• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Opdatér din hudplejerutine med Helena Rubinstein

Et nyt år står for døren – så hvorfor ikke benytte lejligheden til at få opdateret din hudplejerutine? Med Helena Rubinsteins lækre og luksuriøse produkter får du effektiv hudpleje, som i den grad giver din hud det fornyede boost, den har brug for. Vi guider dig her til, hvilke Helena Rubinstein favoritter du skal klikke i kurven, hvis du vil forkæle din hud i det nye år.

Måske et af dine nytårsfortsæt er at passe lidt bedre på din hud? I så fald er du kommet til det rette sted. For med Helena Rubinsteins produkter får du silkebløde konsistenser, som giver din hud de bedste betingelser for at holde sig sund, fugtet og med masser af glød. Lad os gennemgå fire fantastiske favoritter her, så du kan blive inspireret til dit næste køb til din hudplejerutine. 

Powercell Skinmunity Serum

Et rigtig godt sted at opdatere sin hudplejerutine er ved at inkorporere et serum. Et serum har som regel en mere tyndtflydende konsistens, som derfor kan trænge længere ned i huden og arbejde i de dybere hudlag.  


Helena Rubinsteins Powercell Skinmunity Serum er perfekt til dig, der ønsker at give huden et fugtboost og at få fornyet glød. Den indeholder aktive ingredienser, som stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens naturlige fugtbarriere. Det er især vigtigt med fugt i disse kolde måneder, hvor kold vind og ruskende vejr er hård mod huden. Derudover mindsker den med tiden rynker og fine linjer.  


Det er et let og lækkert serum, som trænger hurtigt ind i huden og efterlader den fløjlsblød. Den er god til alle hudtyper – så om du har sensitiv, fedtet eller tør hud, så vil du helt sikkert opnå gode resultater med dette serum.Prodigy Cellglow Concentrate

Og vi bliver lidt ved effektive sera – for Helena Rubinstein har endnu en favorit i ærmet til dig, som har en mere moden hud og ønsker fokus på anti-age. Prodigy Cellglow Concentrate er et ultra-nærende serum med anti-age egenskaber, som giver optimal pleje og fugt.

Den indeholder blandt andet edelweiss-ekstrakt, som mindsker aldringstegn og forebygger fine linjer og rynker. Du vil opleve at få en hud, som med tiden vil føles mere elastisk og med en finere hudtekstur. Serummet har derudover lidt rosa pigment i sig, som giver en fantastisk glød til ansigtet, så huden stråler. Den er derfor også perfekt at bruge som base under din makeup.

Serummet kan bruges både morgen og aften under din dag- og natcreme.

​​

Helena Rubinstein: Tips om hudpleje og skønhed

Bag om brandet

Helena Rubinstein: Tips om hudpleje og skønhed

Er du også fan af det skønne brand Helena Rubinstein? Så få historien bag brandet her, og hør Elisabeth Sandager, der er mærkets Global Brand President gennem 12 år, svare på alle jeres spørgsmål om hudpleje og skønhed.

Læs også

Re-Plasty Age Recovery Day

Efter serum kommer som bekendt ansigtscreme. Med Helena Rubinsteins Re-Plasty Age Recovery Day Cream får du en effektiv dagcreme, som er perfekt til dig, der har en sart hud og samtidig ønsker at mindske aldringstegn.

Hvis du oplever, at din hud kan føles stram og sensitiv, så er denne creme ideel at bruge. Den beroliger og fugter huden, så du ikke længere har den her tørre, stramme fornemmelse, som man ofte kan få, hvis man har en sart hud. Den indeholder blandt andet vitamin C og E, som hjælper til at beskytte huden mod udefrakommende faktorer som forurening, vind og vejr.

Resultatet er en lækker, blød og fugtet hud, som er beskyttet hele dagen. Ved vedvarende brug mindskes alderstegn, og huden stråler med fornyet glød og energi. Ikke en dårlig én at starte det nye år på!

Re-Plasty Age Recovery Night

Sidst men ikke mindst skal vi vende en all time favorite, når det kommer til natcreme. Med Helena Rubinsteins Re-Plasty Age Recovery Night Cream, får du en perfekt makker til dagcremen, som giver gode resultater for din hud.

​​​​​​​Det er en blød og lækker creme, som nærmest smelter ind i huden, når du bruger den. Den sikrer, at huden får den fugt og næring, den har brug for, imens du sover. Du vil opleve, at huden bliver mere ensartet og glat i strukturen og generelt kommer i bedre balance.

Re-Plasty Age Recovery passer til alle hudtyper, men er specielt god til den mere modne hud, da den også har anti-age egenskaber. Samtidig med at den fugter og styrker huden, så hjælper den nemlig også med at mindske fine linjer og rynker og giver huden en masse lækker glød.

Relaterede artikler

Vi guider: Powercell fra Helena Rubinstein

Vi guider

Vi guider: Powercell fra Helena Rubinstein

Af Anja Mille Blum

På jagt efter en hudplejerutine, der stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens barriere? We got you! I denne artikel guider vi dig til den ikoniske hudplejeserie, Powercell Skinmunity, fra Helena Rubinstein.

Læs mere
Helena Rubinstein: Tips om hudpleje og skønhed

Bag om brandet

Helena Rubinstein: Tips om hudpleje og skønhed

Af Isabel Marschall Thostrup

Er du også fan af det skønne brand Helena Rubinstein? Så få historien bag brandet her, og hør Elisabeth Sandager, der er mærkets Global Brand President gennem 12 år, svare på alle jeres spørgsmål om hudpleje og skønhed.

Læs mere
Sådan vælger du det rigtige serum

Matas LIVE

Sådan vælger du det rigtige serum

Af Matas

Serum er en essentiel del af enhver hudplejerutine, hvis man ønsker synlige og vedvarende resultater, men hvilket skal du vælge? Alt det - og meget mere til - guider kosmetiker og hudplejeekspert Zita Gaston dig til i dag. Vi skal både tale om, hvad et serum er, hvornår det bruges og hvilken type du med fordel selv kan kigge efter til din egen hud. Som altid kan du stille spørgsmål undervejs!

Læs mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs mere