• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Makeup-produkter til et simpelt look

Lige så meget som jeg elsker at skeje ud med farver og glimmer, når det kommer til min makeup, lige så meget elsker jeg også, når makeup er nemt, simpelt og ikke mindst ser naturligt ud. Hvis du også er vild med sidstnævnte, så kommer jeg her med en række makeupprodukter, som er alt, du behøver, for at skabe et let makeuplook.

Less is more. Er det ikke sådan, man siger? Her på Stories redaktionen er vi hvert fald flere, der sværger til det simple makeup-look, og i dag hiver vi et par favoritter op af makeuppungen, så du kan blive inspireret til at skabe et enkelt look. Læs med, hvis du (også) værdsætter makeup, der giver en naturlig, men smuk, finish... Og som desuden ikke koster en formue - for hvem siger, det skal koste en million at ligne én? Hvert fald ikke os!

Den beskyttende base

First things first - inden du påfører din makeup, er det altid en god idé at starte ud med en primer. Dét, vi særligt elsker ved Bare With Me, er dens indhold af SPF 30, der beskytter huden mod solens varme UV-stråler.


​​​​​​​Udover solfaktor 30, indeholder den fine, lyserøde tube en let formel af bl.a. hampefrøolie, der fugtmætter og efterlader huden med en smuk glans.


Når basen er lagt, er din hud klar til at blive klædt på med makeup produkter, der i sandhed giver et enkelt og smukt look.  

Den bedste mascara fra Max Factor part 1

Mascara er måske et af de produkter, som langt de fleste af os tyr til som det vigtigste i vores makeuprutine. Og med god grund, for det åbner øjet så fint op og får i hvert fald mig til at se lidt mere frisk og vågen ud.


På nuværende tidspunkt er 2000 Calories det 7. mest solgte makeupprodukt på matas.dk, og jeg forstår godt hvorfor! Den er nemlig en all-time favorit, når det kommer til mascara. 2000 Calories giver en vild volumen til vipperne, og formår at få selv de tyndeste vipper fyldige. Se bare på Amalies vipper her:

Den bedste mascara fra Max Factor part 2

Selvom 2000 Calories stjæler førstepladsen over bedste mascaraer hos mange, så har Max Factor også et andet vidunder med nogle helt særlige egenkaber. Nemlig: Divine Lashes Waterproof.


Divine Lashes Waterproof er en cremet, vandfast mascara med en ultra blød børste, der giver god volumen til vipperne. Den har et indhold af det plejende ingrediens panthenol, der tit bliver brugt i fugtighedscremer. Min kollega, Amalie, har også testet den vandfaste darling og jeg skulle hilse og sige, at den holder vanvittig godt. Er man på jagt efter en mascara, der kan klare alt slags vejr og sport, så er Divine Lashes den perfekte makker. Du kan se, hvordan mascaraen ser ud på Amalies vipper her:

Lipgloss

Selvom du går med et simpelt look, kan du godt "spice" det en smule op med en lipgloss. Efter min mening er det prikken over i'et, og personligt elsker jeg dette læbeprodukt fra Max Factor, der giver den fineste glans til mine læber.


Det, jeg elsker ved denne sag, er, at den giver gennemfugtede og glansfulde læber, og så findes den i et hav af forskellige farver. Min favorit er 020 Splendor Chic. Hvilken en farve vælger du?  Bryn 'on point'

Okay, vi må ikke glemme det - om nogen - vigtigste: brynene. Hvis du, ligesom jeg, ikke har de tydeligste bryn i byen, kan du investere i en brynpen, som vil fuldende dit simple makeup-look på bedste vis.


Det, jeg godt kan lide ved Max Factors brynpen, er, at den giver et naturligt look. Derudover er den særdeles nem at arbejde med, og derfor er #browsonfleek blot nogle strøg væk. Vælg den farve, der matcher dine bryn, og opnå et komplet, naturligt makeup-look. Selv tak!

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Ønsker du stærke, sunde og smukke bryn og vipper? Så har vi i denne artikel samlet vores fem bedste tips til, hvordan du kan nå i mål med det bryn- og vippelook, du ønsker.

Læs også

Få brynene på plads

Når brynene er tegnet op og på plads, så er det bedste, du kan gøre, for at få looket til at holde, at 'sette' dem med en god bryn-gel. Brow Artist Plump & Set fra L'oréal er den perfekte måde at få brynene til at blive på plads - hele dagen. Udover at holde formen, så er den også perfekt til at få brynene til at syne af lidt mere og give dem mere volumen.

Den har en let formel og er nem at påføre med den præcise, lille børste. Derudover er den vandfast og tværer ikke ud i løbet af dagen. Det perfekte produkt til det simple, lækre look.  

Silkeagtig finish til huden

Før det sidste step i din makeuprutine, kan du duppe lidt GOSH Copenhagen BB Powder på de steder, hvor du føler, din hud har brug for det. Denne pudder kombinerer let dækkende makeup med de plejende fordele fra fugtighedsgivende hudpleje. Resultatet er jævn og lækker hud, som samtidig forbliver velfugtet og plejet hele dagen.

Du kan bruge den alene til at duppe på de steder, hvor du oplever at blive mest shiny i løbet af dagen, eller du kan bruge den i kombination med en god foundation eller concealer for det perfekte look til din hud.

Få makeuppen til at holde all day!

Sidst, men ikke mindst, er det en rigtig god idé at afslutte looket med en setting spray, som kan holde makeuppen på plads hele dagen, så du ikke skal tænke over at touche up.

Rimmels Insta Fix & Go 2-i-1 Primer og Setting Spray er - som navnet antyder - både en primer, som du kan påføre som første step i din makeup, men også en setting spray. Formlen indeholder agurkeekstrakt, som giver huden et friskt og mere jævnt look.

Spray et par pump over din makeup, når den er lagt. Dup eventuelt produktet inde med en makeupbørste eller makeupsvamp, og lad det tørre. Den tørrer hurtigt, og efterlader ikke huden klistret eller stram.

Relaterede artikler

Redaktionen tester: de bedste Max Factor mascaraer

Vi guider

Redaktionen tester: de bedste Max Factor mascaraer

Af Amalie Schiller

Jeg husker tydeligt, da jeg i mine tidlige teenageår blev mødt af den sorte 2000 Calorie mascara i min mors makeupskuffe. Siden den dag har flere Max Factor produkter - heriblandt diverse mascaraer - haft en særlig plads i min makeuppung. I artiklen her har jeg testet 5 af de absolut bedst sælgende mascaraer fra Max Factor, så hvis dine vipper ikke allerede er bekendt med de populære, sorte darlings, så synes jeg, at du skal give dem et skud. De er nemlig alle fantastiske på hver deres måde.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere