• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Caudalie – en ægte fransk delikatesse

Har du nogensinde hørt om franske Caudalie - svaret på Eiffeltårnet inden for hudpleje? Ellers får du rig mulighed for at stifte bekendtkendskab med den franske charmør i dagens indlæg. Vi sætter nemlig fokus på Caudalie, og vi vender blikket mod bestsellere, så du kan finde en ny, luksuriøs favorit (eller flere) til hudplejesamlingen.

Caudalies udvalg kan sammenlignes med det flatterende franske landskab, der byder på smuk natur med mange forskellige former. Sortimentet bag det franske mærke byder på luksuriøse hudplejeprodukter i alle afskygninger. I dagens indlæg sætter vi fokus på uundgåelige, franske ”hudpleje-delikatesser”, og vi fortæller lidt om, hvorfor vi elsker Caudalie.

Resveratrol Lift til fine linjer og rynker

Caudalies serie, Resveratrol Lift, blev lanceret i efteråret 2020, og det er dermed en ny serie, som allerede har taget hudplejeelskere med storm. Produkterne er blandt andet berigede med vegansk kollagen, og de arbejder intenst for at korrigere fine linjer og rynker i huden. Resveratrol Lift serien består blandt andet af en Firming Eye Gel og en Instant Firming Serum, der mindsker fine linjer i huden. Øjencremen og det skønne, velduftende serum er baserede på en patenteret teknologi med resveratrol, hyaluronsyre og vegansk kollagen.


Firming Cashmere Cream fra Caudalie er en skøn anti-age dagcreme fra Resveratrol serien, der har den blødeste cashmere tekstur takket være en unik phospholipids-teknolgi. Cremen nærer, opstrammer samt reducerer fine linjer og rynker i huden, der efterlades med en silkeblød finish. Fuldend din luksuriøse hudplejerutine med Firming Night Cream, der giver mere fasthed samt tilfører en frisk glød til huden.

Caudalie Resveratrol Firming Eye Gel Cream 15 ml
454,95
Optjen 46 point
Caudalie Resveratrol Instant Firming Serum 30 ml
594,95
Optjen 60 point
Caudalie Resveratrol Firming Cashmere Cream 50 ml
539,95
Optjen 54 point
Caudalie Resveratrol Firming Night Cream 50 ml
539,95
Optjen 54 point

Vinoclean - den bedste rens til din hud

Caudalies Vinoclean serie er et perfekt eksempel på, at naturen er fuld af skønne ingredienser, der kan gøre underværker for din hud. Produkterne i serien er blandt andet berigede med vegansk druevand, der fugter og beroliger huden og efterlader den med en blød finish. Og så er de fleste af produkterne ”pakket” ind i 100% genanvendelige emballager.


Vinoclean Micellar Cleansing Water renser blidt huden og fjerner makeup fra ansigtet og øjenområdet. Den skønne vand vil gøre huden blød samt ren og klar til næste step i hudplejerutinen. Cleansing Almond Milk er endnu et produkt fra Vinoclean serien, der fjerner makeup fra ansigtet og øjenområdet samt renser huden fri for urenheder. Rensemælken er velegnet til sensitiv hud og øjenomgivelser, og den er desuden ”pakket” ind i en 100% genanvendelig flaske, hvilket understreger Vinocleans bæredygtige vision.


Vinoclean Moisturizing Toner hjælper hudens naturlige PH-balance, mens den fjerner rester af snavs og makeup fra ansigtet. Toneren tilfører masser af fugt til huden, der efterlades frisk, klar og med en beroliget fornemmelse. Instant Foaming Cleanser er perfekt til dig, der holder af en skum-rens, der fjerner makeuprester og urenheder fra huden i ansigtet. Rensen er sæbefri, og den giver huden en flot udstråling samt en lækker blødhed.

Caudalie Vinoclean Micellar Cleansing Water 200 ml
159,95
Optjen 16 point
Caudalie Vinoclean Cleansing Almond Milk 200 ml
159,95
Optjen 16 point
Caudalie Vinoclean Moisturizing Toner 200 ml
159,95
Optjen 16 point
Caudalie Vinoclean Instant Foaming Cleanser 150 ml
159,95
Optjen 16 point

Et hav af produkter med én fællesnævner 

Selvom sortimentet bag Caudalie byder på et hav af forskellige vidundere, er der én fællesnævner, der går igen; produkterne er producerede med omtanke for miljøet. Med andre ord kan man sige, at produkterne har til formål at efterlade et positivt ”aftryk” på huden – og ikke sætte permanente aftryk på planeten:”Together, we give back to the earth what it gives us everyday.” – Mathilde Thomas, Founder of Caudalie.​​​​​​​Caudalie giver noget tilbage til naturen ved at bruge bæredygtige materialer og naturlige ingredienser. Mærket er det perfekte bevis på, at naturen er fuld af aktive ingredienser, og de bestræber sig på at udnytte de ressourcer, som ellers ville ende som affald – eksempelvis drueskaller og stilke, der er tilbage efter presning af druesaft til vingæring.  

Relaterede artikler

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
To produkter, der giver strålende hud

Vi guider

To produkter, der giver strålende hud

Af Amalie Schiller

Kender du det, når din yndlings dag- og natcreme pludselig ikke er nok for din hud? Din hud mangler noget ekstra for at få den udstråling, du drømmer om. Derudover begynder de fine linjer så småt at vise sig på overfladen, og du er nu på jagt efter et produkt, der kan sætte en stopklods for rynkerne, der (måske) snart bevæger sig op og joiner de fine linjer. I stedet for at erstatte din favorit creme kan du optimere din hudpleje med supplerende produkter, der går dybere ned i huden.

Læs Mere
Skønhedseksperten Raz lancerer to nye Face Creme

Nyhed

Skønhedseksperten Raz lancerer to nye Face Creme

Af Matas

RAZspa Face Creme RICH og CALM er en opdagelse i den nordiske natur, med ingredienser som Revling, Jordskok, Åløbsalge, Hjulkrone, Multebær og Salturt, for bare at nævne få. Ingen anden end hele Danmarks skønhedsekspert Raz kan nørde så meget i vores Danske natur og sammensætte så effektive ansigtscremer. Og så beskytter han os endda med SPF30. Det er til at dåne over.

Læs Mere