• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Nyhed

TYPISK JONATAN SPANG - Nyt one-man show

Efter fire års pause fra live-scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt one-man show. Med ’TYPISK JONATAN SPANG’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

I Jonatan Spang tager i efteråret 2019 en pause fra den kritikerroste seer-succes ’Tæt På Sandheden’ på DR2 for at vende tilbage til rødderne. Det sker med en ny landsdækkende turne under titlen ’TYPISK JONATAN SPANG’, som får premiere den 22. august 2019.

Eksklusiv rabat for Club Matas-medlemmer

Så er der nøjagtig 2 uger til Jonatan Spang har premiere på sit nye show TYPISK JONATAN SPANG på Bremen Teater. Derefter tager Jonatan Spang på turné rundt i hele Danmark. Som medlem af Club Matas har du en enestående mulighed for at opleve Jonatan Spang i en række udvalgte byer, ovenikøbet med Kr. 50,- i rabat!


Hvor hans tidligere shows har haft tematiske overskrifter som Damer, Familie, Bryllup og Danmark – tager ’TYPISK’ udgangspunkt i den store verden og ender i det helt nære. Om showet siger Jonatan Spang selv: “Jeg har det med at blive optaget af de alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum, og høre dem skrige af grin hver aften.”


Showet er et klassisk Jonatan Spang one-man show: En mand – en mikrofon – en stor mavekrampe hver aften. Fans af ’Tæt på sandheden’ vil opleve alt det de elsker. Den skarpe satire og de overraskende pointer, men også noget nyt når Jonatan stiller skarpt på sit eget liv. Det trofaste publikum kan glæde sig over,  at han vender tilbage til det han gør allerbedst.


Om hans tilbagevenden til live comedy siger han selv: “Nu hvor jeg har taget beslutningen kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Jeg tror at timingen er god til at tage en pause fra ’Tæt på sandheden’, og jeg lover at være ligeså hård ved mig selv, som jeg er ved ugens nyheder.”


Forvent satire på højt niveau og glæd dig til, at Jonatan Spang hudfletter dagens Danmark og hans egen lille verden. Med andre ord – det bliver TYPISK JONATAN SPANG!


Se her, hvor og hvornår du kan opleve Jonatan Spang, samt hvordan du kan sikre dig en billet til showet med din eksklusive Club Matas rabat. Skynd dig, det er først til mølle, og der er kun 50 pladser til rådighed i hver by. Tilbuddet udløber 20. august.


Find dine billetter her.

Relaterede produkter

Minimumskøb 2 stk
Everneed Vilja Hårsløjfe Gammel Rosa
stk. 19,95
DU OPTJENER 2 Point
Ole Henriksen Sets & Promos Nurture Yourself Sæt
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Beurer Makeupspejl med Lys BS55
399,95
DU OPTJENER 40 Point

Relaterede artikler

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
Sandt og falskt: Kokosolie i hårpleje og hudpleje

Vi guider

Sandt og falskt: Kokosolie i hårpleje og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage