Menu

Baldrian

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Alder

Form

Indhold

17 produkter
17 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvorfor Baldrian og humle?

Baldrian og humle er naturlige urter, som kan hjælpe til en normal søvn, så du kan trygt kan afprøve produkterne, hvis du har søvnproblemer. Disse to naturlige søvnprodukter kan findes i kosttilskud hver for sig, eller hvor de er blandet sammen. Grunden til, at de ofte blandes, er, at de to er mere effektive sammen end hver for sig.

Baldrian

De plantestoffer, som findes i Baldrian, kan hjælpe så søvnen bedre kan indfinde sig. Tilskud med baldrian kan bruges mod mildt søvnbesvær.

Baldrian kommer fra roden valerina, der i mange år er blevet anvendt som et beroligende middel. Planten findes i Europa, Asien og Nordamerika. I Danmark kan den findes i skove, grøfter og på enge. Baldrian findes i forskellige former såsom kapsler, dråber eller tabletter.

Humle

Humle er en slyngplante, som er i familie med hamp. Planten er vild og vokser i Europa samt kølige steder i Asien og Amerika. Humle anvendes også i øl, og de fleste kan måske nikke genkendende til den sløve følelse, man får i kroppen af at drikke øl. Det samme gør sig gældende i kosttilskud, som indeholder humle. Det er fordi, at humle har en søvndyssende effekt.

Forskellige former for Baldrian med humle

VitaCare Baldrian og Humle

VitaCare Baldrian og Humle er et naturprodukt med valerianerod og humlekopper. Begge urter har været anerkendte for sine effekter i århundreder, og produktet indeholder op til 200 mg ekstrakt af valerianerod og op til 200 mg ekstrakt af humlekopper per dosis.

Natur Drogeriet Baldrian Dråber

Baldriandråber hjælper med at søvnen kan indfinde sig.

Natur Drogeriet Rolinat

Rolinat kapslerne består af urterne baldrian og humle og er til afhjælpning af milde søvnproblemer.

Solaray Sleep Blend

Sleep Blend fra Solaray indeholder bl.a. baldrian og humle sammen med en masse andre urter.

HUSK at tale med din læge, inden du begynder at tage produkter med Baldrian, hvis du tager anden medicin, herunder epilepsi-, sove-, beroligende og angstdæmpende medicin eller har nedsat nyre/lever-funktion.

Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje