Lecithin

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Form

Certificeringer

Indhold

På abonnement

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Alice er farmakonom og for hende spiller sundhed en stor rolle. Hun elsker den velvære det giver at dyrke motion, spise sundt og lækkert og supplere med vitaminer, mineraler og urter. Alice lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse i butikken ved at dele ud af sin viden og ekspertise, så kunden får gode råd med hjem indenfor kosttilskud, medicin og pleje.
Min ekspertise er:
Helse

Hvad er lecithin?

Lecithin er en del af den gruppe stoffer, som kaldes fosfolipider, og lecithin hører til blandt de vigtigste fosfolipider, som indgår i vores cellemembraners opbygning. Lecithin går også under navnet fosfo-cholin, fordi det består af sunde fedtsyrer samt glycerol, fosfat og cholin. Det betyder, at det hverken er et vitamin eller et mineral, men et stof der er i familie med næringsstoffer.

Man udvinder typisk lecithin fra sojabønner, som indeholder store mængder af fedtsyren. Du indtager også naturligt lecithin fra nogle af dine madvarer, f.eks. spinat, blomkål, kartofler, gulerødder, nødder, okselever, solsikkeolie og æggeblommer. Du finder lecithin som kosttilskud i kapselform eller som granulat. Granulatformen er ideel at bruge som topping på din morgenmad eller i din smoothie.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.