• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021
Vi guider

Makeup-produkter til et simpelt look

Lige så meget som jeg elsker at skeje ud med farver og glimmer, når det kommer til min makeup, lige så meget elsker jeg også, når makeup er nemt, simpelt og ikke mindst ser naturligt ud. Hvis du også er vild med sidstnævnte, så kommer jeg her med en række makeupprodukter, som er alt, du behøver, for at skabe et let makeuplook.

Less is more. Er det ikke sådan, man siger? Her på Stories redaktionen er vi hvert fald flere, der sværger til det simple makeup-look, og i dag hiver vi et par favoritter op af makeuppungen, så du kan blive inspireret til at skabe et enkelt look. Læs med, hvis du (også) værdsætter makeup, der giver en naturlig, men smuk, finish... Og som desuden ikke koster en formue - for hvem siger, det skal koste en million at ligne én? Hvert fald ikke os!

Mascara

Mascara er måske et af de produkter, som langt de fleste af os tyr til som det vigtigste i vores makeuprutine. Og med god grund, for det åbner øjet så fint op og får i hvert fald mig til at se lidt mere frisk og vågen ud.


False Lash Effect Mascara er en af Max Factors mest populære mascara, og i farven Raven Black har den en mere intens pigmentering, der er perfekt til at skabe vipper med masser af volumen og længde. Og så er den nem at bygge op alt efter temperament.

Bronzer

Jeg elsker bronzer! Jeg føler, jeg på en måde ser mere levende ud, når jeg bruger det, og Natural Bronzer fra Rimmel giver det fineste solkyssede look med glød til kinderne.


Bronzeren er nem at arbejde med og har nogle små glimmer-pigmenter, der giver en flot finish. Og så er det kæmpebonus, at den både er vandfast og indeholder SPF15.

(97)
Rimmel Natural Bronzer 021 Sunlight
59,95
DU OPTJENER 6 Point

Lipgloss

Selvom du går med et simpelt look, kan du godt "spice" det en smule op med en lipgloss. Efter min mening er det prikken over i'et, og personligt elsker jeg dette læbeprodukt fra Max Factor, der giver den fineste glans til mine læber.


Det, jeg elsker ved denne sag, er, at den giver gennemfugtede og glansfulde læber, og så findes den i et hav af forskellige farver. Min favorit er 020 Splendor Chic. Hvilken en farve vælger du?  Bryn 'on point'

Okay, vi må ikke glemme det - om nogen - vigtigste: brynene. Hvis du, ligesom jeg, ikke har de tydeligste bryn i byen, kan du investere i en brynpen, som vil fuldende dit simple makeup-look på bedste vis.


Det, jeg godt kan lide ved Max Factors brynpen, er, at den giver et naturligt look. Derudover er den særdeles nem at arbejde med, og derfor er #browsonfleek blot nogle strøg væk. Vælg den farve, der matcher dine bryn, og opnå et komplet, naturligt makeup-look. Selv tak!Relaterede artikler

Mundbind-sikker makeup

Matas LIVE

Mundbind-sikker makeup

Af Matas

Kan man lægge en makeup, der stadig ser pæn ud selvom man tager et mundbind af og på? Det har Rimmel sat sig for at sikre! I dagens Matas LIVE deler vi derfor de bedste tips, tricks og produkter til en makeup, der holder selvom vi er i en periode, hvor mundbind desværre bliver en nødvendighed i flere og flere sammenhænge. Vi krydser alle fingre for, at det snart er overstået, men indtil da, håber vi at kunne dele nogle brugbare tips.

Læs Mere
Makeupartisten: Få mere ud af dine produkter

Matas LIVE

Makeupartisten: Få mere ud af dine produkter

Af Matas

Max Factors danske makeup artist, Kasper Astrup, gæster os og deler ud af sin insider-viden. Vi garanterer dig tips, du aldrig har hørt før!

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Fremhæv din glød med bronzer, glimmer og shine

Vi guider

Fremhæv din glød med bronzer, glimmer og shine

Af Trine Brøndsted

Fremhæv din sommerkulør på den allerbedste måde, der passer til dig og din alder. Vi fortæller dig her, hvad du skal gøre.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021