Din sundhed

Træn med Matas: LIVES, programmer og challenges

Har du brug for inspiration til din træning? Så har vi samlet en masse spændende indhold til dig her. Træn med på en live, eller kast dig ud i en udfordrende challenge. Eller måske du vil prøve et af vores træningsprogrammer? Det er helt op til dig. God træning!

I denne artikel har vi samlet alt det indhold, vi har, som kan inspirere dig til din træning. Måske det kan motivere dig til at prøve en ny form for træning, eller du kan blive klogere på, hvordan du kan gøre din træning endnu mere effektiv.

Træningsprogrammer

Et træningsprogram er en plan for din træning, som kan gøre det lettere for dig at komme i gang med at træne eller at forbedre din træning. Det strejker sig over en bestemt periode, og kan inkludere forskellige øvelser, gentagelse og hviledage.

Det kan være en god idé at følge et træningsprogram, da det kan hjælpe dig med at opnå dine mål på en måde, hvor både krop og sind kan følge med. Det kan mindske risiko for skader ved gradvist at øge intensiteten af din træning.

Vores træningsprogrammer:
Løbeprogram for begyndere

Nemme træningsguides

Med nemme how-to-videoer og kompetent viden, gør vores dygtige instruktører dig klogere på, hvordan du bedst træner forskellige dele af din krop. Lær fx, hvordan du laver en squat korrekt, eller hvordan du bedst kommer i gang med at træne med sjippetorv og elastikker.

Find inspiration til din træning her:
Sådan træner du din ryg
Sådan træner du bedst mave og core
Sådan laver du korrekt squat
Vælg de bedste træningselastikker til dig
Kickstart din forbrænding med cirkeltræning
Træn med sjippetorv
Sådan lykkes du med dit vægttab

Challenges

En challenge kan være en sjov måde at booste din træning på. Det kan både være motiverende at lave en challenge alene for at udfordre sig selv, men du kan også lave den med en ven, så I kan holde hinanden op på at komme i mål.

Du finder vores træningchallenges her:
Pilates Challenge
Plankechallenge

Træn med LIVE

Træn med, når vores værter går LIVE med dygtige instruktører! (Og bare rolig, du kan sagtens træne med på bagkant, når liven er sendt). På Matas LIVE har vi både nørdet hjemmetræning, yoga og intense træningsprogrammer, som vi guider dig igennem.

På vores lives kan du træne derhjemme - sammen med os! Bliv klogere på, hvordan du kan optimere din træning med nye øvelser, som vores eksperter guider til.

Find vores træningslives her:
Nemme yogaøvelser
Intenst og sjovt træningsprogram
Hjemmetræning 1
Hjemmetræning 2
Hjemmetræning 3  
Hjemmetræning 4

Favoritter til din træning:

Green M
Björn BorgBorg Logo Tights
399,95 kr.
Black M
Björn BorgAce Slim T-Shirt
249,95 kr.
GarminVivoactive 5
2.349 kr.
(6)
Cork
GOYOGISustain Yoga Cork Block
129,95 kr.
(1)
TRXMove System
1.099 kr.
KUN ONLINE
CasallHåndvægt
129,95 kr.
(10)

Relaterede artikler

5 gode motionsformer, der gør dig glad!

Vi guider

5 gode motionsformer, der gør dig glad!

Af Matas

Kroppen er skabt til at bevæge sig og være i gang. Men det er ikke altid lige nemt at komme op og afsted, også selvom vi alle ved, kroppen har godt af det. I denne artikel guider træningsfysiolog Henrik Duer dig til fem nemme motionsformer, du kan starte i dag, som er fantastiske for både krop og psyke.

Læs Mere
Eksperten guider: Sådan laver du en korrekt squat

Din sundhed

Eksperten guider: Sådan laver du en korrekt squat

Af Ida Wad

Hvad er en squat, og hvordan laver du en korrekt squat? Vores træningsekspert, Ida, guider i denne artikel til, hvordan du udfører en squat korrekt, uanset om du er øvet eller ny i træningsuniverset. Du får tips, tricks og de bedste råd fra eksperten samt tre gode videoguides til at lave korrekte squats.

Læs Mere
Sådan får du nemt en mere aktiv hverdag

Din sundhed

Sådan får du nemt en mere aktiv hverdag

Af Amalie Kaaris Lund

I denne artikel får du fire nemme og simple tips til at få en sund og aktiv hverdag - med en masse motivation fra lækkert træningstøj fra Björn Borg, som du også sagtens kan snuppe en kop kaffe i efter din gåtur eller træning.

Læs Mere
Vælg de bedste træningselastikker til dig

Din sundhed

Vælg de bedste træningselastikker til dig

Af Christina Dahlgren-Sørensen

Lange, korte, med håndtag eller til genoptræning. Der findes mange forskellige former for træningselastikker eller resistance bands, men heldigvis guider vores træningsekspert her i artiklen til valg af elastik. Skal du genoptræne, træne lår og baller eller har du måske større fokus på arme? Læs med her, og find den eller de elastikker, der fungerer bedst for dig.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek