• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Chili

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

3 produkter
3 produkter
Sortér efter: Mest populære
Solaray Cool Cayenne 90 kap
124,95
Optjen 13 point
Natur Drogeriet Body Heat Ø 180 kap
219,95
Optjen 22 point
Natur Drogeriet Body-Heat 90 kaps.
119,95
Optjen 12 point

Hvad er chili?

Chili er et krydderi, som ofte er stærkt i smagen – det ved vi alle. Chilifrugten indeholder nemlig stoffet capsaicin, som er med til at stimulere nerver i tungen og i huden. Sød peberfrugt er i familie med – men de små, røde chilier indeholder op til 30 gange så meget, så de er meget hårdere kost for den utrænede tunge.

Alligevel er chili sundt – læs her hvorfor.

Hvad er chili godt for?

Chilifrugten er fyldt med sunde ting, herunder antioxidanter, c-vitamin, flavonoider og betakaroten. Disse stoffer booster kroppens immunforsvar og kan være med til at beskytte mod betændelse og inflammation. Da chilifrugten også nedsætter appetitten og sætter gang i forbrændingen ved at øge din krops stofskifte, kan den også bruges til et hjælpemiddel ved vægttab. Undersøgelser viser også, at chilifrugten kan sænke blodtrykket ved at udvide kroppens blodkar, så blodet flyder lettere.

Kosttilskud med chili

Solaray Cool Cayenne indeholder cayennepeber og ingefærrod. Kapslerne indeholder 40.000 heat units capsaicin fra chili. Til sammenligning indeholder en hel jalapeño mellem 2.500-8000 units.

Little Miracles Chili & Pomegranate juiceshot er et økologisk, flydende kosttilskud, som du kan supplere din daglige kost med morgen, middag og aften, alt efter dine ønsker og behov. Little Miracles er et dansk, naturligt produkt uden tilsætningestoffer, farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsat sukker.

De fleste chilitabletter skal tages i forbindelse med et måltid mad for at skåne maven.

Bivirkninger

Der er minimale bivirkninger ved at indtage chili. Spiser du chili, som vi kender det i maden, er den største bivirkning den stærke smag, som medfølger. I et kosttilskud vil du ikke opleve samme smag af chili, men du kan dog stadig opleve den stærke fornemmelse i maven. Har du sart mave, bør du derfor lytte til din krop og vurdere, hvorvidt kosttilskuddet har en negativ påvirkning på din mave. Nogle oplever, at de får lettere til at have det varmt og hurtigere begynder at svede grundet forbrændingen. Dette er helt normalt og blot et tegn på, at chilien virker, som den skal.


Mathilde I.
Materialist
Det er det gode råd, der gør forskellen.
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.