• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Højpigmenteret, vegansk makeup-kærlighed

Det er ikke engang et år siden, at KVD Vegan Beauty landede på hylderne i Matas. ”Endelig!” var reaktionen – ikke bare fra os her på Matas Stories redaktionen, men også beauty lovers rundt omkring i det danske land. Har du endnu ikke hørt om brandet, så lad mig tage dig med på en rundtur i nogle af deres allermest populære makeupprodukter og fortælle mere om, hvorfor er er så ikoniske, som de nu engang er.

Er du ikke heeeelt så meget inde i makeupverdenen til, at du kender KVD Vegan Beauty – hvilket selvfølgelig er SÅ cool – så kan jeg fortælle dig, at brandet er skabt med kærlighed til dyr. Alt er, som brandnavnet antyder, vegansk, og produkterne taler nærmest for sig selv. Det er selvfølgelig svært at høre gennem en skærm, så lad mig i stedet tage sagen i egen hånd og fortælle et par ord om nogle af de mest hypede produkter.  

Pigment-what’s her face?

Beauty lingo har aldrig været min stærke side, men man lærer altså et og andet ved at have sin daglige gang på Matas’ hovedkontor. Et af de ord, jeg lærte i forbindelse med, at Matas lancerede KVD Vegan Beauty, var ”højpigmenteret”.


Og hvad vil det så sige? Jo, nu skal du høre. Pigmenteringen refererer til selve farven i et produkt – og jo højere pigmenteringen er, desto kraftigere er farven. Det betyder altså, at lav pigmentering giver en mere sheer og gennemsigtig finish, mens højpigmenterede produkter er meget intense i farven.


Måske kan du allerede gætte, hvor jeg vil hen med det her – for ét af kendetegnene ved langt de fleste af KVD Vegan Beauty’s produkter er netop, at de er ultrapigmentrede og altså har den vildeste farvefinish, og udover det bliver de også rost enormt meget for at have en virkelig, virkelig god holdbarhed.


Det var bare lige en kort introduktion til, hvad du kan forvente af produkterne, så skal vi ikke bare kaste os ud i at se nærmere på nogle af bestsellerne? Let’s go!

Cateyes to everone!

Tattoo Liner er et af de produkter, du bør kende, hvis du elsker din winged liner. KVD Vegan Beauty kalder den nemlig selv for en hellig gral – og her tænker jeg jo straks på, at den må have mirakuløse egenskaber.


Overdrivelse? Måske. Men ikke desto mindre, så er den her flydende eyeliner ikke bare ikonisk, men også vanvittig hypet inden for beauty communities på blandt andet YouTube og har et kæmpe arsenal af gode, positive anmeldelser bag sig.


Hvilket er total forståeligt, for linerens lille tip og produktets konsistens gør, at du ret præcist kan lave en flot, winged liner – hvis du vel at mærke har de skills, for det kan undertegnede ikke prale af. Den er derudover vandfast, sindssygt pigmenteret i intens, sort farve og ikke mindst ultra-holdbar.


Fik jeg sagt, at jeg bruger den til alt?

(13)
KVD Vegan Beauty Eyeliner Tattoo Liner Trooper Black
179,95
DU OPTJENER 18 Point

Go Big or Go Home

Et meget sigende navn for denne mascara, der – ligesom Tatto Lineren – har en intens sort farve og en holdbarhed, der ikke er til at tage fejl af.


Den store børste gør det nemt at skabe både fylde og længde, hvilket resulterer i vipper med en ekstrem volumen, der åbner øjet så flot. Selve formlen på produktet er skabt med blandt andet oliven- og solsikkeolie, der gør, at produktet har en rimelig smooth påføring på vipperne.

(13)
KVD Vegan Beauty Go Big Or Go Home Mascara Trooper Black
184,95
DU OPTJENER 19 Point

Legen-why wait for it-dary

Har du ikke fået nok længde og volumen med, så er det heldigt, at du kan tage skridtet fra ”big” to ”epic” med Epic Curl Lash Primer.Øjenvippeprimeren er et forholdsvist nyt produkt fra brandet, men har allerede fået et ret godt ry i beauty-kredse. Idéen er nemlig, at den giver samme buk og løft som en vippebukker – men uden at være lige så hård ved dine vipper – og med et legendarisk resultat ifølge KVD Vegan Beauty selv.Det er da epic win, er det ikk’?

(0)
KVD Vegan Beauty Epic Lash Curler Primer
184,95
DU OPTJENER 19 Point
Makeup i komplementærfarver

Grib stilen

Makeup i komplementærfarver

Blå er årets farve i 2020 og klæder de fleste i øjenmakeup. Men tør du kaste dig ud i en kontrast med orange læber? Bliv inspireret af lookets toner her.

Læs også

Romance right around the (inner) corner 

Wow… Den her øjenskyggepalette er gået direkte i hjertet på mig og mange fans verdens over. Lolita Por Vida Eye Shadow Palette er nemlig en af de mest populære fra KVD Vegan Beauty – og jeg forstår det SÅ godt.18 smukke, smukke skygger i både mat og glitter-finish, der strækker sig fra varme, gyldne og brune nuancer til klassiske go to neutrale farver og romantiske lyserøde og lilla nuancer. Pigmenteringen er, som man kunne forvente fra KVD Vegan Beauty: Fuldstændig uovertruffen, og det samme gælder for holdbarheden.Kan I se, der tegner sig et mønster?

(16)
KVD Vegan Beauty Lolita Por Vida Eyeshadow Palette
409,95
DU OPTJENER 41 Point

Shake it, shake shake it

Og apropos pigmentering og holdbarhed, så har KVD Vegan Beauty faktisk flere produkter, der kan give dig endnu mere af den slags guf – blandt andet Shake Eyeshadow Primer, som får din øjenskygge til at blive endnu mere fremhævet!Oh yes, du læste rigtigt. Med KVD Vegan Beauty’s ultra-pigmentering skulle man ikke tro, at det var muligt, men det er det altså. Og som det jo er med øjenskyggeprimere, så er denne selvfølgelig også med til at forlænge holdbarheden.

(3)
KVD Vegan Beauty Shake Eyeshadow Primer 5 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

But wait, there’s more!

Det her var selvfølgelig blot et udvalg af nogle af de spændende favoritter, som du finder i KVD Vegan Beauty’s sortiment, men de er langt fra de eneste, der er værd at udforske nærmere, hvis du spørger mig. Så her til sidst vil jeg blot nævne i flæng: Everlasting Liquid Lip, True Portrait Foundation, Lock-It Hydration Primer Base og Everlasting Blush. Selv tak!

Relaterede produkter

(0)
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lip Damned
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(0)
KVD Vegan Beauty Vegan Beloved Bestsellers
359,95
DU OPTJENER 36 Point

Relaterede artikler

KVD Vegan Beauty er landet i Matas

Nyhed

KVD Vegan Beauty er landet i Matas

Af Isabel Marschall Thostrup

Det veganske makeupmærke, KVD Vegan Beauty, er nu landet i Matas. Brandet har hundredvis af smukke, pigmenterede makeupprodukter, der alle har en holdbarhed ud over det sædvanlige!

Læs Mere
5 store makeup-trends for efteråret 2020

Spot Trenden

5 store makeup-trends for efteråret 2020

Af Nicoline Kongedam

Hvis du er farveforskrækket, kan de fleste af efterårets trends måske virke en smule grænseoverskridende. Der er nemlig knald på farverne, og det er helt okay at lade fantasien få frit løb.

Læs Mere
Den store læbestiftsguide

Vi guider

Den store læbestiftsguide

Af Nanna Skousbøll

En læbestift kan virkelig være prikken over i’et på dit look – hvis du altså mestrer den rette teknik og har styr på, hvilke teksturer og farver der klæder dig bedst. Trænger du til en opfriskning, er det her guiden, du ikke må gå glip af.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021