• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Loppefrøskaller

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

24 produkter
24 produkter
Sorter efter: Mest populære

Loppefrøskaller som kosttilskud

Loppefrøskaller kaldes også psyllium. Det sælges under forskellige salgsnavne, herunder bl.a. HUSK. Loppefrøskaller kan bruges som et tilskud ved udfordringer med mave og tarm.

Loppefrøskaller er lavet af de tørrede og pulveriserede skaller fra planten Plantago ovata. Plantefibrene i skallerne suger vand til sig samtidigt med at de stimulerer en normal tarmfunktion. Udover det er loppefrøskaller ikke-fermenterbare, hvilket vil sige, at de ikke nedbrydes af tyktarmens bakterier.

Hvad gør loppefrøskaller og hvordan anvendes de?

Loppefrøskaller danner en fiberrig gel, der bidrager til at holde maven i orden. Loppefrøskaller kan anvendes ved problemer med fordøjelsen, da de bidrager til en normal tarmfunktion. Derudover et loppefrøskaller et godt fibertilskud, hvis man mangler fibre i sin kost. Loppefrøskaller kan også bidrage til at blødgøre afføringen, så den er nemmere at komme af med.

Loppefrøskaller kan købes som pulver eller kapsler. Ved begge dele er det vigtigt at følge doseringen på pakken og drikke rigeligt med væske. Da loppefrøskallerne suger en masse væske, vil de have den modsatte effekt, hvis man ikke drikker nok vand sammen med.

Om du vælger pulver eller kapsler, afhænger helt af dine egne præferencer, men det anbefales ikke at bruge kapslerne, hvis du har problemer med at synke.

Derfor skal du spise loppefrøskaller

Spot Trenden

Derfor skal du spise loppefrøskaller

Loppefrøskaller, der hverken har noget med lopper eller frøer at gøre, er uundværlige for en del danskere, der døjer med mave- og tarmproblemer, og det uanset om det er løs eller hård mave, der er problemet. Vi dykker ned i skallerne med de mange egenskaber.

Læs Mere
Din sundhed bor i tarmene

Vi guider

Din sundhed bor i tarmene

Af Matas

En velfungerende fordøjelse er afgørende for dit velbefindende. Den sikrer, at du optager livsvigtige næringsstoffer og vitaminer fra maden og er medvirkende til, at dine kropslige processer og funktioner fungerer, som de skal.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere