• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Propolis

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

4 produkter
4 produkter
Sortér efter: Mest populære
Pro-Hals Pro-Hals 200 ml
69,95
Optjen 7 point
Natur Drogeriet Propolis Spray 30 ml
Medlemspris 89,96
Ikke medlem 119,95
Optjen 9 point

Hvad er propolis, og hvor kommer det fra?

Propolis er et harpiksholdigt materiale, som er indsamlet af bier og brugt til at reparere og styrke indersiden af bikuben. Propolis bliver også brugt af bierne til at balsamere indtrængende insekter og hæmme mikroorganismer. Bierne henter generelt propolisen fra elme-, gran- og birketræer. Propolis består af cirka 30% voks, 20% flavonoider (en gruppe plantestoffer), 50% harpiks og essentielle olier. Derudover indeholder propolis også mineraler som jern, zink, kobber, mangan og vitaminer samt aminosyrer.

Propolis betragtes delvist som et planteprodukt, da det indeholder stoffer, der ligner dem, der findes i planter. Propolis føles klistret, når det er varmt, dog størkner det ved afkøling.

Forskellige typer af propolis

Mikstur: Halsmikstur med propolisekstrakt er egnet til at smøre en tør hals samt lindre hoste og smerter i halsen.

Tabletter: Propolistabletter er egnet som kosttilskud.

Mundlotion: Mundlotion med propolis er til mundhygiejne og desinfektion af for eksempel blister og tryksteder. Mundlotion kan også anvendes mod mundtørhed.

Creme med propolis: En creme med propolis kan være en naturlig desinficerende creme til hudens pleje. Kan anvendes ved intimbarbering for at forhindre barberknopper. Kan også bruges for at mildne svie og kløe, uren hud og bumser og tør hud.

Stephanie B.
Farmakonom
"For mig er skønhed en følelse der omhandler velvære, sundhed og selvforkælelse. Det at føle sig både smuk og glad i krop og sind, hvad enten det er en lækker makeup, en sund kost eller en god ansigtsmaske når dagen er omme. Det handler om balance."
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...