Vi guider

Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Vi kan alle sammen have de bedste intentioner om altid at spise en sund og varieret kost, men virkeligheden og dagligdagen kan nogle gange ville det anderledes. Vi har håndplukket tre forskellige kosttilskud, der passer til helt forskellige behov, men tilsammen kan give hele familien det nødvendige lille boost - hvad enten det handler om vitaminer i børnehøjde, ønsket om en ungdommelig hud eller et mere balanceret energiniveau.

Du ved det sandsynligvis godt – det bedste, du kan gøre for at sikre din krop de vitaminer og mineraler, den har brug for, er en sund og varieret kost. Men et kosttilskud kan være med til at opfylde kroppens behov for essentielle næringsstoffer, når maden på tallerkenen ikke dækker alt, og på den måde kan kosttilskud få betydning for dit velvære, udstråling og energiniveau.

Inden vi dykker ned i nogle af vores favoritter, der på hver deres måde kan matche familiens forskellige behov, må vi for en god ordens skyld slå fast, at dagsdosis aldrig bør overskrides. Er du i tvivl om, hvorvidt du lider af decideret vitamin- eller mineralmangel, så tag en snak med din læge.

Vitaminglæde i børnehøjde

De fleste forældre har sikkert fortalt deres børn, at de skal huske at smage lidt af det hele på tallerkenen for at få alle de vitaminer, de har brug for. Og der er ingen tvivl om, at en sund og varieret kost er vejen frem – uanset hvilket årstal fødselsattesten viser.


Men hvis familiens småfolk er kræsne eller spiser ensidigt, kan Livol Vitamin Gummies være med til at sikre vitamin-indtaget og måske ligefrem gøre det lidt sjovere. For med smag af hindbær, appelsin, og blåbær, vil ungerne uden tvivl sætte pris på de små lækkerier, der blandt andet indeholder A, C og D-vitamin. Sidstnævnte, D vitamin, hjælper til im-munforsvarets normale funktion og er også nødvendigt for barnets normale vækst og knogleudvikling.

Plaisir – kosttilskud til indre skønhed

Skønhed kommer som bekendt indefra, og derfor er vi vilde med Plaisirs nye serie af kosttilskud, Inner Beauty.


Serien består af tre forskellige varianter, der fyldt med aktive og veldokumenterede ingredienser, nemt kan blive et overskueligt supplement til din daglige hudplejerutine. 

Plaisir Collagen Optimizer

Som navnet afslører, er en af hovedingredienserne kollagenpeptider, som er en af hudens vigtigste byggesten, men desværre falder vores naturlige kollagen-niveau med alderen.


Derfor kan det være godt at supplere med et kollagen-tilskud, der kan være med til at bevare hudens fylde og udviske fine linjer, og Plaisir Collagen Optimizer kan bane vejen til en glat, frisk og ungdommelig hud.

Plaisir Inner Beauty Hair and Nail Power

Vores hårfollikler har brug for forskellige bestemte vitaminer og mineraler, så de er i stand til at opretholde en normal hårvækst.


Med sit høje indhold af biotin og zink, bidrager Plaisir Inner Beauty Hair and Nail Power til at vedligeholde et normalt hår, imens zink også bidrager til at vedligeholde normale negle.

Plaisir Inner Beauty Hyaluron Boost

Dette er et kosttilskud baseret på den klinisk veldokumenterede og patenterede ingrediens SkinAx²™ samt den patenterede ingrediens Dermial® (Hyaluronsyre). Hyaluronsyre findes naturligt i vores krop og har den funktion, at den binder fugt.


SkinAx²™ indeholder vindruekerneekstrakt, melonekstrakt samt vitamin C og Zink, der blandt andet har essentiel betydning for både kollagendannelse såvel som vedligeholdelse af normal hud.

Nyt kosttilskud fra Plaisir er rig på hyaluronsyre

Nyhed

Nyt kosttilskud fra Plaisir er rig på hyaluronsyre

Vi er kommet til næste kosttilskud i rækken af Plaisirs nye Inner Beauty. Serien består af veldokumenterede kosttilskud til dig, der ønsker et godt supplement til dine daglige skønhedsrutiner, der også tager højde for den indre skønhed. Og spørger du os, tager den her virkelig kegler! Plaisir Beauty Hyaluron Boost er guf for huden, hvis den trænger til et boost af udstrålingen indefra i det daglige. Læs med, når vi dykker ned i kosttilskuddet og nørder ingredienserne i dybden.

Læs også

Højoptagelig Bio-Quinone Active Q10 Gold

Q10 er hverken et vitamin eller mineral, men et hjælpestof, som indgår i cellernes energifabrikker, og derfor er det vigtigt for en normal energiproduktion i kroppen.


Vi danner selv Q10, men allerede i begyndelsen af tyverne daler produktionen. Selvom vi kan få lidt ekstra Q10 via vores kostindtag, er det slet ikke de samme mængder, som kroppen selv har været i stand til at producere. Derfor kan et tilskud være godt at have i baghånden.


Pharma Nord har udviklet en patenteret fremstillingsmetode, der betyder, at Bio-Quinone Active Q10 Gold optages ekstra godt i kroppen. Bio-Quinone Aktivt Q10 Gold indeholder desuden riboflavin (B2-vitamin), som bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Relaterede artikler

Livol brusetabletter: En velsmagende oplevelse

Nyhed

Livol brusetabletter: En velsmagende oplevelse

Vi ved, hvor vigtigt det er at spise sundt og varieret, så vi kan få alle de vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Men hvis du ikke opfylder de officielle kostråd eller har et øget behov for vitaminer og mineraler, kan det være en god idé at supplere kosten med et tilskud – Med Livol Brusetabletter er det både nemt og lækkert at få de daglige tilskud!

Læs Mere
Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Nyhed

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Jeg gætter på, jeg er ikke den eneste, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få skønne negle og et skinnende hår? Selvfølgelig kan vi til dels hjælpe hår og negle godt på vej med målrettede ydre produkter, men du kan faktisk også pleje indefra og ud. Plaisirs nye Inner Beauty kosttilskudsserie består af tre nye produkter, hvoraf det ene – Hair and Nail Power - giver dig hjælp til velplejede negle og glansfuldt hår ved et indtag af bare en tablet om dagen. Vi kigger nærmere på den gode nyhed.

Læs Mere
Suppler din kost med tilskud fra Pharma Nord

Vi guider

Suppler din kost med tilskud fra Pharma Nord

Af Matas

Der kan være mange forskellige grunde til at tage tilskud med vitaminer, mineraler, fedtsyrer og planteekstrakter. Måske har du et ønske om at sikre dig, at kroppen får alle de essentielle næringsstoffer, så du kan supplere din livsstil? Eller måske har du viden om, at du mangler specifikke vitaminer? Uanset hvilke valg og fravalg, du tager på ernærings- og motionsfronten, er der visse byggeklodser, som din krop altid har brug for.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.