• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Vi guider: 5 friske dufte fra Polo-serien

Jeg tror ikke, Ralph Lauren behøver en yderligere introduktion, for mon ikke vi alle har stiftet bekendtskab med det ikoniske brand enten gennem et par klassiske polo-trøjer eller deres anerkendte dufte? Hvis du er på udkig efter en frisk duft til at skyde sommeren i gang med, hjælper vi dig godt på vej. Vi dykker ned i Ralph Laurens ikoniske Polo-dufte, der har lidt for enhver smag.

Skifter I også jeres parfume ud til en lettere og friskere en af slagsen, når sommermånederne gør deres indtog? Jeg kan i hvert fald godt lide at markere årstidsskiftet men en ny, let duft, der passer til sol, sommer, hav og en natur i fuldt flor. 

Dufte, der fortæller en historie

Selvom Ralph Lauren Polo er en duftserie til herrer, får jeg da helt lyst til at prøve dem, da de har nogle virkelig spændende ingredienskombinationer og noter. Her er både de friske, frugtige noter og de dybe, krydrede af slagsen. Der er en klar ambition i Ralph Laurens Polo-dufte om at fortælle en historie, hvor ingredienser og duftnoter skaber associationer til at fra en dag på havet til en frisk frugtplantage på landet. De emmer af minder og personlighed. Lad os kigge nærmere på dem.

Forfriskende og elegant

Polo Blue Eau de Toilette indeholder en forfriskende sammensætning af saftig melon, der giver duften en dejlig friskhed, der komplementeres af noter af salvie, basilikum og verbena. Signaturnoten ruskind kombineres med træduften patchouli og forvandles til denne populære akvatiske duft, der skaber associationer til det store åbne hav på en lun sommerdag.Anmeldelse på Matas.dk: ”Dejlig, mild og god duft, der kan bruges både til hverdag og fest”.

Frisk, kraftfuld og berusende

Deep Blue er en berusende, frisk parfume med citrus og grøn mango fra Hawaii, aromatisk cypres, salvie og Deep Ocean Accord. Den er inspireret af det dybe havs kølighed, skumsprøjtets friskhed og frodigheden fra en tropisk paradis-ø. En ideel parfume til sommerens varme måneder, der giver et friskt duftspor hele dagen lang. Og som anmeldelsen fra Matas.dk afslører, er den så frisk og sødmefuld, at den også vil tiltale mange kvinder.Anmeldelse fra Matas.dk: ” Vildt forfriskende parfume! Den allerbedste parfume, jeg længe har prøvet, og jeg regner ikke med at bruge nogen anden i MEGET lang tid. Den kan helt klart anbefales - også til kvinder.”

Krydret og varm

Når vi bevæger os over i Polo Red-serien er det en helt andet krydret, dyb og mere sensuel oplevelse, der er ideel til sommerens fester. Polo Red Eau de Toilette er en intens blanding af krydret rød safran, rød grapefrugt og varme strejf af rødtræ, der giver duften en helt uimodståelig karakter. Duften signalerer dynamik og sensualitet på én gang.

Forførende og raffineret

Polo Red Eau de Parfum er skabt af fyldige, naturlige trænoter og tager Polo Red-kollektionen til et nyt, luksuriøst niveau. Frisk rød ingefær efterlader et varigt og varmt indtryk, mens aromatisk salvie sætter et maskulint strejf på duftens hjertenote.

En ny klassier til en ny generation

Polo Cologne Intense er en helt ny duft til en ung generation med en frisk intensitet. Duften er en blanding af frisk grapefrugt og kølende salvie, der afbalanceres af de karakteristiske bløde toner fra intens patchouli. En oplagt gave til sommerens studenter.

(56)
Hugo Boss Alive Eau de parfum 30 ml
479,95
Optjen 48 point

Du finder mange flere Ralph Lauren dufte på Matas.dk lige her:

Relaterede artikler

10 nye dufte til mænd

Vi guider

10 nye dufte til mænd

Af Amalie Schiller

I 2019 blev en række nye parfumer lanceret fra mærker som, Valentino, Hugo Boss, Dior og Giorgio Armani. Vi har samlet 10 nye dufte, der hver i sær er beriget med velduftende noter.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Sidste år tog jeg et dyk ned i vores datamaskine for at undersøge, hvilke dufte, der var blandt de bedst sælgende på matas.dk. I dag – et halvt år senere – tog jeg endnu et kig for at se, om top 10 duftene fra forrige år havde fået en overhaling af nogle andre vidundere. Dét kan jeg afsløre, at nogle af dem faktisk har. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre, hvilke dufte, der er kundernes mest foretrukne – og jeg må sige, at i har god smag! ;)

Læs Mere
5 dufte, der får dig i sommerhumør

Vi guider

5 dufte, der får dig i sommerhumør

Af Anja Mille Blum

“Spray, delay... and walk away” er tricket, jeg på bedste Jonatan Van Ness-manér ynder at ty til, når jeg har brug for at komme i sommerstemning. For mig er dufte nemlig dét, som mest effektivt kan genkalde mine skønneste sommerminder. Derfor har jeg i denne artikel samlet 5 af sæsonens bedste sommerdufte lige nu.

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere