Chili

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Certificeringer

Indhold

Bedømmelser

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Mest populære
360 kaps.
PurevivaBurner
209,95 kr.
(1)
180 kaps.
Natur DrogerietBody-Heat Ø
264,95 kr.
KUN ONLINE
60 tabl
New NordicChilipillen
82,95 kr.
(2)
100 g
Natur DrogerietCayennepeber stødt
stk. 32,95 kr.
180 kaps.
PurevivaBurner
129,95 kr.
(2)
90 kaps.
SolarayCool Cayenne
149,95 kr.
90 kaps.
Natur DrogerietBody-Heat
119,95 kr.
Line
Materialist og Helserådgiver
Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Hvad er chili?

Chili er et krydderi, som ofte er stærkt i smagen – det ved vi alle. Chilifrugten indeholder nemlig stoffet capsaicin, som er med til at stimulere nerver i tungen og i huden. Sød peberfrugt er i familie med – men de små, røde chilier indeholder op til 30 gange så meget, så de er meget hårdere kost for den utrænede tunge.

Kosttilskud med chili

Solaray Cool Cayenne indeholder cayennepeber og ingefærrod. Kapslerne indeholder 40.000 heat units capsaicin fra chili. Til sammenligning indeholder en hel jalapeño mellem 2.500-8000 units.

Little Miracles Chili & Pomegranate juiceshot er et økologisk, flydende kosttilskud, som du kan supplere din daglige kost med morgen, middag og aften, alt efter dine ønsker og behov. Little Miracles er et dansk, naturligt produkt uden tilsætningestoffer, farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsat sukker.

De fleste chilitabletter skal tages i forbindelse med et måltid mad for at skåne maven.


Bivirkninger

Der er minimale bivirkninger ved at indtage chili. Spiser du chili, som vi kender det i maden, er den største bivirkning den stærke smag, som medfølger. I et kosttilskud vil du ikke opleve samme smag af chili, men du kan dog stadig opleve den stærke fornemmelse i maven. Har du sart mave, bør du derfor lytte til din krop og vurdere, hvorvidt kosttilskuddet har en negativ påvirkning på din mave. Nogle oplever, at de får lettere til at have det varmt og hurtigere begynder at svede.


Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek