• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Chlorella & Spirulina

Har du brug for et ekstra boost i form af antioxidanter og gode næringsstoffer? I så fald kan du eksperimentere lidt med kosttilskuddene Spirulina og Chlorella, som du kan finde i både pille- og pulverform her på matas.dk.

Vælg filtre

På abonnement

Det naturlige valg

Mærker

Pris

Indhold

13 produkter
Sortér efter: Mest populære
The power of plants Spirulina Økologisk 320 tabl.
208,00
DU OPTJENER 21 Point
Spirulina pulver Ø 160 g
189,95
DU OPTJENER 19 Point
Camette Spirulina Den blågrønne alge 180 tabl.
94,95
DU OPTJENER 10 Point
Chlorella Ferskvandsalge Chlorella 360 tabl.
259,95
DU OPTJENER 26 Point
Pureviva Pureviva Spirulina 400 mg 270 tabl.
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Chlorella Algomed Vulgaris 250 mg 400 tab
269,00
DU OPTJENER 27 Point
Camette Chorella Den grønne alge 180 tabl.
94,95
DU OPTJENER 10 Point
Pureviva Pureviva Chlorella 540 tabl.
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Spirulina pulver Ø 50 g
44,95
DU OPTJENER 5 Point
Chlorella Den grønne perle instant 160 g
399,95
DU OPTJENER 40 Point

Hvad er Spirulina og Chlorella?

Spirulina og Chlorella er to naturlige kilder til gode næringsstoffer – især i kombination med hinanden. Spirulina er rig på blandt andet protein, jern, calcium, magnesium og klorofyl og er mest kendt som den blå-grønne mikroalge. Det er den, da klorofylindholdet bidrager til den flotte farve, men også fordi det er en levende organisme, der vokser i ferskvand. Spirulina er for mange vegetarer en fast del af det daglige kosttilskud, da det er en rig kilde til protein, og faktisk har det et dobbelt så højt indhold af protein i forhold til kød.
Chlorella går i stedet under navnet ’den grønne perle’ og er en tørret ferskvandsalge, der indeholder masser af protein og næringsstoffer. Spirulina og Chlorella er altså begge stærke kilder til gode næringsstoffer, protein og en lang række antioxidanter og vitaminer, som kan være med til at give dig et boost på daglig basis.

Giv din smoothie et grønt boost

Det er rigtig fint, at Spirulina og Chlorella kan give dig masser af protein, gode næringsstoffer, vitaminer og antioxidanter, men hvad pokker gør man egentlig med det grønne pulver? Og kan det indtages på andre måder end i pulverform? Ja, Spirulina og Chlorella kommer begge i en tørret pulverform, men begge kan også købes som tabletter, hvilket gør det muligt at dosere dine daglige vitaminer og kosttilskud med to grønne piller indeholdende de to vidunderalger – du kan eventuelt tage tre til fire tabletter tre gange om dagen i forbindelse med et måltid.
Er du en af dem, der er rigtig glad for sin morgensmoothie og–shake eller sågar friskpresset juice, kan du med fordel tilføre den tørrede pulverudgave hertil for at give dig et ekstra (og nemt!) skud af protein, vitaminer og mineraler. I stedet for at putte en ordentligt håndfuld spinat i din morgensmoothie, kan du nemlig tilføje lidt Spirulina, da den blå-grønne tørrede alge indeholder mere jern end spinat, men også mere beta-karoten end gulerødder.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret