• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Gurkemeje

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Aktuelt

11 produkter
11 produkter
Sortér efter: Mest populære
Natur Drogeriet Curcuma Black m. gurkemeje og sort peber
Medlemspris 217,46
Ikke medlem 289,95
Optjen 22 point
Bidro Ledflex 120 kaps.
383,96
Førpris 479,95
Optjen 39 point
Natur Drogeriet Curcuma 90 kapsler
Medlemspris 119,96
Ikke medlem 159,95
Optjen 12 point
Kanel+ Kanel+ 90 tabl.
224,95
Optjen 23 point
Mezina Free Flex CS300 60 tabl.
219,95
Optjen 22 point
Fortodol Fortodol S 100 kaps.
249,95
Optjen 25 point

Hvad er forskellen på ingefær og gurkemeje?

Selvom gurkemeje og ingefær ligner hinanden og tilhører samme ingefærfamilie, så giver det ikke mening at sammenligne dem, hvis du interesserer dig for kosttilskud. I gurkemeje er det aktive stof curcumin, mens det i ingefær er shogaol, gingerol og galanolactone.

Gurkemejerod: De fleste kender gurkemeje for den gule farve, men den ingefærlignende rod har også andet at byde på. Gurkemeje har nemlig et højt indhold af curcumin, som har anti-inflammatoriske evner. Gurkemeje bidrager til at vedligeholde led og knogler samt leddenes fleksibilitet. Derudover har gurkemeje antioxidanter, som bidrager til et normalt immunsystem. Du kan med fordel drikke gurkemeje som te, shots eller indtage det dagligt som kosttilskud.

Ingefærrod: Ingefærrod understøtter immunforsvarets og fordøjelsens funktioner. Ingefær er med til at opretholde leddenes bevægelighed og kan have en hjælpende effekt på kvalme og opkast. Træner du meget, eller er du lige begyndt og lider af muskelømhed, er ingefæren god, da den har en anti-inflammatorisk effekt. Prøv et kosttilskud med ingefær i 14 dage, og du vil mærke en effekt.

Kosttilskud med ingefær og gurkemeje

Kapsler, piller og tabletter, der indeholder ekstrakter af/tørret ingefær og gurkemeje, har højere koncentrationer af de aktive plantestoffer, end hvis du spiser dem friske. Du kan både finde kosttilskud med gurkemeje og ingefær hver for sig eller i en kombination.

Ingefær og gurkemeje til gravide

Fødevarestyrelsen fraråder kosttilskud med ingefær og gurkemeje under graviditeten. Du kan dog godt spise rødderne i almindelig mængde i madlavningen, når du er gravid.

Mette Line S.
Materialist
"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive den bedste version af dig selv. Gode rutiner i hverdagen kan gøre vidundere, og de behøver ikke engang at være besværlige! Derudover skader en flot makeup heller ikke".
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...