• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Cannaderm cremepleje med magisk lindrende effekt

Unik økologisk hudelskende serie med hampefrøolie. Uanset hvad din hud går igennem, så har Cannaderm udviklet en speciel hudplejeserie til den ru, ødelagte, kløende og sprukne hud. Naturkosmetik og økologisk certificeret for alle i familien og til alle faser i af livet.

Kender du ikke allerede til Cannaderm? Så læs med her, hvor vi gør dig klogere på Cannaderms hudplejeserie og hvad den kan gøre for dig og din hud.

Om Cannaderm

Cannaderm er en økologisk og hudelskende serie med bioaktiv hampefroøolie. Den ikke kun nærer og plejer huden, men den giver din hud alt den behøver for at komme i balance.

Hampefrøoliens magiske egenskaber, gør den uundværlig for alt sårbar og udfordret hud. Det er økologiske råvarer og den er naturcertficeret, hvilket gør den egent til hele familien i alle faser fra barn til voksen.


Cannaderm er økologisk, naturlig og der er brugt genanvendelig emballage. For hud, jord og virkning.

2 smertelindrende cremer

Cannaderm er udviklet til ru, revnet, kløende og sprukken hud. Der er til krop og hårbund. Endvidere er der 2 smertelindrende cremer, både en kølende og en varmende.


Kølende creme er god til akutte udfordringer, et vrid, hold i nakken m.m. Den varmende creme er super til vedvarende smerter, samt før og efter motion.

Cannaderm Mentholca Massagecreme 200 ml
109,95
Optjen 11 point
Cannaderm Thermolca Massagecreme 200 ml
109,95
Optjen 11 point

Relaterede produkter

Cannaderm Konopka Salve 75 g
119,95
Optjen 12 point
Cannaderm Atopos Shampoo 150 ml
139,95
Optjen 14 point
Cannaderm Atopos Creme 75 g
119,95
Optjen 12 point
Cannaderm Atopos Hovedbundsbehandling 100 ml
119,95
Optjen 12 point
Cannaderm Atopos Skin Lotion 150 ml
139,95
Optjen 14 point

Relaterede artikler

Nyhed

Hamp og hampefrøolie – hvad gør det for din hud?

Af Isabel Thostrup

Hamp kan have mange fordele, når vi taler hudpleje og skønhed. Find ud af, hvad stjerneingrediensen gør for huden, og hvordan du kan bruge det i din daglige hudplejerutine.

Læs Mere

Vi guider

Ceramider – mørtlen, der holder huden sammen

Af Cathrine Park

Når huden bliver tør, irriteret og mere ældet, er den sikkert gal med din hudbarriere. Heldigvis kan du selv stabilisere den igen med hudplejens svar på mørtel – nemlig ceramider.

Læs Mere

Spot Trenden

Alt du skal vide om hudpleje med cannabis

Af Isabel Thostrup

Cannabis er en kæmpe trend inden for hudpleje verden over lige nu – men hvordan virker det, og hvad er det godt for? Vi har samlet alt det, du skal vide om de aktive, men ikke-euforiserende stoffer fra cannabisplanten.

Læs Mere

Vi guider

Sådan slipper du af med tør og irriteret hovedbund

Af Isabel Thostrup

Driller hovedbunden? Tør og irriteret hovedbund kommer ofte om vinteren og kan både klø og flage. Det irriterende problem kan heldigvis afhjælpes med den rigtige behandling. Se med her, hvor vi guider dig til at komme den besværlige tørre hovedbund til livs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage