• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Redaktionen fortæller om 10 store efterårsnyheder

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. De kolde, mørke morgener har erstattet den tidlige, varme morgensol – men det har bestemt også sin charme, hvis du spørger os! Her på redaktionen er efterår lig med en masse spændende produktnyheder, som passer perfekt ind i efterårets skønne farvepalette, og hudplejeprodukter, der er dedikeret til det kølige efterår. Vi har glædet os til at dele disse lanceringer med jer, så vi håber, at i vil give de nye medlemmer i skønhedsverdenen en varm velkomst!

Særligt 10 nye produkter har fanget vores interesse, og vi er sikre på, at de bliver et hit! Nogle af produkterne byder på næringsrige ingredienser, som vores hud craver, når vejret skifter, mens andre er kommet til beuaty-verden for at give makeuppen et rigtig efterårsboost. Så læn dig godt tilbage i stolen med en varm kop te, kakao eller kaffe – det er vist ekstra tiltrængt på denne tid af året, right? – og læs med her, når vi introducerer dig til 10 store efterårsnyheder, der er værd at give opmærksomhed.

1. Ecooking 50+ serie

Kender du følelsen? Du har rundet et skarpt hjørne aldersmæssigt, og din hud har vist sine første tegn på rynker og linjer. Du oplever måske også, at din hud hungrer efter plejende ingredienser, der kan fugtmætte den tørre hud, og dine ellers stramme kindben begynder så småt at søge nedad. Frygt ikke – Ecooking har nemlig skabt en hel anti-age serie til dig, der er 50+, og som søger en ny partner-in-crime, når huden skal plejes.

I serien finder du blandt andet en ansigtsolie, der med ingredienser - som CBD, jojoba-olie og plejende olier - fornyer, genopfrisker og fugtmætter huden, og den såkaldte ’Vågn Op Creme’ og ’Godnat Creme’, der begge er fyldte med ingredienser, der plejer din hud i løbet dagen, og mens du sover.  


Ecooking Ansigtsolie 30 ml
349,95
Optjen 35 point
(30)
Ecooking Vågn op-Creme 50 ml
299,95
Optjen 30 point
(29)
Ecooking Godnatcreme 50 ml
299,95
Optjen 30 point

2. Perfekte øjenskygger fra Dior

Okay, de her øjenskygger er for vilde! Der er tale om en række ekstraordinære paletter, der hver især indeholder 5 langtidsholdbare skygger i de smukkeste farver, der passer perfekt til den tid, vi går i møde – nemlig efterår. Skyggerne kommer både i nogle blå, lyserøde, brune og gyldne toner, så mon ikke du kan finde en palette, der passer til dig?

Måske du allerede har spottet de fine øjenskygger i en IG TV, vi lagde ud for kort tid siden, hvor Karina og Julie fra redaktionen prøvede paletterne ’Black Bow’ og ’Rouge Trafalgar’? Hvis ikke, så gå ind og tjek dem ud!  


3. Efterårsneglelakker fra CND

Vi elsker CND neglelakker. Generelt elsker vi at pifte vores outfit op med en flot neglelak og lege med forskellige farver. Men specielt CND Vinylux Long Wear Polish er blevet en trofast makker i neglelaksamlingen. Lakkerne er nemlig med indbygget basecoat, indeholder kreatin for sunde og stærke negle og lufttørrer på bare 8,5 minutter. Resultatet er et fejlfrit negle-look. What’s not to like?

Her til efteråret har CND lanceret nogle efterårslakker i de smukkeste brune og rødlige farver for ikke at glemme en smuk grå og en sej safir. Vi elsker dem i hvert fald, og vi har glædet os til at dele vores begejstring med jer! En af favoritterne må næsten være glitterlakken ’Grace’ – og som vi har nævnt i vores artikel om efterårets neglelak trends, så er glitternegle jo faktisk en ting her til efteråret. Så hvorfor ikke prøve trenden af med ’Grace’?


CND Vinylux Long Wear Polish 301 Grace
99,95
Førpris 124,95
Optjen 10 point
CND Vinylux Long Wear Polish 332 Sassy Sapphire
99,95
Førpris 124,95
Optjen 10 point
Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Spot Trenden

Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Striktrøjerne fra sidste år har fundet sig til rette i garderoben igen, og måske har du allerede dannet dig et overblik over, hvilke nye efterårsstyles, der skal dominere klædeskabet den kommende tid. Her på Stories redaktionen har vi vendt vores længselsfulde blikke mod de smukke neglelakker, der så fint kan pifte ethvert look op, og i dagens indlæg ser vi på, hvilke trends og nuancer, der kommer til at tage efteråret med storm.

Læs også

4. Super Serum

Byd velkommen til det nyeste familiemedlem i Beauté Pacifique SuperFruit-serien, der som de andre produkter i serien er spækket med nordiske superfrugter. Kender du ikke i forvejen til serien, kan vi fortælle, at den særligt er udviklet til den unge hud, der har tendens til rødme og urenheder, men også til dig, der blot trænger til et fugtboost.

Da vi gjorde os kloge på, hvilke effektive ingredienser den nye Super Serum er beriget med, kom vi med den konklusion, at det måske var tid til at afprøve et ny serum. For nøj, nogle ingredienser huden bliver forkælet med!

Der er både tale om 2 former for Hyaluronsyre, der sørger for et langtidsstabilt fugtboost, B-vitaminerne Niacinamid og Panthenol, der beskytter huden mod udefrakommende påvirkninger og bekæmper tørhed – og selvfølgelig saften fra nogle helt særlige nordiske superfrugter, der forebygger urenheder og rødme. Vi er ikke i tvivl om, at den her bliver en life-changer for mange!


(12)
Beauté Pacifique Superfruit Serum 20 ml
299,95
Optjen 30 point

5. En ny stjerne er født i Yves Saint Laurent familien

I efteråret 2019 introducerede Yves Saint Laurent verden for en ny orientalsk duft, nemlig Libre, der - med sine feminine noter af marokkansk orangeblomst og fransk lavendel - hurtigt blev mange kvinders fortrukne.

I dag, blot et år efter, er en ny stjerne på himlen født – nemlig Libre Intense. Flakonen på den nye duft har, ligesom sin storesøster, ægte it-faktor, og den gemmer på en intens sensuel aroma fra blomsterkerner, hvor appelsinblomstsabsolut og orkidéakkord smelter sammen. På redaktionen er vi flere, der har en duftsky af Libre over os, så mon ikke der er et par stykker af os, der også skal afprøve den nye Libre Intense?


Den nye Libre Eau De Parfum Intense

Vi guider

Den nye Libre Eau De Parfum Intense

I 2020 skal du være klar til at opleve dit vildeste og mest instinktive selv. Fordi frihed er mere end en sindstilstand. Det er en spændende, revolutionær måde at være stærk på.

Læs også

6. En dramatisk mascara fra Irina The Diva

Du har måske hørt om Danmarks store diva dronning, Irina The Diva, der i 2018 lancerede hendes helt eget makeupmærke under navnet ’’Irina The Diva’’, der indeholder veganske og parfumefri produkter. På redaktionen er vi særligt glade for hendes læbestifter, der giver den smukkeste, pigmenterede farve, som holder hele dagen og giver læberne et vildt fugtboost – og hvem ønsker ikke en læbestift, der formår alt dette på én gang?

’’Very Vixen Volume Mascara’’ er et af de nyeste medlemmer i Diva-familien, der giver vipperne et dramatisk look. Mascaraen er oplagt til både fest og hverdag, hvis du altså spørger os. Fortrækker du, at din mascara er vandfast? Så er ’’Very Vixen’’ naturligvis også det!


(32)
Irina The Diva Mascara Vandfast Very Vixen Volume
169,95
Optjen 17 point

7. Få dit hår i balance

Rødme, kløe og irritation i hovedbunden? Vi forstår dine frustrationer – og ligeså gør SARDkopenhagen, der netop har udviklet en shampoo, der gør op med netop disse problemer.

Den beroligende shampoo skaber balance i hår og hovedbund med hjælp fra blandt andet aloe vera, der mindsker histaminindholdet i huden, som mindsker rødme, kløe og irritation i hovedbunden. Den nye shampoo giver fylde til fint hår og sørger for at pleje samt nære langt og kraftigt hår.

SARDkopenhagen Balancing Shampoo 250 ml
179,95
Optjen 18 point

8. En ny foundation til den modne hud

En heldækkende foundation kan få den modne hud til at føles mere tør og synes ældre. Derfor er det ofte, at man anbefaler en let dækkende foundation eller en BB- eller CC-cream til netop den modne hud. Med en ny formel fra L’Oréal er det nu slut med at fravælge den dækkende foundation, der måske tidligere har sat sig i de tørre områder og i rynkerne.  

Den er fugtgivende, let i konsistensen, ultra nem at tone ud, og så skjuler den ujævnheder uden at virke for makeuppet – hvilken mirakel foundation! Den nye ’Age Perfect Radiant Foundation’ giver en glødende finish, der med sin fugtgivende formel ikke gemmer sig i hudens fine linjer. Søger du efter en dækkende foundation til moden hud, har det nye familiemedlem hos L’Oréal Paris vores varmeste anbefaling.


8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs også

9. En gaveæske af neglelakker

Elsker du Depends 02 minilakker lige så højt, som vi gør? Så lyt godt efter her! Denne boks af 6 smukke, farverige neglelakker er oplagte til at pifte hverdagslooket op. Faktisk har Depends 02 minilakker netop vundet en Danish Beauty Award som ’Årets Klassisker’, så hvis du overvejer at give de award vindende lakker et skud, så giver denne æske dig rig mulighed for det.

Pssst! Æsken er en limited efterårs edition så skynd dig at klikke gaveæsken hjem, inden det er for sent ;)


10. Couture duft fra Valentino  

Du har måske spottet den nyeste couture duft fra Valentino med den smukke sangerinde Lady Gaga som frontmodel? Den har i hvert gjort sig bemærket inde på redaktionen.


Så snart duftkombinationen af bergamotte, saftig mandarin, luksuriøs appelsinblomst, gylden gardenia og vanilje rammer den nøgne hud, får man en ægte følelse af selvværd - efter vores mening. Det er tydeligt, at Voce Viva hylder den individuelle kvindes stemme med parfumens unikke, sensuelle aroma. 
​​​​​​​


(6)
Valentino Voce Viva Eau de Parfum 50 ml
699,95
Optjen 70 point

Relaterede artikler

Danish Beauty Award 2020: and the award goes to…

Vi guider

Danish Beauty Award 2020: and the award goes to…

Af Amalie Schiller

Hvert år bliver danske skønhedsprodukter hyldet til Danish Beauty Award, og i år var bestemt ingen undtagelse. Selvom den famøse scene var skiftet ud med en virtuel én af slagsen – det er vel 2020 – blev aftenens vindere hyldet til den store guldmedalje, og hos Matas kunne vi – sammen med de andre vindere – danse en sejrsdans på den digitale scene. Vi kunne nemlig ”logge af” eventet med en eftertragtet statuette, der giver genlyd i den store beauty verden.

Læs Mere
Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Spot Trenden

Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Af Amalie Schiller

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Striktrøjerne fra sidste år har fundet sig til rette i garderoben igen, og måske har du allerede dannet dig et overblik over, hvilke nye efterårsstyles, der skal dominere klædeskabet den kommende tid. Her på Stories redaktionen har vi vendt vores længselsfulde blikke mod de smukke neglelakker, der så fint kan pifte ethvert look op, og i dagens indlæg ser vi på, hvilke trends og nuancer, der kommer til at tage efteråret med storm.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Der findes et utal af parfumer, og her på Redaktionen kan vi hurtigt blive enige om, at det kan være svært at navigere i den store jungle af dufte. Vi indrømmer da også gerne, at vi har vores favoritter, og at vi sjældent prøver en ny duft: ”If it ain’t broke, don’t fix it”, som man siger. Men vi synes nu alligevel, at forandring fryder en gang imellem, og derfor er vi blevet enige om, at vi hver især skal prøve en ny duft, når den sidste dråbe i vores nuværende er opbrugt.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage