• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Always & Tampax: Nyheder fra 2 navne, du stoler på

I takt med tiden lancerer Always og Tampax nu Always Menstruationskop og Tampax Cotton Protection tamponer med 100% økologisk bomuldskerne.

Lad os introducere de store nyheder fra Always og Tampax.

Always Menstruationskop

Always Menstruationskop, der kommer med et rejseetui. Koppen er fremstillet af 100% medical grade-silikone, der er klinisk testet og udviklet i samarbejde med gynækologer.


Always Menstruationskop giver dig behagelig beskyttelse, både dag og nat, og har en kropsinspireret form, designet til at blive på plads og reducere trykket på din blære. Vælg størrelsen af din Always Menstruationskop ud fra dit flow – Regular eller Heavy. Rejseetuitet giver dig mulighed for at holde menstruationskoppen ren og hygiejnisk, mens du er på farten.

Tampax Cotton Protection tamponer

Tampax Cotton Protection tamponer med 100% økologisk bomuldskerne har MotionFit-teknologi, som nænsomt udvider sig og tilpasser sig efter din krops form. Derudover er der Leakguard-fletning som ekstra beskyttelse mod lækage.


Indføringshylsteret har en afrundet ende, der gør det nemt at indføre tamponen. De er gynækologisk testede og tjekket for skadelige stoffer af OEKO-TEX STANDARD 100. Findes både i Regular og Super varianter for at give den sugeevne, du har brug for.

Relaterede artikler

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Nyhed

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Af Matas

Menstruationskoppen er kommet for at blive. Vi ser den overalt, og vi er vilde med den! Men det kan være skræmmende at kaste sig ud i, og måske har du stadig brug for en lille smule overbevisning?

Læs mere
Motion gør dig glad

Vi guider

Motion gør dig glad

Af Matas

Din krop er ikke skabt til at sidde stille, og det kan gå hårdt ud over ryg, nakke og skuldre. Heldigvis kan du forebygge smerter med motion – og så er det samtidig godt for dit humør og din sundhed.

Læs mere
Søvn er mere end drømme og snorken!

Vi guider

Søvn er mere end drømme og snorken!

Af Matas

Den gode søvn er lige så vigtig som mad og vand. Den har betydning for alle funktioner i din krop, din hjerne og for hvordan du har det rent mentalt.

Læs mere
Lægens råd: Sådan styrker du din mentale sundhed

Vi guider

Lægens råd: Sådan styrker du din mentale sundhed

Af Isabel Marschall Thostrup

Læge Charlotte Bøving giver her tre gode råd i en tid, der er præget af alvor og afsavn. Måske føler du dig ekstra udfordret og glemmer at trække vejret dybt? Se med her, og bliv husket på hvordan du styrker både din fysiske og mentale sundhed.

Læs mere