• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Pas godt på din hud – læs SKØN

I den her måned står SKØN i lækkerhedens tegn, når magasinet dyrker smuk og sund hud og dykker ned i cremede beautyfavoritter. Det betyder derfor masser af guides og gode råd inden for hudpleje, makeup og sund livsstil, så du kan nyde efteråret med den fineste hud som muligt.

I SKØNs september-nummer kan du bl.a. glæde dig til at få et indblik i en af de største skønhedstrends lige nu – nemlig kollagen. Hvad er det for en størrelse, og kan det virkelig forskønne og optimere din hud? Du kan også blive endnu klogere på kropspleje – få fx svar på, hvorfor og hvordan du bør bruge kropspleje, og hvilke produkter du kan vælge. Få ligeledes styr på de sunde fedtstoffer, så du kan smøre huden optimalt indefra, og se desuden, hvordan det gik, da redaktionen testede selvbruner i jagten på at forlænge sommergløden.   


Du får også makeupartistens guide til tidens populære laminerede bryn-look og sundhedsredaktørens bedste tips til, hvordan du kan drikke dine grøntsager. Og trænger du til ekstra velvære og selvforkælelse i efteråret, så kan du blive inspireret til en tur til Island og Den Blå Lagune eller til en tur på briksen hos Amazing Space i København, hvor vi har testet den mest luksuriøse kropsbehandling.


Hent magasinet i din Matas eller læs det online lige her: