• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Ginkgo Biloba

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

4 produkter
4 produkter
Sortér efter: Mest populære
Natur Drogeriet Ginkgo 90 kap
Medlemspris 59,96
Ikke medlem 79,95
Optjen 6 point
Camette Ginkgo biloba 100 mg
119,95
Optjen 12 point
Mezina Tempel Plus 120 kap
269,95
Optjen 27 point

Hvad er Ginkgo Biloba

Ginkgotræet hedder også tempeltræet og er verdens ældste træsort – cirka 200 millioner år set med udviklingshistoriske briller. Oprindelig voksede ginkgoen i Kina, og ofte havde man træet udenfor templerne. Årsagen var, at træet skulle holde mennesket sundt, og desuden havde træet en yndefuld og rolig udstråling, mente man. I den buddhistiske tro er ginkgotræet helligt.

Dosis

Anbefalet daglig dosis er 120-240 mg/dag.
Dosis i præparaterne varierer fra 100 mg til 5.000 mg

Bør ikke anvendes af gravide og ammende.

For en sikkerheds skyld anbefales det desuden, at du stopper brugen af Ginkgo Biloba senest en uge før planlagte operationer, og at du genoptager brugen af det tidligst en uge efter operationen. Det er, fordi vitaminet virker blodfortyndende.

Rikke O.
Farmakonom
"Jeg har altid været en beautypige, forklædt i kittel. Skønhed starter indefra og derfor er det så vigtigt for mig, at kunne rådgive om skønhed og velvære - indeni og udenpå."
Rikke er uddannet som farmakonom i 2017 i Århus, men har arbejdet med meget andet end apoteksalg. Rikkes store interesse og passion er at være med til at fremme folkesundheden og give forståelig rådgivning i blandt andet kosttilskud og hudpleje.