Bukkehornsfrø

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Form

Indhold

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Hvad er bukkehornsfrø?

Bukkehornsfrø er forholdsvis nyt og ukendt hos danskerne, men det er faktisk et tilskud, der har eksisteret længe. Bukkehornsfrø kommer fra den etårige plante Bukkehorn, der er en slags krydderurt med oprindelse i Indien og Mellemøsten.

Bukkehornsfrø bruges mest som et krydderi, da de har en karismatisk karryagtig duft og en bitter smag. Når frøene tilberedes har de dog en mere behagelig og mild smag.

Bukkehornsfrø kan købes som kapsler, hele frø og som knuste frø.

Anvendelse af bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø kan spises rå, men da de er meget hård, anbefales det at man enten knuser dem eller opbløder frøene i vand, før de skal bruges. Herefter kan de bruges i madlavning, som the eller blandes i smoothies, grød mv. Hvis man vælger at bruge frøene til madlavning, anbefales det at knuse dem, for at få smagen frem.

Virkning

Der er ikke nogle videnskabelige beviser for effekten af bukkehornsfrø, hvorfor det er op til den enkelte, om man ønsker at tilføje det i sin dagligdag. Det anbefales dog at gravide eller ammende, taler med lægen, før de begynder at bruge bukkehornsfrø. ​​​​​​​

Den store guide til kosttilskud

Matas LIVE

Den store guide til kosttilskud

Af Matas

Kosttilskud kan være lidt af en jungle at navigere i: hvad har man behov for? Hvilken dosis skal man vælge? Hvornår på dagen skal de tages? Alt det - og mere til - guider vi til i dag, hvor vi lærer dig alt der er værd at vide om de mest almindelige kosttilskud. Du kan stille vores sundheds- og helserådgiver alle de spørgsmål du vil undervejs.

Læs Mere
Disse kosttilskud tager jeg som gravid

Nyhed

Disse kosttilskud tager jeg som gravid

Læs med, når Stribernes ambassadør Cathrine Widunok Wichmand tager dig igennem de kosttilskud, hun dagligt indtager under sin graviditet. For hvad gør man fx, når man ikke spiser fisk? Eller hvad modvirker hendes uro i benene? Bliv klogere i hendes artikel.

Læs Mere
Kosttilskud til din vinter med HelseStriberne

Vi guider

Kosttilskud til din vinter med HelseStriberne

Af Ida Hinchely Kyhn

Det er vinter, det er mørkt og det er koldt. Og derfor kan det være en rigtig god idé lige at kigge sin kosttilskudsrutine efter i sømmene, da det kan være, at der er nogle ting, du skal overveje at tilføje. Men måske det kan virke lidt uoverskueligt, hvor man lige skal starte? Så bare rolig, vi hjælper dig på vej – vi har nemlig samlet de bedste tilskud til din vinter fra HelseStriberne, så du kan blive klogere på, hvad du skal tilføje til din rutine.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.