• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage
Vi guider

Fortryllende makeup i efterårets fineste farver

Krøllede blade i gule, orange og brunlige nuancer lægger sig på skovbunden med et ravfarvet skær, mens himlen veksler mellem en magisk-mat blågrå og lyserød kulisse. Efteråret er her, og det byder på subtile farvespil, der inspirerer til en varm, naturlig makeup med et snært af glamourøs glød. I denne DIY-guide kan du se hvordan du lægger en makeup, der matcher sæsonens magiske stemning.

Fra skarpe, mørke jordfarver på læberne til ’barely there’-blushnuancer og sirlig shine på øjnene – efterårets kulører kan overføres til mange forskellige makeuplooks. Denne trin for trin guide hjælper dig med at lægge en afdæmpet, men ikke desto mindre effektfuld makeup, som du kan anvende til hverdag. Følg vores fem trin for at skabe en sød makeup, der hylder sæsonens romantik. Looket er lavet af @makeupbytennao.

1

Basen

Al god makeup starter med en endnu bedre base, så find concealeren frem i den farve, der står bedst til din hudfarve, og gør dig klar til at trylle. Concealeren hjælper dig med at skabe en jævn hudtone ved at skjule uregelmæssigheder i huden, og dit ansigts kulør vil herefter fremstå mere glat.


Påfør concealeren på området under øjnene og blend ud for herved at dække eventuelle mørke rande. Applicér dernæst concealeren på panden mellem brynene, samt på hagen. Udover at dække urenheder i huden, er dette også med til at lysne dit ansigt og bidrager dermed til den endelige glød.


Afslut basen med en setting powder, der både hjælper med at skjule porer, udglatter huden og skaber fundamentet for en holdbar makeup.


Flere varianter
Maybelline Fit Me concealer 05
55,95
Førpris 74,95
DU OPTJENER 6 Point
Nilens Jord Priming & Setting Powder 251 Translucent
194,95
DU OPTJENER 20 Point
2

Definition af ansigt

Grib din foretrukne bronzer, gerne en med fine ferskenfarvede undertoner, for at definere dit ansigts form. Bronzeren skaber en delikat og naturlig glød samtidigt med at den fremhæver dit ansigts naturlige skygger.


Start med at fremhæve dine kinder ved at påføre bronzeren på kindbenene. Dette giver dit ansigt tydelig form og varme. Påfør derudover en smule bronzer på pandens yderste venstre og højre punkter, samt hagen, og blend forsigtigt.


For at skabe en fotofantastisk finish, skal du have fat i din bedste ven – highlighteren! Vælg en enkelt farve eller bland flere for et mere facetteret look.Påfør produktet på dit ansigts højeste punkter, nemlig næseryggen og kindben, samt amorsbuen. Dette lysner ansigtet alle de rette steder.


Benefit Cosmetics Hoola Lite Bronzer
309,95
DU OPTJENER 31 Point
M.COSMETICS Professional Blush Brush No. 101
99,95
DU OPTJENER 10 Point
3

Bryn

For at skabe markante øjne, skal du have gang i brynblyanten, der definerer, former og skaber fylde i dine bryn.


Brug en øjenbrynsblyant med en smal spids, da du herved kan imitere brynhårene på bedste vis ved at skabe helt fine og tynde streger. Træk forsigtigt op i brynet, vinkl blyanten og tegn brynet op med bløde, opadgående strøg.Start inderst ved næsen og midten af brynet, og arbejd dig ud mod spidsen for at skabe et naturligt resultat.


Flere varianter
Smashbox Brow Tech Matte Pencil Brunette
169,95
DU OPTJENER 17 Point
5 trin til et smukt efterårslook

Vi guider

5 trin til et smukt efterårslook

Med efteråret følger også de mørkere nuancer både på træerne men også i makeuppen. Find en lidt mørkere læbestift frem og stjæl Charlottes smukke efterårslook med brændte nuancer på øjnene og smukke highlightede kindben.

Læs også
4

Øjne

Start med at lægge en bronzy øjenskygge på hele øjenlåget.Tilføj lidt kulørt blikfang ved at anvende en lilla eyeliner, som du påfører på vippekanten hele vejen rundt. Tvær eyelineren forsigtigt ud for at skabe en blødere overgang og et mere mat look.


Brug en smal makeuppensel til at påføre en lys shimmerfarve i øjenkrogen – det sætter prikken over i’et på en fortryllende øjenmakeup. Brug afslutningsvis en mat, lys øjenskygge under brynet for at ramme øjnene ind og markere brynet yderligere.


Brug en mascara på vipperne for at skabe den endelige wow-effekt. Vrik mascarabørsten forsigtigt fra side til side, når du påfører mascaraen for herved at adskille og definere vipperne.


Flere varianter
Smashbox Cover Shot Eye Palette Mattes
234,95
DU OPTJENER 24 Point
Flere varianter
MAC Eye Kohl Prunella
144,95
DU OPTJENER 15 Point
Nilens Jord Waterproof Mascara 777
194,95
DU OPTJENER 20 Point
M.COSMETICS Basic Eyeshadow Applicator No. 27
39,95
DU OPTJENER 4 Point
5

Læber

Sidst, men ikke mindst – læberne. Brug en nude læbeblyant til at markere dine læbers form. Den nude farve giver et lækkert og luftigt look, der tilfører den overordnede makeup en underspillet elegance. Start på midten af læberne og arbejd dig ud mod mundvigen med en let bevægelse.


Påfør herefter en nude læbestift ved at holde dig inden for den ramme, som du har tegnet op med læbeblyanten. Mwah! Så er du klar.


Flere varianter
Smashbox Always Sharp Lip Liner Nude Medium
159,95
DU OPTJENER 16 Point

Relaterede produkter

Flere varianter
Benecos Lipcolour Pretty Daisy
79,00
DU OPTJENER 8 Point
MAC Prep + Prime Fix + 100 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Glowy look - den ultimative guide

Grib stilen

Glowy look - den ultimative guide

Af Alberte Sejling

Hvem drømmer ikke om et lækkert, glowy makeuplook i gyldne toner med lækker glød i huden og shiny øjne og læber? Looket passer perfekt til de varme måneder, vi går mod, og selvom det har et mere naturligt udtryk, er det mindst lige så fint til en forårsfest som et look, hvor der er skruet op for makeuppen.

Læs Mere
Shiseido lancerer helt ny makeup

Nyhed

Shiseido lancerer helt ny makeup

Af Matas

Ny makeup fra Shiseido findes i 4 konsistenser med 22 produkter og hele 135 formler.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage