• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Hvidløg

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

9 produkter
9 produkter
Sortér efter: Mest populære

Hvidløg som kosttilskud

Hvidløg er en af de sundeste planter, der findes, hvis de bliver spist rå og i rigelige mængder. De fleste får desværre ikke spist hvidløg i store nok mængder, måske på grund af den stærke smag, måske på gund af den stærke lugt. Ved at tage hvidløg som kosttilskud undgår man netop den bivirkning, da de er specielt konstruerede, så de først opløses efter at have passeret maven. Hvidløg bør ikke erstattes 100% med kosttilskud, da den rene hvidløg har de bedste næringsstoffer, men de er et godt supplement til det hvidløg, du ellers spiser.

Når man spiser hvidløg i form af kapsler eller piller, får man en høj koncentration af de gavnlige stoffer. Derfor kan det være, at du skal holde igen med pillerne, hvis du får blodfortyndende medicin, medicin mod forhøjede niveauer af blodlipider eller naturlivgis hvis du er allergisk. Snak med din læge før brug.

Rikke O.
Farmakonom
"Jeg har altid været en beautypige, forklædt i kittel. Skønhed starter indefra og derfor er det så vigtigt for mig, at kunne rådgive om skønhed og velvære - indeni og udenpå."
Rikke er uddannet som farmakonom i 2017 i Århus, men har arbejdet med meget andet end apoteksalg. Rikkes store interesse og passion er at være med til at fremme folkesundheden og give forståelig rådgivning i blandt andet kosttilskud og hudpleje.