• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i butik
 • Mere end 1000 brands
Nyhed

Flashdance the Musical - Forår og Sommer 2019

Oplev Silas Holst og Sicilia Gadborg i et vaskeægte 80'er musical-hit.

Flashdance tager dig med tilbage til 1980’erne med hits som: What a feeling, Maniac, I love rock & roll m.fl. med et stort live-band, landets dygtigste dansere, Silas Holst og Sicilia Gadborg samt de herrer Robert Hansen og Jimmy Jørgensen i spidsen for et stort cast.

Om dagen knokler 18-årige Alex Owens (Sicilia Gadborg) som svejser på det lokale stålværk i Pittsburgh. Om aftenen danser hun på en bar for at tjene penge til at kunne blive professionel danser. Chefen på stålværket Nick Hurley (Silas Holst) forelsker sig i den viljestærke Alex og en romantisk, men lidt problematisk, kærlighedshistorie begynder.


Flashdance handler om en stærk kvinde, der ikke vil underkaste sig en stereotyp mandeverden, og som ønsker at styre sit liv og sin karriere, foruden at forfølge sine drømme på sin egen måde. Hun er en mønsterbryder, der vil respekteres på egne præmisser, uden at give køb på sin feminine sensualitet og væremåde.


KØB DIN BILLET - Operahuset København


KØB DIN BILLET - Musikhuset Århus

​​​​​​​​​​​​

 • Du får 20% rabat på billetter inkl. Afterparty m/en gratis drink og goodiebag med div. lækkerier + filmen Flashdance, stort souvenir program samt udvalgte hits fra musicalen
 • Tilbuddet er eksklusivt og særligt for Club Matas-medlemmer.


Musicalen er en sjov og romantisk udviklingshistorie med en kvinde i hovedrollen, hvilket er meget unikt og sjældent i international musicalproduktion. En kvinde der har mod på at gå efter sine drømme og udleve dem i kraft af sin passion, nemlig dansen og musikken. Uden musik, ingen dans.I forestillingen bliver du revet med af energien og livsglæden fra 80’erne - en tid med pangfarver, vildt hår, benvarmere og musik på kassettebånd i en walkman.
I forestillingen bliver du revet med af energien og livsglæden fra 80’erne - en tid med pangfarver, vildt hår, benvarmere og musik på kassettebånd i en walkman.

Filmen Flashdance fik premiere i 1983 og var et hit over hele verden. Der er med andre ord lagt op til en vaskeægte 80’er pop-musical med alle ingredienser til en skøn aften i Musikhuset Aarhus eller Operaen i København.  


Vi glæder os til at se dig.​​

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Behind the scenes: Stine Bramsen og Patrick Dorgan

Grib stilen

Behind the scenes: Stine Bramsen og Patrick Dorgan

Af Julie Arnoldi

Stine Bramsen og Patrick Dorgan, der ellers plejer at gøre sig som solister, er gået sammen i en smuk duet på deres nye nummer ”Can’t Let It Go”. Vi var med før, under og efter koncerten, hvor vi talte med hovedpersonerne om samarbejdet, aftenen og hvordan de gør sig klar inden performance.

Læs Mere
Gør-det-selv guide til Gua Sha sten massage

Vi guider

Gør-det-selv guide til Gua Sha sten massage

Af Isabel Marschall Thostrup

Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er ved at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Få gør-det-selv guiden her!

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Vintermånederne er lige om hjørnet og det betyder masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Hos Matas Natur finder du mange grønne og naturlige welnessprodukter, som gør din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
Får du spist nok grønt?

Vi guider

Får du spist nok grønt?

Af Matas

Her er 3 lette opskrifter, som gør dine livretter sundere

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i butik
 • Mere end 1000 brands