• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Kom tættere på nordisk skønhed – læs SKØN

Alt, hvad der er nordisk, er in. Både hvad angår æstetik, mad, mode, indretning og nu også beauty. I dette nummer af SKØN finder du, ud over en masse lækre nordiske produkter, masser af viden om, hvad det er, der gør vores nordiske tilgang til skønhed interessant: fra rene ingredienser og minimalistisk indpakning til en less-is-more tilgang og en hang til at hylde det naturlige.

Sæt dig godt til rette i en lækker sensommersolstråle og nyd det sidste af den skandinaviske sommer med det nye nummer af SKØN, som sætter den nordiske tilgang til skønhed på agendaen. Vi guider dig til de ingredienser, der er karakteristiske for nordiske produkter, og inspirerer dig til at klæde dig i enkelt og tidløst skandinavisk design, der skeler mere til kvalitet og holdbarhed end korte trends.


Glæd dig til at høre månedens beautyguru fortælle om, hvordan nordiske beautyprodukter skiller sig ud fra internationale, og lær hvordan du omlægger din skønhedsrutine til et nordisk ritual med fokus på lidt, men godt. Dyk ned i den dybdegående artikel om hvordan danske beautybrands er det nye sort indenfor skønhed, og få vejledning til, hvilke produkter, der tackler de hududfordringer, der kan opstå, når man opholder sig i det omskiftelige nordiske klima. Lær desuden, hvordan du selv kan høste spiselig tang og om, hvad der sker i kroppen, når du er i naturen. Du kan også høre en vaskeægte beauty fan fortælle, hvorfor det er meditativt og vigtigt for hende, at investere tid i sig selv.


Lær desuden hvordan du mestrer ’no-makeup-makeup’-looket, tag med på tur til nordens uslebne diamant, der byder på helende, varme kilder, og til et powerhouse Nord for København, hvor hvordan de nordiske sparitualer er i højsædet. Du bliver desuden guidet til tre finurlige danske keramikkunstnere, der kan bidrage med pynt til hjemmet, og til hvordan du bruger cardiganen som et fint overgangselement i garderoben.