• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Få pulsen op – læs SKØN

I den her måned sætter magasinet SKØN fuld fokus på krop og bevægelse, og forkæler dig med et stort tema, der gerne vil inspirere og motivere dig til at få en mere aktiv, sund og skøn sommer. Det betyder derfor masser af guides og gode råd inden for mode, beauty, sundhed og livsstil med sporty elementer, træning og fornyet energi som omdrejningspunkt.

I SKØNs juninummer kan du bl.a. glæde dig til at få løbecoachens bedste fif til, hvordan du bliver en bedre løber, og så kan du møde nogle af Danmarks mest inspirerende sundhedseksperter og fx lære, hvordan du finder vejen til ideelt kropsligt velvære med harmonisk træning og realistiske krav til dig selv.


Og apropos træning, så kan du læse den spændende artikel om kvinders forhold til sport og motion gennem tiden, der er en historie om korsetter, kvindelig snilde og kampen for at få lov til at være stærk. Du får også sandheden om at træne med makeup på serveret af makeupartist Nicci Welsh, masser af inspiration til træningsgear og sporty outfits, og er du fan af aktive ferier, kan du tjekke en særlig skøn destination ud for solelskende sportsentusiaster. Hent magasinet i din Matas eller læs det online lige her: