• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Hudpleje og hårlokker i fokus: Se vores 3 nyheder

Fra ’iskoldt’ hår til Instagramhud på tube Der er i den grad budt op til dans, hvad angår revolutionerende hudpleje og strålende hårlokker! Vi afslører her tre nyheder fra Plaisir, Rosalique og Revlon Professional.

Du kan godt glæde dig – for vi har tre virkelig gode nyheder til dig! Stories-redaktionen er stolte af at kunne præsentere bestselleren Rosalique, to nye og trendy farver fra Nutri Color og hele 3 vidunderlige sera til den modne hud fra Plaisir.

3 must-have sera fra Plaisir til moden hud

Vi er mange, der leder efter potente koncentrater af ingredienser, der giver den modne huds største udfordringer kamp til stregen!
Gør du også? Jamen så har jeg en god nyhed til dig: Du skal ikke kigge længere end til disse tre nye og lækre must-have sera fra Matas’ eget luksushudplejebrand, Plaisir.Retinol, C-vitamin og kollagen er tre ingredienser, du meget gerne vil have fingrene i, hvis du vil beskytte, pleje og stramme huden op på én og samme tid! Retinolen i serummet, Renewing Retinol Booster Serum indeholder A-vitamin, som nok er én af de mest veldokumenterede ingredienser, når det kommer til anti-aging. A-Vitamin/retinol er fremragende til at forny celleproduktionen. Koncentrationen på 10 % i Vitamin C 10 % Booster Serum ligger i den højere ende, så man kan forvente målrettet reducering af pigmentforandringer samt beskyttelse mod frie radikaler.


Til sidst, men ikke mindst, får du med Collagen Booster Serum, som navnet antyder, et boost til hudens kollagenproduktion. Alt sammen med hjælp fra kængurupoteplanten samt en række peptider og andre fugtgivende ingredienser.Disse tre vidundere tilsammen har en helt uovertruffen synergieffekt, som især den modne hud vil elske – og så er de alle i øvrigt parfumefri!

To iskolde, metalliske nyheder fra Revlon Professional

Hår er noget af det, vi kan lege allermest med – især når det gælder farver. Og nu er der kommet to nye af slagsen fra Nutri Color, nemlig ICED ROSE og MAUVE BLONDE!

Det er to sindssygt lækre farver, der giver dig mulighed for at udvide din kreativitet, samtidig med at du plejer og giver håret glans.Nutri Color Filters-sortimentet er mere metallisk end nogensinde før og udvider nu med to nye metalliske og ”iskolde” farver: Mauve Blonde og Iced Rose. Disse nye trendy hårfarver slutter sig til den metalliske og kolde-familie og udvider farvemulighederne, så du kan tilpasse det efter dit humør eller din kommende begivenhed!
Leg løs med de nye Iced Rose (053) eller Mauve Blonde (1012) nuancer, og skab flotte, skinnende og personlige flerfarvede hårresultater! Kun din fantasi sætter grænser! Den er ideel til brug efter prælysning af håret eller ovenpå blonde baser. Du kan også bruge dem til at opfriske din frisure eller bare give den lidt mere ”spil”.Nutri Color Filters er et direkte pigment, hvilket betyder, at det er fuldt udviklede pigmenter, som sætter sig på ydersiden af håret. Det er derfor ikke en permanent farve eller toning. ​​​

Rosalique er endelig kommet på hylderne i Matas!

Da jeg fik at vide, at Rosalique nu er kommet på hylderne i Matas, kunne jeg ikke lade være med at hvine lidt af lykke! Rosalique er en af mine personlige favoritter, fordi den krydser alt af på min tjekliste til en dagcreme.
Jeg er VILD med multifunktionelle produkter, som Rosalique i høj grad er.


Her er nemlig tale om en 3-i-1-dagcreme, der er helt genial til dig, der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter huden, så den efterlades smuk og ensartet.
Hvis man ikke lige kender til Rosalique, kan man måske blive overrasket og forvirret over den grønne cremefarve, men påfører du den på fingeren og smører den i ansigtet, kan du se ægte magi udfolde sig for øjnene af dig. Den grønne farve smelter nemlig ind i huden og forvandler sig til dit helt perfekte personlige farvematch!


Derudover har den det fineste finish, så din hud nærmest ligner et Instagramfilter, samtidig med at huden er beskyttet både mod solens skadelige UVA- og UVB stråler med en faktor 50!

Med andre ord har du her alt, hvad du har brug for, i ét og samme produkt!

Flere spændende artikler til den modne hud

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Nærende hudpleje til 50+ år

Vi guider

Nærende hudpleje til 50+ år

Jeg har tidligere skrevet, at jeg er fløjtende ligeglad med hvilken alder en creme er til – bare den virker! Og sådan har jeg det stadigvæk, selvom jeg elsker at der er kommet så meget fokus på produkter til den modne hud. Derfor vil jeg i dag gerne fortælle lidt om min oplevelse med Matas Firming serien, som er nærende hudpleje til den modne hud.

Læs Mere