• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Baldrian & Humle

Næsten 46 procent af danskerne lider af søvnbesvær – og det er en enorm belastning for vores liv, humør og energiniveau. Baldrian er et naturlægemiddel til lindring af uro og søvnbesvær.

Helse & Sundhed Kosttilskud & Olier Kosttilskud
11 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

11 produkter
Sortér efter: Mest populære

Hvorfor Baldrian og humle?

Baldrian og humle indeholder udelukkende naturlige ingredienser og søvnfremmende urter, som gør at du trygt kan afprøve produkterne. Disse to naturlige søvnprodukter kan findes i kosttilskud hver for sig, eller hvor de er blandet sammen. Grunden til, at de ofte blandes, er, at de to er mere effektive sammen end hver for sig.

Baldrian De plantestoffer, som findes i Baldrian, giver dig ro i kroppen. Du bliver altså afslappet, så søvnen bedre kan indfinde sig. Tilskud med baldrian kan bruges mod mildt søvnbesvær, og hvis du oplever uro i kroppen lige inden sengetid.

Baldrian kommer fra roden valerina, der i mange år er blevet anvendt som et beroligende middel. Planten findes i Europa, Asien og Nordamerika. I Danmark kan den findes i skove, grøfter og på enge. Baldrian findes i forskellige former såsom kapsler, dråber eller tabletter. Effekten er den samme – en naturlig vej til bedre søvn.

Humle Humle er en slyngplante, som er i familie med hamp. Planten er vild og vokser i Europa samt kølige steder i Asien og Amerika. Humle anvendes også i øl, og de fleste kan måske nikke genkendende til den sløve følelse, man får i kroppen af at drikke øl. Det samme gør sig gældende i kosttilskud, som indeholder humle. Det er fordi, at humle har en søvndyssende effekt.

Matas forhandler vi mange forskellige former for Baldrian med humle

VitaCare Baldrian og Humle VitaCare Baldrian og Humle er et naturprodukt med valerianerod og humlekopper. Begge urter har været anerkendte for sine effekter i århundreder, og produktet indeholder op til 200 mg ekstrakt af valerianerod og op til 200 mg ekstrakt af humlekopper per dosis.

Natur Drogeriet Baldrian Dråber Baldriandråber, som beroliger og afspænder dig. Baldrian indeholder beroligende plantestoffer, der giver ro i kroppen, så søvnen kan indfinde sig.

Natur Drogeriet RoliN*AT RoliN*AT er sammensat af baldrian og humle, som hjælper dig til at sove om natten. Kapslerne består af urterne baldrian og humle og er til afhjælpning af milde søvnproblemer og uro.

PUREVIVA Baldrian og humle Giver dig en dejlig ro i kroppen, så søvnen herved nemmere kan indfinde sig.

Solaray Sleep Blend Sleep Nlend fra Solaray indeholder bl.a. baldrian og humle sammen med en masse andre urter.

Vigtigt! Tal med din læge, inden du begynder at tage Baldrian, hvis du tager anden medicin, herunder epilepsi-, sove-, beroligende og angstdæmpende medicin eller har nedsat nyre/lever-funktion.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage