Lecithin

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Form

Indhold

På abonnement

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære
3 FOR 2
90 kaps.
BerthelsenLecithin
169,95 kr.
3 FOR 2
400 g
Natur DrogerietLecithin granulat neutral
169,95 kr.
Line
Materialist og Helserådgiver
Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Hvad er lecithin?

Lecithin er en del af den gruppe stoffer, som kaldes fosfolipider, og lecithin hører til blandt de vigtigste fosfolipider, som indgår i vores cellemembraners opbygning. Lecithin går også under navnet fosfo-cholin, fordi det består af fedtsyrer samt glycerol, fosfat og cholin. Det betyder, at det hverken er et vitamin eller et mineral, men et stof der er i familie med næringsstoffer.

Man udvinder typisk lecithin fra sojabønner, som indeholder store mængder af fedtsyren. Du indtager også naturligt lecithin fra nogle af dine madvarer, f.eks. spinat, blomkål, kartofler, gulerødder, nødder, okselever, solsikkeolie og æggeblommer. Du finder lecithin som kosttilskud i kapselform eller som granulat. Granulatformen er ideel at bruge som topping på din morgenmad eller i din smoothie.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek