Menu

Lecithin

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Form

Certificeringer

Indhold

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er lecithin?

Lecithin er en del af den gruppe stoffer, som kaldes fosfolipider, og lecithin hører til blandt de vigtigste fosfolipider, som indgår i vores cellemembraners opbygning. Lecithin går også under navnet fosfo-cholin, fordi det består af sunde fedtsyrer samt glycerol, fosfat og cholin. Det betyder, at det hverken er et vitamin eller et mineral, men et stof der er i familie med næringsstoffer.

Man udvinder typisk lecithin fra sojabønner, som indeholder store mængder af fedtsyren. Du indtager også naturligt lecithin fra nogle af dine madvarer, f.eks. spinat, blomkål, kartofler, gulerødder, nødder, okselever, solsikkeolie og æggeblommer. Du finder lecithin som kosttilskud i kapselform eller som granulat. Granulatformen er ideel at bruge som topping på din morgenmad eller i din smoothie.

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje