Girl Metoden" som er en måde at behandle krøllet hår på, for ekstra definition og et sundt hår.

Læs Mere
DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Matas LIVE

DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Af Matas

I dagens Matas LIVE får vi besøg af Nadia Jun, som er grundlægger af danske DUFFLashes, der er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for falske vipper. I dag vil Nadia dele alt, hvad hun ved om at påføre falske vipper, lægge den perfekte eyeliner, samt hvordan man bedst passer på sine vipper. Se med og bliv inspireret til, hvordan du derhjemme kan give dit makeup-look et ekstra pift med et par smukke, kunstige vipper.

Læs Mere
Bliv klogere på rødme i huden

Din sundhed

Bliv klogere på rødme i huden

Af Matas

En hud, der har en udbredt tendens til at rødme og blusse op, er en hud, der er naturligt sårbar og sensitiv. Huden er reaktiv, da den reagerer mere eller mindre på eksterne faktorer. Rødme i huden kan ramme alle, og tilstanden kan både opstå afledt af hudens genetik, men det kan også skyldes ændringer igennem livet. Hudpleje til rødme i huden skal berolige, men det er også afgørende at den beskytter huden imod de faktorer, der får huden til at reagere.

Læs Mere
Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Af Matas

Voks, barbering eller hårfjerningscreme? Der kan være mange måder at fjerne sine hår på kroppen på, og måske det kan være svært at hitte ud af, hvilken metode der passer bedst til dig? I denne live guider vi dig til, hvilke produkter og metoder du kan bruge til er fjerne de ønskede hårstrå med, og vi giver vores bedste tips og tricks til den perfekte, knop-fri barbering!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.