• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Silica

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Aktuelt

3 produkter
3 produkter
Sortér efter: Mest populære

Hvorfor Baldrian og humle?

Baldrian og humle indeholder udelukkende naturlige ingredienser og søvnfremmende urter, som gør at du trygt kan afprøve produkterne. Disse to naturlige søvnprodukter kan findes i kosttilskud hver for sig, eller hvor de er blandet sammen. Grunden til, at de ofte blandes, er, at de to er mere effektive sammen end hver for sig.

Baldrian
De plantestoffer, som findes i Baldrian, giver dig ro i kroppen. Du bliver altså afslappet, så søvnen bedre kan indfinde sig. Tilskud med baldrian kan bruges mod mildt søvnbesvær, og hvis du oplever uro i kroppen lige inden sengetid.

Baldrian kommer fra roden valerina, der i mange år er blevet anvendt som et beroligende middel. Planten findes i Europa, Asien og Nordamerika. I Danmark kan den findes i skove, grøfter og på enge. Baldrian findes i forskellige former såsom kapsler, dråber eller tabletter. Effekten er den samme – en naturlig vej til bedre søvn.

Humle
Humle er en slyngplante, som er i familie med hamp. Planten er vild og vokser i Europa samt kølige steder i Asien og Amerika. Humle anvendes også i øl, og de fleste kan måske nikke genkendende til den sløve følelse, man får i kroppen af at drikke øl. Det samme gør sig gældende i kosttilskud, som indeholder humle. Det er fordi, at humle har en søvndyssende effekt.

Hos Matas forhandler vi mange forskellige former for Baldrian med humle

VitaCare Baldrian og Humle

VitaCare Baldrian og Humle er et naturprodukt med valerianerod og humlekopper. Begge urter har været anerkendte for sine effekter i århundreder, og produktet indeholder op til 200 mg ekstrakt af valerianerod og op til 200 mg ekstrakt af humlekopper per dosis.

Natur Drogeriet Baldrian DråberBaldriandråber, som beroliger og afspænder dig. Baldrian indeholder beroligende plantestoffer, der giver ro i kroppen, så søvnen kan indfinde sig.

Natur Drogeriet RoliN*AT

RoliN*AT er sammensat af baldrian og humle, som hjælper dig til at sove om natten. Kapslerne består af urterne baldrian og humle og er til afhjælpning af milde søvnproblemer og uro.

PUREVIVA Baldrian og humle

Giver dig en dejlig ro i kroppen, så søvnen herved nemmere kan indfinde sig.

Solaray Sleep Blend

Sleep Blend fra Solaray indeholder bl.a. baldrian og humle sammen med en masse andre urter.

HUSK Tal med din læge, inden du begynder at tage Matas Baldrian, hvis du tager anden medicin, herunder epilepsi-, sove-, beroligende og angstdæmpende medicin eller har nedsat nyre/lever-funktion.

Stephanie B.
Farmakonom
"For mig er skønhed en følelse der omhandler velvære, sundhed og selvforkælelse. Det at føle sig både smuk og glad i krop og sind, hvad enten det er en lækker makeup, en sund kost eller en god ansigtsmaske når dagen er omme. Det handler om balance."
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...