• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Fortryllende makeup i efterårets fineste farver

Krøllede blade i gule, orange og brunlige nuancer lægger sig på skovbunden med et ravfarvet skær, mens himlen veksler mellem en magisk-mat blågrå og lyserød kulisse. Efteråret er her, og det byder på subtile farvespil, der inspirerer til en varm, naturlig makeup med et snært af glamourøs glød. I denne DIY-guide kan du se hvordan du lægger en makeup, der matcher sæsonens magiske stemning.

Fra skarpe, mørke jordfarver på læberne til ’barely there’-blushnuancer og sirlig shine på øjnene – efterårets kulører kan overføres til mange forskellige makeuplooks. Denne trin for trin guide hjælper dig med at lægge en afdæmpet, men ikke desto mindre effektfuld makeup, som du kan anvende til hverdag. Følg vores fem trin for at skabe en sød makeup, der hylder sæsonens romantik. Looket er lavet af @makeupbytennao.

1

Basen

Al god makeup starter med en endnu bedre base, så find concealeren frem i den farve, der står bedst til din hudfarve, og gør dig klar til at trylle. Concealeren hjælper dig med at skabe en jævn hudtone ved at skjule uregelmæssigheder i huden, og dit ansigts kulør vil herefter fremstå mere glat.


Påfør concealeren på området under øjnene og blend ud for herved at dække eventuelle mørke rande. Applicér dernæst concealeren på panden mellem brynene, samt på hagen. Udover at dække urenheder i huden, er dette også med til at lysne dit ansigt og bidrager dermed til den endelige glød.


Afslut basen med en setting powder, der både hjælper med at skjule porer, udglatter huden og skaber fundamentet for en holdbar makeup.


(7)
Maybelline Fit Me Concealer 05 Ivory
59,95
DU OPTJENER 6 Point
(49)
Nilens Jord Priming & Setting Powder 251 Translucent
199,95
DU OPTJENER 20 Point
2

Definition af ansigt

Grib din foretrukne bronzer, gerne en med fine ferskenfarvede undertoner, for at definere dit ansigts form. Bronzeren skaber en delikat og naturlig glød samtidigt med at den fremhæver dit ansigts naturlige skygger.


Start med at fremhæve dine kinder ved at påføre bronzeren på kindbenene. Dette giver dit ansigt tydelig form og varme. Påfør derudover en smule bronzer på pandens yderste venstre og højre punkter, samt hagen, og blend forsigtigt.


For at skabe en fotofantastisk finish, skal du have fat i din bedste ven – highlighteren! Vælg en enkelt farve eller bland flere for et mere facetteret look.Påfør produktet på dit ansigts højeste punkter, nemlig næseryggen og kindben, samt amorsbuen. Dette lysner ansigtet alle de rette steder.


(15)
M.COSMETICS Professional Blush Brush No. 101
79,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 8 Point
(6)
M.COSMETICS Professionel Duo Fibre Fan Brush No. 108
55,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 6 Point
3

Bryn

For at skabe markante øjne, skal du have gang i brynblyanten, der definerer, former og skaber fylde i dine bryn.


Brug en øjenbrynsblyant med en smal spids, da du herved kan imitere brynhårene på bedste vis ved at skabe helt fine og tynde streger. Træk forsigtigt op i brynet, vinkl blyanten og tegn brynet op med bløde, opadgående strøg.Start inderst ved næsen og midten af brynet, og arbejd dig ud mod spidsen for at skabe et naturligt resultat.


(1)
Smashbox Brow Tech Matte Pencil Brunette
174,95
DU OPTJENER 18 Point
5 trin til et smukt efterårslook

Vi guider

5 trin til et smukt efterårslook

Med efteråret følger også de mørkere nuancer både på træerne men også i makeuppen. Find en lidt mørkere læbestift frem og stjæl Charlottes smukke efterårslook med brændte nuancer på øjnene og smukke highlightede kindben.

Læs også
4

Øjne

Start med at lægge en bronzy øjenskygge på hele øjenlåget.Tilføj lidt kulørt blikfang ved at anvende en lilla eyeliner, som du påfører på vippekanten hele vejen rundt. Tvær eyelineren forsigtigt ud for at skabe en blødere overgang og et mere mat look.


Brug en smal makeuppensel til at påføre en lys shimmerfarve i øjenkrogen – det sætter prikken over i’et på en fortryllende øjenmakeup. Brug afslutningsvis en mat, lys øjenskygge under brynet for at ramme øjnene ind og markere brynet yderligere.


Brug en mascara på vipperne for at skabe den endelige wow-effekt. Vrik mascarabørsten forsigtigt fra side til side, når du påfører mascaraen for herved at adskille og definere vipperne.


(2)
Smashbox Cover Shot Eye Palette Mattes
239,95
DU OPTJENER 24 Point
(1)
MAC Eye Kohl Prunella
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(126)
Nilens Jord Waterproof Mascara 777 Sort
199,95
DU OPTJENER 20 Point
(9)
M.COSMETICS Basic Eyeshadow Applicator No. 27
31,95
Førpris 39,95
DU OPTJENER 4 Point
5

Læber

Sidst, men ikke mindst – læberne. Brug en nude læbeblyant til at markere dine læbers form. Den nude farve giver et lækkert og luftigt look, der tilfører den overordnede makeup en underspillet elegance. Start på midten af læberne og arbejd dig ud mod mundvigen med en let bevægelse.


Påfør herefter en nude læbestift ved at holde dig inden for den ramme, som du har tegnet op med læbeblyanten. Mwah! Så er du klar.


(1)
Smashbox Always Sharp Lip Liner Nude Medium
159,95
DU OPTJENER 16 Point

Relaterede produkter

(0)
Benecos Lipcolour Pretty Daisy
59,95
Førpris 79,95
DU OPTJENER 6 Point
(0)
IT Cosmetics Superhero Øjenskygge Palette
349,95
DU OPTJENER 35 Point
(76)
MAC Prep + Prime Fix+ Original
179,95
DU OPTJENER 18 Point

Relaterede artikler

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Af Cecilia Demant

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021