• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Nyd det søde liv – læs SKØN

I anledningen af Guccis 100-årsjubilæum og den nye film ‘House of Gucci’ hylder SKØN “det søde liv” med masser af inspiration til italiensk skønhed, stil og velvære.

Tag en velfortjent pause fra julens stress og jag med det nye nummer af SKØN, som sætter italiensk livsstil på programmet og derfor inspirerer dig til at dyrke noget mere selvforkælelse og nyde hverdagen i et roligere tempo med plads til både spontanitet og små pauser.

Glæd dig bl.a. til at få de bedste beautyfif, som italienske kvinder sværger til, og lær hvordan, du endelig mestrer et klassisk cat eye-eyeliner-look a la Sophia Loren. Se også, hvordan du pifter garderoben op og finder din indre “bella donna” frem med vinterens mange skønne og feminine fund og læs den spændende artikel om et af Italiens største modehuse – Gucci – der igennem 100 år både har været storleverandør af ikonisk design, masser af glamour og gedigne skandaler!  
   

Forkæl desuden dig selv og din hud med mig-tid og olivenoliens mange fortræffeligheder, drøm dig væk til Amalfikysten og Positanos postkortidyl og find ud af, hvorfor middelhavsmad gør så store underværker på tallerkenen og for din sundhed. Og apropos sundhed og “det søde liv”, så bliv klogere på, hvordan du får styr på sundere sukkervaner og snup også sundhedsguruens bedste råd til, hvordan du bedst optimerer dine chancer for et langt, skønt og sundt liv, så du forhåbentlig også kan fejre 100 flotte år en dag!
​​​​​​​

Hent magasinet i din Matas eller læs det online lige her: