• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Grøn te

Helse & Sundhed Kosttilskud Ingredienser
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

5 produkter
5 produkter
Sortér efter: Mest populære

Hvad er grøn te?

Grøn te adskiller sig fra sort og hvid te ved den anderledes behandling af de høstede teblade. Både tebladene fra grøn te, sort te og hvid te kommer nemlig fra den samme tebusk. Når de grønne teblade er blevet plukket, dampes de, rulles og tørres, så man bevarer bladenes høje indhold af antioxidanter bedst muligt.

Grøn te kan også bruges af dig, der er på slankekur eller generelt er ude efter et vægttab. Grøn te kan nemlig være med til at øge din forbrænding. Hvis du nyder smagen af grøn te, er det også en god måde at forkæle dig selv på, og hvis du drikker den i stedet for en kop varm kakao eller chokolade, sparer du også en masse kalorier.

Grøn te som kosttilskud

Grøn te findes også som kosttilskud i tabletter/piller. Disse kan være ideelle, hvis du ikke er fan af varme drikke. Hvis du gerne vil nyde godt af de gode egenskaber, som grøn te har, kan du altså tage et kosttilskud i stedet.  

Matcha te

Matcha te er en slags form for grøn te. Teen er fremstillet af blade fra årets første høst. Ved at skærme bladene mod direkte sollys, sikrer man et meget koncentreret indhold af klorofyl, som giver teen sin karakteristiske jadegrønne farve. De dampede og tørrede blade males til et fint pulver i en stenmølle og bruges direkte til teen. Smagen er fin og rund og duften frisk. Matcha kan desuden bruges i din smoothie, til en flot, grøn kage eller til morgenmadsvaflerne, som skal have et skud sund energi.

Køb din grønne te her på Matas.dk, hvor vi har et bredt udvalg Du kan også gå i din nærmeste Matas-butik og få råd og vejledning.

Stephanie B.
Farmakonom
"For mig er skønhed en følelse der omhandler velvære, sundhed og selvforkælelse. Det at føle sig både smuk og glad i krop og sind, hvad enten det er en lækker makeup, en sund kost eller en god ansigtsmaske når dagen er omme. Det handler om balance."
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...