• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Makeup-produkter til et simpelt look

Lige så meget som jeg elsker at skeje ud med farver og glimmer, når det kommer til min makeup, lige så meget elsker jeg også, når makeup er nemt, simpelt og ikke mindst ser naturligt ud. Hvis du også er vild med sidstnævnte, så kommer jeg her med en række makeupprodukter, som er alt, du behøver, for at skabe et let makeuplook.

Less is more. Er det ikke sådan, man siger? Her på Stories redaktionen er vi hvert fald flere, der sværger til det simple makeup-look, og i dag hiver vi et par favoritter op af makeuppungen, så du kan blive inspireret til at skabe et enkelt look. Læs med, hvis du (også) værdsætter makeup, der giver en naturlig, men smuk, finish... Og som desuden ikke koster en formue - for hvem siger, det skal koste en million at ligne én? Hvert fald ikke os!

Den beskyttende base

First things first - inden du påfører din makeup, er det altid en god idé at starte ud med en primer. Dét, vi særligt elsker ved Bare With Me, er dens indhold af SPF 30, der beskytter huden mod solens varme UV-stråler.


Udover solfaktor 30, indeholder den fine, lyserøde tube en let formel af bl.a. hampefrøolie, der fugtmætter og efterlader huden med en smuk glans.


Når basen er lagt, er din hud klar til at blive klædt på med makeup produkter, der i sandhed giver et enkelt og smukt look.  

(0)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me Hemp Primer SPF 30
149,95
Optjen 15 point

Mascara

Mascara er måske et af de produkter, som langt de fleste af os tyr til som det vigtigste i vores makeuprutine. Og med god grund, for det åbner øjet så fint op og får i hvert fald mig til at se lidt mere frisk og vågen ud.


False Lash Effect Mascara er en af Max Factors mest populære mascara, og i farven Raven Black har den en mere intens pigmentering, der er perfekt til at skabe vipper med masser af volumen og længde. Og så er den nem at bygge op alt efter temperament.

Bronzer

Jeg elsker bronzer! Jeg føler, jeg på en måde ser mere levende ud, når jeg bruger det, og Natural Bronzer fra Rimmel giver det fineste solkyssede look med glød til kinderne.


Bronzeren er nem at arbejde med og har nogle små glimmer-pigmenter, der giver en flot finish. Og så er det kæmpebonus, at den både er vandfast og indeholder SPF15.

(117)
Rimmel Natural Bronzer 021 Sunlight
59,95
Optjen 6 point

Lipgloss

Selvom du går med et simpelt look, kan du godt "spice" det en smule op med en lipgloss. Efter min mening er det prikken over i'et, og personligt elsker jeg dette læbeprodukt fra Max Factor, der giver den fineste glans til mine læber.


Det, jeg elsker ved denne sag, er, at den giver gennemfugtede og glansfulde læber, og så findes den i et hav af forskellige farver. Min favorit er 020 Splendor Chic. Hvilken en farve vælger du?  (3)
Max Factor Colour Elixir Cushion Splendor Chic
109,95
Optjen 11 point
(4)
Max Factor Colour Elixir Cushion Majesty Berry
109,95
Optjen 11 point
(9)
Max Factor Colour Elixir Cushion Spotligth Sheer
109,95
Optjen 11 point

Bryn 'on point'

Okay, vi må ikke glemme det - om nogen - vigtigste: brynene. Hvis du, ligesom jeg, ikke har de tydeligste bryn i byen, kan du investere i en brynpen, som vil fuldende dit simple makeup-look på bedste vis.


Det, jeg godt kan lide ved Max Factors brynpen, er, at den giver et naturligt look. Derudover er den særdeles nem at arbejde med, og derfor er #browsonfleek blot nogle strøg væk. Vælg den farve, der matcher dine bryn, og opnå et komplet, naturligt makeup-look. Selv tak!Det sidste touch

Du kender måske allerede til primeren, der sætter prikken over i'et, og sikre et holdbart look? I stedet for at afrunde looket med den velkendte primer, vil vi gerne fremhæve et andet vidunder, der i sandhed også formår at sætte et fint afsluttende touch på makeuppen. Nemlig den effektive, silkeagtige setting powder, der absorberer overskydende olie, visker linjer i ansigtet ud, og holder makeuppen på plads.  

Anastasia Beverly Hills Setting Pudder er et vaskeægte vidunder, der fås i 5 forskellige toner. Dét, der er så fantastisk med den lette pudderformel, er, at den giver et mat og fejlfrit resultat til det simple look. Den fine pudderformel blendes let over makeuppen, og er en sand helt til at minimere overskydende olie og glans fra huden. Giv den et skud - den er worth it!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage