• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Baldrian

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

11 produkter
11 produkter
Sortér efter: Mest populære
Natur Drogeriet ROLIN*AT 90 kapsler
Medlemspris 112,46
Ikke medlem 149,95
Optjen 12 point
Bidro InRest 250 ml
159,95
Optjen 16 point
Solaray Sleep Blend 100 kaps.
149,95
Optjen 15 point
Pureviva Pureviva Baldrian & Humle 180 tabl.
83,95
Førpris 119,95
Optjen 9 point
Natur Drogeriet Baldrian & humle 190 tab
Medlemspris 74,96
Ikke medlem 99,95
Optjen 8 point
Natur Drogeriet Baldrian dråber 50 ml
Medlemspris 97,46
Ikke medlem 129,95
Optjen 10 point
Matas Striber Baldrian 100 kaps.
109,95
Optjen 11 point

Hvorfor Baldrian og humle?

Baldrian og humle indeholder udelukkende naturlige ingredienser og søvnfremmende urter, som gør at du trygt kan afprøve produkterne. Disse to naturlige søvnprodukter kan findes i kosttilskud hver for sig, eller hvor de er blandet sammen. Grunden til, at de ofte blandes, er, at de to er mere effektive sammen end hver for sig.

Baldrian
De plantestoffer, som findes i Baldrian, giver dig ro i kroppen. Du bliver altså afslappet, så søvnen bedre kan indfinde sig. Tilskud med baldrian kan bruges mod mildt søvnbesvær, og hvis du oplever uro i kroppen lige inden sengetid.

Baldrian kommer fra roden valerina, der i mange år er blevet anvendt som et beroligende middel. Planten findes i Europa, Asien og Nordamerika. I Danmark kan den findes i skove, grøfter og på enge. Baldrian findes i forskellige former såsom kapsler, dråber eller tabletter. Effekten er den samme – en naturlig vej til bedre søvn.

Humle
Humle er en slyngplante, som er i familie med hamp. Planten er vild og vokser i Europa samt kølige steder i Asien og Amerika. Humle anvendes også i øl, og de fleste kan måske nikke genkendende til den sløve følelse, man får i kroppen af at drikke øl. Det samme gør sig gældende i kosttilskud, som indeholder humle. Det er fordi, at humle har en søvndyssende effekt.

Hos Matas forhandler vi mange forskellige former for Baldrian med humle

VitaCare Baldrian og Humle

VitaCare Baldrian og Humle er et naturprodukt med valerianerod og humlekopper. Begge urter har været anerkendte for sine effekter i århundreder, og produktet indeholder op til 200 mg ekstrakt af valerianerod og op til 200 mg ekstrakt af humlekopper per dosis.

Natur Drogeriet Baldrian DråberBaldriandråber, som beroliger og afspænder dig. Baldrian indeholder beroligende plantestoffer, der giver ro i kroppen, så søvnen kan indfinde sig.

Natur Drogeriet RoliN*AT

RoliN*AT er sammensat af baldrian og humle, som hjælper dig til at sove om natten. Kapslerne består af urterne baldrian og humle og er til afhjælpning af milde søvnproblemer og uro.

PUREVIVA Baldrian og humle

Giver dig en dejlig ro i kroppen, så søvnen herved nemmere kan indfinde sig.

Solaray Sleep Blend

Sleep Blend fra Solaray indeholder bl.a. baldrian og humle sammen med en masse andre urter.

HUSK Tal med din læge, inden du begynder at tage Matas Baldrian, hvis du tager anden medicin, herunder epilepsi-, sove-, beroligende og angstdæmpende medicin eller har nedsat nyre/lever-funktion.

Linea R.
Farmakonom
"Skønhed og sundhed er for mig både indre og ydre. Det er for mig en kombination af at pleje huden med skønne produkter, samt at indtage de rigtige tilskud af vitaminer og mineraler."
Linea er uddannet farmakonom i 2020. Lineas helt store interesse ligger i vejledning omkring kosttilskud og vitaminer. Linea er særligt interesseret i sundhed og sætter en ære i at følge med i udviklingen på markedet. Linea elsker desuden at rådgive kunderne inden for hudpleje og helse.