Chlorella

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Certificeringer

Indhold

På abonnement

19 produkter
19 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Opdag fordelene ved Chlorella-supplement

Du har sikkert hørt om det grønne tilskud Chlorella, men hvad er det egentlig?

Hvad er Chlorella?

Chlorella er et kosttilskud, der tit bliver kaldt "Det grønne tilskud" pga. den meget grønne farve. Chlorella er udvundet fra ferskvandsalgen Chlorella Pyrenoidosa. Denne alge har en helt særlig grøn farve, som føres videre i kosttilskuddet. Chlorella er så grønt fordi det har et højt indhold af Klorofyl. Klorofyl er et stof, som absorberer blåt og rødt lys, hvilket derved giver planterne deres smukke grønne farve. Klorofyl spiller en afgørende rolle i fotosyntesen af planternes dannelse af energi fra sollyset.

Hvor meget Chlorella skal jeg tager?

Chlorella tilskud kommer både som pulver og som tabletter der skal synkes. Begge har lige god virkning, så der skal du vælge ud fra hvordan du helst vil tage dit tilskud.

I pulverform anbefales der 2,5 g (ca. en teske) om dagen til voksne. Pulveret kan blandes op i smoothies, grød eller bare vand. Om du tager det morgen eller aften, bestemmer du helt selv.

Hvis du tager Chlorella som tabletter, er der allerede afmålt for dig og der skal du blot tage det antal tabletter eller kapsler, som er skrevet under dosis på bøtten.

Hvilke fordele får jeg fra Chlorella?

Chlorella kan du anvende som en form for naturlig udrensning af kroppen. Særligt i Asien, anvender Chlorella som en form for naturlig "detox"

Har Chlorella bivirkninger?

Chlorella kan, som alt andet, give bivirkninger eller uønskede virkninger. Nogle kan opleve oppustethed eller rumlen i maven, men dette skulle gerne gå over af sig selv.

Hvis du oplever smerter eller andre mere alvorlige bivirkninger ved at indtage Chlorella, bør du stoppe med at tage det og snakke med din læge.

Er der andre kilder til Chlorella?

Da Chlorella stammer fra en bestemt alge, er det svært at indtage naturligt og alger er ikke ligefrem en delikatesse hos de fleste. Den nemmeste måde at supplere med Chlorella er derfor gennem et kosttilskud med den grønne alge i.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.