• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice
Grib stilen

Behind the scenes: Stine Bramsen og Patrick Dorgan

Stine Bramsen og Patrick Dorgan, der ellers plejer at gøre sig som solister, er gået sammen i en smuk duet på deres nye nummer ”Can’t Let It Go”. Vi var med før, under og efter koncerten, hvor vi talte med hovedpersonerne om samarbejdet, aftenen og hvordan de gør sig klar inden performance.

Det er en regnfuld efterårslørdag på Vesterbro i København. Der er ikke mange timer til, at Patrick Dorgan indtager spillestedet VEGAs store scene. Men i dag er en særlig aften, for han er ikke alene om at gøre sig klar i backstagelokalet. Ved siden af ham sidder Stine Bramsen. De to skal nemlig dele scenen i aften for første gang nogensinde.

Vi var med behind the scenes:

Magi opstår

Grunden er, at de to store sangere er gået sammen om at skrive duetten ”Can’t Let It Go”. Det lå ikke ligefrem i kortene, at de to solister skulle lave en duet, men da Stine søgte en stor mandlig stemme til en storladen popballade, blev Patrick ved med at vende tilbage i hendes tanker. ”Jeg havde bare på fornemmelsen, at der ville ske noget magisk, hvis vi skrev en sang sammen”. Og Patrick var da heller ikke længe om at gå med på idéen. ”Jeg har altid tænkt, at jeg ikke ville lave nogle duetter, men så skriver Stine Bramsen til mig, og så siger man selvfølgelig ja!”


”Can’t Let It Go”handler om at måtte opgive at tilgive, den man elsker, fordi forholdeter blevet ødelagt af løgne og jalousi. Følelsen af, at kroppen er gennemsyret af smerte over, at en stor kærlighed er forgiftet og forgået, selvom man ville ønske, at man kunne viske tavlen ren og komme videre. Hør sangen her​​​​​​​

Kom med bagom Stine Bramsens rå divalook

Grib stilen

Kom med bagom Stine Bramsens rå divalook

For Stine Bramsen, der er lige nu er aktuel med singlen ”You’re Not Giving Up”, er det vigtigt, at hendes visuelle fremtoning spiller sammen med den musikalske udvikling. Derfor har sangerindens stil ændret sig i takt med hendes musik, og med den nye single er der skruet ned for det mere klassiske og op for det rå look - men divaen lever stadig! Vi var med behind the scenes, da Stine skød cover til nummeret.

Læs også

Forberedelserne

”Jeg synes, at vi ramte den ret hurtigt lige i røven”, beskriver Patrick med et glimt i øjet. Og det var ikke kun skriveriet, der var en succes: ”En rigtig god duet skal i mine ører udfolde og klæde begge sangere og gerne vise noget nyt, og det synes jeg faktisk, at vi har opnået”, forklarer Stine.


De mener selv, at den gode dynamik udspringer af deres ligheder såvel som forskelligheder. Sidstnævnte kommer især til udtryk under forberedelserne til aftenens show. Stine lægger stor værdi i at klargøre tøj, hår og makeup, mens Patrick bare skal have sig en skarp og et par matchende sokker. ”Vi passer bare godt sammen på sådan en utippet måde”, konkluderer Stine. ​​​​​​​


Stjæl Stines makeup-look

Glowy hud hud og smukke brændte efterårsnuancer er kernen i Stines smukke scene-look.


Genskab selv looket med Stines favoritprodukter fra MAC. Prøv den kulte Prep+ Prime Fix+, der holder makeuppen på plads og de smukke ansigtsprodukter, Waterweight foundation samt Studio Fix contour paletten. Slut af med din yndlingsmascara og en af de mest elskede MAC produkter, nemlig Mineralize Skinfinish i 'Soft and Gentle' (eller en af de andre smukke farver).


MAC Prep + Prime Fix + 100 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point
Flere varianter
MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation NC25
289,95
DU OPTJENER 29 Point
Flere varianter
MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle
259,95
DU OPTJENER 26 Point
Flere varianter
MAC Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette Light/Medium
439,95
DU OPTJENER 44 Point

Fine bølger i håret

Stines lidt tilfældige udtryk med løse bølger og blødt pandehår kan nemt laves derhjemme med få produkter.


Brug en god saltvandsspray i halvtørt hår og kram op i håret. Hvis du ikke har fald i håret, kan du sno håret om et glattejern og snyde dig til bølger. I rødderne kan du med fordel spraye en tekstur- eller tørshampoo for at løfte dem og give et endnu mere tilfældigt udtryk.


John Masters Organics Sea Salt Spr Lavender 125 ml
234,95
DU OPTJENER 24 Point
GHD Gold Styler
1.549,00
DU OPTJENER 155 Point

Kriller i maven og ild i øjnene

Tiden er kommet til koncertstart, og publikum har så småt indfundet sig i salen. Lyset bliver slukket og Dorgan indtager scenen med sit band. ”Can’t Let It Go”er et af aftenens sidste numre, og Stine overrasker publikum, der tager imod den ellers ukendte duet med et rungende bifald. Da koncerten er slut, og hovedpersonerne igen sidder i backstagelokalet, bliver der evalueret på aftenens gæsteoptræden. Stine udtrykker: ”Der var kriller i maven og ild i øjnene”og Patrick istemmer: ”Det gik skide godt! Det hele faldt bare i hak”.

Du kan også opleve Stine Bramsen og Patrick Dorgan live og finde billetter her og her

Relaterede produkter

Youngblood Illuminate Palette
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Flere varianter
MAC Eye Shadow Omega
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Flere varianter
Maybelline Master Drama Precise Liner Black
59,95
Førpris 79,95
DU OPTJENER 6 Point
Nilens Jord Priming & Setting Powder 251 Translucent
194,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede artikler

4 enkle trin til smuk og strålende hud!

Spot Trenden

4 enkle trin til smuk og strålende hud!

Af Trine Brøndsted

Hud, der stråler og ser sund og stærk ud, er den ultimative beauty accessory dette efterår.

Læs Mere
Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Grib stilen

Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Af Isabel Marschall Thostrup

Mød den skønne og seje kvinde Sofie Lassen-Kahlke, og hør hende fortælle om, hvordan skønhed handler om så meget andet end det, øjet umiddelbart ser. Få også makeupartistens guide til selv at skabe et naturligt og friskt look som Sofies.

Læs Mere
Fashion Week 2018: L'Oréal x Baum und Pferdgarten

Spot Trenden

Fashion Week 2018: L'Oréal x Baum und Pferdgarten

Af Isabel Marschall Thostrup

Bliv klogere på de helt store tendenser for makeup i år, når vi tager en snak med Sine Ginsborg om looket til Baum und Pferdgarten AW18 showet.

Læs Mere
7 sticks

Spot Trenden

7 sticks

Af Trine Brøndsted

En af helt store beautytrends lige nu er de buttede “stifter”, der gør det muligt for dig at “tegne” din makeup på.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice