Menu

Propolis

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Alder

Form

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er propolis, og hvor kommer det fra?

Propolis er et harpiksholdigt materiale, som er indsamlet af bier og brugt til at reparere og styrke indersiden af bikuben. Propolis bliver også brugt af bierne til at balsamere indtrængende insekter og hæmme mikroorganismer. Bierne henter generelt propolisen fra elme-, gran- og birketræer. Propolis består af cirka 30% voks, 20% flavonoider (en gruppe plantestoffer), 50% harpiks og essentielle olier. Derudover indeholder propolis også mineraler som jern, zink, kobber, mangan og vitaminer samt aminosyrer.

Propolis betragtes delvist som et planteprodukt, da det indeholder stoffer, der ligner dem, der findes i planter. Propolis føles klistret, når det er varmt, dog størkner det ved afkøling.

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje