Menu
Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Clinique iD giver dig mulighed for at skabe din helt egen skræddersyede ansigtscreme i tre nemme trin. 1) Vælg én af tre fugtgivende baser ud fra din hudtype og ønske til konsistens. 2) Vælg et af fem aktive koncentrater, ud fra din største hudplejebekymring. 3) Sæt dem sammen og du får din helt egen ansigtscreme. Clinique iD kan kombineres på 15 måder så du kan sammensætte din egen Clinique iD ud fra din hudtype og din hudplejebekymring.


Det er hudpleje på en helt ny måde.

Step 1

Vælg din Dramatically Different fugtgivende base ud fra din hudtype og ønske til konsistens. Basen fås i tre varianter:

Dramatically Different Hydrating Jelly

Utrolig let fugtighedscreme i geléform, der giver 24-timers reparerende fugt, og beskytter huden mod forurening.


Passer til alle hudtyper.

Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Styrker hudens beskyttende barriere, så fugten bliver, hvor den skal. Jo mere fugt huden indeholder, des blødere og mere spændstig føles den.


Anbefales til meget tør til tør hudtype.

Dramatically Different Oil-Free Gel

En let og oliefri fugtighedscreme i geléform der genopretter hudens fugtbalance.


Anbefales til fedtet til meget fedtet hudtype.

Step 2

Vælg herefter dit aktive koncentrat ud fra din største hudplejebekymring. Hvert aktive koncentrat har et højt indhold af rene, koncentrerede, aktive ingredienser, som er målrettet en bestemt bekymring. Der findes fem varianter af det aktive koncentrat:

Sensitiv hud (Grøn)

Beroliger + blødgør med mælkesyre- og probiotiske bakterier.

Porer og ujævn hudstruktur (Blå)

Mindsker synlige porer + udjævner med frugtsyrer.

Ujævn hudtone (Hvid)

Jævn + ensartet hudtone med japansk angelikarod.

5 tips til sunde tarme

Vi guider

5 tips til sunde tarme

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, og det er vigtigt at give dem de bedste betingelser for at fungere så godt som muligt. Vi har samlet de bedste tips til at holde dine tarme i topform.

Læs også

Step 3

Sæt til sidst dit aktive koncentrat ned i din fugtgivende base for at skabe din personlige skræddersyede ansigtscreme med aktivt koncentrat.

Relaterede artikler

Hella Joof: "Der er skønhed nok til os alle"

Nyhed

Hella Joof: "Der er skønhed nok til os alle"

Alle er smukke! Men skønhed kan vokse, hvis den bliver næret med kærlighed – til dig selv og andre. Vi har bedt vores guru Hella Joof om at skrive sit skønhedsmanifest til os – og dig, kære læser. Det går vi nu rundt og messer og er lidt lettere om hjertet. Artiklen er udgivet i samarbejde med Eurowoman.

Læs Mere
Alt du skal vide om ingefær - naturens superhelt

Spot Trenden

Alt du skal vide om ingefær - naturens superhelt

Af Trine Brøndsted

Ingefær er supersundt og meget alsidigt - det kan bruges på alle mulige forskellige måder og er godt for mange ting. Men skal man egentlig skrælle ingefær? Er det en rod, grøntsag eller noget helt tredje? Og hvordan laver man det bedste ingefærshot? Læs med her og bliv klogere på den lille knoldede superhelt.

Læs Mere
Sov godt: 7 måder du kan gøre din søvn skønnere

Spot Trenden

Sov godt: 7 måder du kan gøre din søvn skønnere

Af Isabel Marschall Thostrup

Lytter man til de internationale trendforskere, drømmer vi om mere ro, nærvær og tid. Vi dyrker yoga og mindfullness, mediterer og drikker urtete. Og så vil vi altså gerne sove mere og bedre. Her er 7 måder, du kan gøre skønhedssøvnen bedre.

Læs Mere
7 fejl du ikke må begå med din mascara

Vi guider

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Af Trine Brøndsted

Mascaraen behøver ikke nogen yderligere introduktion. Vi er mange, der bruger den hver dag, og den er måske den del af vores rutine, de færreste af os vil undvære. Men selvom du bruger mascara hver dag, har du så helt styr på, hvordan du gør?

Læs Mere