• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Tranebær

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

14 produkter
14 produkter
Sortér efter: Mest populære

Tranebærs egenskaber

Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag. De findes forskellige steder i verden, og ikke mindst i Norden. Tranebær er fyldt med en masse gode vitaminer, hvilket kan være med til at forklare, hvorfor de er så populære at bruge i kosttilskud. De er rige på blandt andet A-, B12-, og C-vitamin. Derudover indeholder bærrene mineralet kalium og har et højt indhold af antioxidanter.

Det lille, mørkerøde bær er en sand super-fruit.

Produkter

Hos Matas.dk kan du finde tilskud med tranebær i mange former, både rent, som piller eller i kombination med C-vitamin og andre næringsstoffer, der kan underbygge virkningen og hjælpe immunforsvaret.

Tranebær som kosttilskud kan gavne kroppen på mange måder. Forhør dig eventuelt i din lokale Matas eller kig med her på Matas.dk.

Linea R.
Farmakonom
"Skønhed og sundhed er for mig både indre og ydre. Det er for mig en kombination af at pleje huden med skønne produkter, samt at indtage de rigtige tilskud af vitaminer og mineraler."
Linea er uddannet farmakonom i 2020. Lineas helt store interesse ligger i vejledning omkring kosttilskud og vitaminer. Linea er særligt interesseret i sundhed og sætter en ære i at følge med i udviklingen på markedet. Linea elsker desuden at rådgive kunderne inden for hudpleje og helse.