Menu
Vi guider

Vinterfavoritter fra 4 luksuriøse brands

Forskellige årstider kræver forskellige favoritter. Eller er det bare mig, der skifter sommerens lette hudpleje, makeup og dufte ud med nogle ”tungere” af slagsen, der giver mere pleje og har varmere duftnoter? Hvis du er en af dem, der ikke vil lade mig i stikken på den her, så er du helt sikkert også nysgerrig på, hvilke produkter der er værd at fremhæve til de koldere vintermåneder.

Er du også begyndt at tænke over, hvilke produkter du skal kaste din kærlighed over her til vinter? Don’t worry – vi har samlet fire produkter fra fire forskellige brands til din inspiration. Læs med, når vi i denne artikel dykker ned i to fugtgivere til huden, pleje til vipperne og en duft til at sætte prikken over i’et. 

Forkæl din hud, mens du sover

Shiseidos Benefiance-serie er en sikker vinder på badeværelseshylden hos mange verden over – og det er helt til at forstå!  


Den silkebløde og superfugtgivende natcreme er særligt udviklet til at bearbejde hudens forandringer, forbedre hudens evne til at restituere sig selv natten over og forebygge synlige tegn på søvnmangel.

SOS komfort og lindring

Er vinterkulden ekstra hård ved huden, kan du prøve Sisleys Velvet Sleeping Mask, som er en beskyttende ansigtsmaske, der hjælper tør hud med at reparere og regenerere om natten.


Takket være en cocktail af effektive, plantebaserede aktive ingredienser giver masken huden intens fugt og næring, samtidig med den lindrer og beroliger, hvilket nok også skyldes den bløde og behagelige konsistens.


Brug den som en natmaske og lad den sidde natten over eller som en 10 minutters SOS-maske.  

Pleje og volumen i ét

Supra Volumen Mascara kombinerer makeup og Clarins’ hudplejeekspertise gennem mere end 65 år!


Mascaraen giver nemlig både intens farve og volumen til vipperne, samtidig med den på sigt øger vippernes fylde takket være det særlige Volume Boosting Compleks, der indeholder to styrkende og beskyttende aktive ingredienser.


Den fås både i sort og brun, alt efter hvad du foretrækker.

Duft skønt med Hermès

Tag med på opdagelse i Hermès skønne duftunivers.


Twilly d’Hermès er en eau de parfum-duft til hende med florale, krydrede og orientale noter, der har en skarp fyrighed af ingefær spundet sammen med en intrigerende tuberose og sandeltræ.


Leder du til gengæld efter årets vinterduft til ham, så er Terre d’Hermès en skøn en af slagsen. Duften har kraftfulde noter af citrusfrugter og peber samt varme trænoter, der kombineres med blid benzoin og livlig bladmynte.

Relaterede artikler

Sådan passer du på din hud i en presset tid

Vi guider

Sådan passer du på din hud i en presset tid

Af Isabel Marschall Thostrup

Dr. Nathalie Broussard er Scientific Communication Director hos Shiseido, og hun fortæller her, hvordan du bedst plejer din hud, når det meste er lukket ned udenfor og vi opholder os mere inde. Den særlige situation vi er i lige nu, kan nemlig både stresse dig og din hud.

Læs Mere
Sisley: Det bedste fra planteriget nede i krukken

Bag om brandet

Sisley: Det bedste fra planteriget nede i krukken

Af Matas

Når du køber Sisley, får du først og fremmest kvalitetsprodukter. Du vil altid se resultater med det samme. Vi har et sortiment, som favner alle aldre og udfordringer indenfor hud, hår og makeup. Få hele historien her.

Læs Mere
Favoritter fra Clarins

Bag om brandet

Favoritter fra Clarins

Af Michelle Weis

Franske delikatesser er ikke blot croissanter, fondue og velsmagende oste. I dagens indlæg fremhæver vi vores favoritter fra det franske mærke, Clarins, der har vundet indpas i mange makeuppunge og hudplejerutiner her på Stories redaktionen. Lad dig inspirere og forføre af vores Clarins beauty og hudpleje must-haves, og klik dine franske favoritter hjem.

Læs Mere
Twilly d’Hermès Eau Poivrée

Nyhed

Twilly d’Hermès Eau Poivrée

The peppery spirit of the Hermès girls. En farverig parfume med indtrængende pink peberkorn, sart rose og elegant patchouli. Krydret, blomsteragtig, træagtig.

Læs Mere