Nyhed
Se de 3 friske forårsnyheder: Duft, hud og hår
Foråret er lige om hjørnet, og med det kommer en række spændende nyheder inden for skønhedsverdenen. En ny hårplejeserie har netop set dagens lys fra Elvital, og den lover at reparere dit skadede hår indefra. Derudover kan du se frem til en ny forårsparfume fra Clean, der dufter af dejlige, dugfriske æbler. Og endelig en ny foundation, der kan give dig den eftertragtede glødende hud, som du har drømt om.

I denne artikel vil vi tage et nærmere kig på disse tre spændende forårsnyheder og give dig en fornemmelse af, hvad du kan forvente af dem. Så læn dig tilbage, og lad os sammen tage en tur hen til Matas' hylder for at se, hvad der er nyt fra skønhedens verden!

Reparér håret indefra

Lad os tale om dit skadede hår - det har været igennem en hel del, ikke? Farvning, styling med høje temperaturer og måske endda kemisk behandling. Men nu er der hjælp på vej! Elvital har lanceret en ny luksusplejeserie specifikt designet til at genopbygge og styrke dit hår med deres innovative Bond Repair Complex.
Læs alle detaljer om den nye, styrkende Elvital-hårplejeserie her.

 

Sådan bruger du serien korrekt:

  1. Brug først Elvital Bond Repair Rescue Pre-Shampoo. Den kraftfulde og reparerende formel er den mest effektive i Bond Repair-serien, og indeholder den højeste koncentration af aktive ingredienser. Den trænger ind under skallaget i hårets cortex, hvor den hjælper med at genopbygge beskadigede hårbindinger.
  2. Brug dernæst Elvital Bond Repair Rescue Shampoo, der er specielt designet til at genopbygge de bindinger, der holder dit hår sundt og glansfuldt.
  3. Brug så Elvital Bond Repair Conditioner, der indeholder 10 % bond repair-kompleks med citronsyre, som trænger dybt ind i hårets cortex for at hjælpe med at styrke og genopbygge skadede hårbindinger.
  4. Afslut med Elvital Bond Repair Leave-in Serum, hvis du virkelig vil være sikker på at give dit skadede hår styrke indefra.
Efter kun 5 anvendelser kan du forvente, at dit hår er 82 % stærkere i indre binding, at der er 98 % færre ødelagte hårstrå plus 90 % mere glans.
Obs! Da der ikke er bevis for at få ovenstående resultater med kun ét produkt, anbefaler vi, at du bruger hele Bond Repair-hjemmebehandlingen for at opnå det optimale resultat.

Oplev forårets friskhed

Indtag den forfriskende duft af Cleans nyeste forårsskud på stammen af populære parfumer: Apple Blossom, der er inspireret af naturens sprøde grønne æbler og duftende forårsblomster. Med saftige noter af æble, pære og grapefrugt har denne duft en unik og vanedannende personlighed. Delikat tilsat et strejf af blomster dyppet i en pool af ren Amberwood og musk, efterlader den en blød og varig fornemmelse på huden.


Parfumen åbner med en sprudlende frugtig duft og en unik blanding af blomster- og trænoter. Dens base har noter af rav og musk, som giver en mild blødhed, der varer på din hud, hvilket gør den til din nye go-to-duft for sæsonen.


For en virkelig unik duftoplevelse, kan du lag-på-lag påføre Apple Blossom Eau De Parfum med andre Clean dufte. Prøv at kombinere den med Rain Eau De Parfum for en opkvikkende og forfriskende duft. Med Clean Apple Blossom-duften kan du opleve naturens magi og gøre indtryk!


Duftnoter:
Top: Æble, pære, grapefrugt.
Hjerte: Pæon, freesia, vandagtig jasmin.
Bund: Orcanox (naturlig moskus), rav, moskusvand.SPAR 20%
Clean Apple Blossom Eau de Parfum 30 ml
Medlemspris
319,96 kr.399,95 kr.Spar 80,-

Ultratynd, åndbar og holdbar dækning

Teint Idole Ultra Wear Foundation har fået en fantastisk opgradering. Med den nye Advanced AirWearTM-teknologi er denne foundation nu den tyndeste, mest åndbare og mest holdbare foundation nogensinde fra Lancome. Den giver altid en naturlig og perfekt mat finish, der holder i op til 24 timer.


Uanset om man har fedtet, tør eller sensitiv hud, tilpasser Teint Idoles nye formel sig alle hudtyper og hudproblemer. Med en base, der er beriget med hele 81 % hudplejeingredienser, herunder fugtgivende hyaluronsyre, kraftfuld UV-beskyttelse (SPF 35), antioxidant E-vitamin og moringa, der beskytter mod forurening, er denne foundation mere end bare makeup. Det er også en hudpleje.


Derudover er Teint Idole Ultra Wear Foundation nu tilgængelig i (hold-nu-fast) 45 smukke nuancer! Med andre ord er der altså 100 % chance for, at du finder dit perfekte farvematch! Med oxidgrønne og ultra-marineblå pigmenter, der øger præcisionen af medium og dybe nuancer, slipper man endelig for grå og askegrå toner på mørk eller olivenfarvet hud.


Teint Idole Ultra Wear Foundation er en foundation, der kan modstå en hektisk hverdag. Den er vandtæt, svedresistent og kan modstå fugt og varme. Med dens urbane skjold er huden også beskyttet mod forurening og skadelige UV-stråler.


Andre produkter du vil elske:

3 artikler, vi anbefaler, du også læser:

4 gode nyheder: Parfume, hår og foundations

Nyhed

4 gode nyheder: Parfume, hår og foundations

Af Pernille Witt Kirkegaard

Se de 4 nyheder, der landet i Matas. Fra glødende hud og det perfekte farvematch til forførende aftenduft og hårplejeserie mod hårtab! Vi dykker ned i de bedste nyheder, som du ikke vil gå glip af!

Læs Mere
Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital

Nyhed

Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital

Af Pernille Witt Kirkegaard

Lad os tale om dit skadede hår - det har været igennem en hel del, ikke? Farvning, styling med høje temperaturer og måske endda kemisk behandling. Men nu er der hjælp på vej! Elvital har lanceret en ny luksusplejeserie specifikt designet til at genopbygge og styrke dit hår med deres innovative Bond Repair Complex.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.